100

От торбата с лафове

преди 3 години

Какво става като се изкъпе мръсен македонец ?Чист българин !

99

Само уточнение

преди 3 години

Ние все още не сме им дарили ваксина. Иначе от цялото видео може да се разбере ако имате малко мозък с малко сиво вещество, че с този спор властите на двете държави отклоняват внимание от реалните проблеми.Не знам кой го е казал,но май всички си заслужават управлението в собствената държава. България има много по-сериозни проблеми от историята в Македония,както и те в Македония си имат много проблеми,като основния и на двете е корупция и престъпност.

98

Анонимен

преди 3 години

Ние също им се подиграваме със знамето им вентилатор и с маке паспорти които важат само за Сърбия и за Турция. Нямат нужда от бг паспорти и пътуват като северни макета. Като не им трябва бг, горят и толкова.

97

Аркан

преди 3 години

Даемо им вакцине ако буде требало без проблема и ракетни систем Ц 400 шта год треба за нашу браа Македонце, живели Србиа и Македониа заувек

96

Сата НАТО

преди 3 години

Зевзекмания е тьпо предаване и очевидно е български проект, най-вероятно поръчан и платен от чекмеджетата на изкукалия толуп от Банки. Също както и глупостите на Александър и Дац. Просто толкова им е капацитета на гербавите пиари.

95

АНОНИМ

преди 3 години

Ами права е жената!Преди доста години-някои не знаят,други ги е срам -ама така беше,лягаш си комунист и...се събуждаш социалист!

94

Анонимен

преди 3 години

С кой акъл ги даряват на тия психопати не знам.

93

дар

преди 3 години

До МКДРазбира се, че е скеч и закачка. Ако обаче можеш, предай на "Зевзекмания", че ги харесвам и гледам с удоволствие! Свежи и находчиви са! Уточнение - ваксините не са български, а на производител извън България. Просто България ги дари, дотолкова са български. Ще има скоро и наша, собствено производство.

92

тая още

преди 3 години

не се е усетила , че всяка вечер я боцкат с албански......ваксина и вече отдавна се е събудила албанка . само не разбирам защо правителството не е анулирало всички български паспорти издадени на македонци...или знам ...защото патриотите им ги продадоха и ония си пазят факрурите

91

Анонимен

преди 3 години

Не бре моме, ше си останеш ***. Споко.

90

Анонимен

преди 3 години

Да ни я върнат и да си търсят от сърбите ваксина, тези объркани българи които комунистите са ги създали. После тези ваксини на българите в покрайнините както и на бесарабските.

89

Анонимен

преди 3 години

Права е.А ако и я сложи Толупасвършено е с нея.

88

Анонимен

преди 3 години

Още не съм чувал за българска ваксина за корона вирус,но за англоамериканска съм чувал,ваксинирайте се Великомакедонци нали за там сте се запътили,на нас вече ни писна и бонос можем да ви дадем-Бойко Борисов.........

87

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "българска ваксина"? Сите ваксини са македонски на консорциумот Пфизерски и БионТехски, после иде и Модениот и на Астра Зенески.

86

Мама Росо

преди 3 години

Майкууууу , то таз ваксина е специално разработена за македонски блондинки. Явно не само предпазва от Ковид , а и те пълни с мозъчни клетки!!!Още преди да са и я инжектирали показва резултати.Пуцай куме ...

85

Логично

преди 3 години

Ако я ваксинирам и ще се окаже майка на българче!

84

Анонимен

преди 3 години

Най-лошият български генетичен материал се е концентрирал по земите на македон.Добре че са те, та тукашните българи да изглеждаме по-извисени ;)Нема такива прости Сел Та ци ;)))

83

Анонимен

преди 3 години

Скучноо! И вредноо! Гордеят се с ината си, ама файда от инат на всяка цена никой не е видял, особено пък те! Накрая ще приемат в ЕС хитрите албанци, а великите макета ше има зяяяпат!

82

Анонимен

преди 3 години

Иебем и пичуматер на тая алтава жена.

81

Пуснете

преди 3 години

Пуснете цялото видео, за да разберем какво искат да кажат в скеча.Малко изрязано изглежда това видео. Аз от това което виждам ,но е малко. От телевизията искат да кажат ,че с темата България искат да изместат истинските проблеми в Македония. То май при нас е същото с темата Македония искат да изместат реалните проблеми които имаме. Между другото в Македония не са доставени от нас ваксини срещу Ковид,по незнайно причина,От нас само обещания.Вместо това Сърбия им дарява 8000 ваксини