99

Анонимен

преди 3 години

одеве по радиото казаха, че на лекарите ще се плаща по 10 лв. за поставена ваксинасега взе ли да ви се изяснява

98

Анонимен

преди 3 години

Това че лекарите не искат да са морски свинчета само може да ни радва. Който "верва" на фармацевтичните компаний и на политиците е добре дошъл да се ваксинира. Но когато почнат да убеждават как хора искарали болестта трябва да се ваксинират и че ваксинираните можели да пренасят зараза отричат цялата вирусология до момента...

97

Анонимен

преди 3 години

И какво стана? Никой не иска - лекари, старци от домове и т.н. Извадихте ваксините от нискотемпературните фризери и от зор да не се бракуват боцкате общински съветници. Реекспортирайте ги за Северна Македония, ама май и там се дърпат.

96

Анонимен

преди 3 години

Ама реалист, нали казаха, че било нужно и преболедувалите да се ваксинират... Понеже ваксините създавали по-превъзходни антитела, сравнено със старомодните ни организми...

95

Пич

преди 3 години

"Интересно защо ли отказват?Значи от глад,мизерия и болести всякакви ни оставят да мреме като кучета"Отказват се защото голяма част от тях вече са карали болестта и имат антитела, няма смисъл да се ваксинират. Всеки лекар може да си направи тест и е достатъчно умен да не хаби ваксини и време ако няма смисъл. Но за днес.бг тези детайли нямат значение.

94

Анонимен

преди 3 години

Абе каква е тази ваксина дето се "разваля" като я извадят от хладилника? Само по това си направете изводите какви б оклуци съдържа в нея.

93

Обективно

преди 3 години

АЗ ПЪК СЕ ТРЕВОЖА ОТ КАКВО ПО- ТОЧНО УМРЯ ПРОФ. ДАНОВ!!! НЯМА КОЙ ДА КАЖЕ И НИКОГА НЯМА ДА ВИ КАЖАТ.

92

Жоро

преди 3 години

А кога ще пускаме социален рейтинг за всеки човек, като Китай?

91

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че сега разбрах защо пуснаха Короната. Помислете какво постигат: 1.Тотален масов контрол над човечеството. 2. Редуциране на населението с 50 % или с колкото решат проценти. 3. Огромна печалба за фармацевтичната индустрия. Продажба на милиарди ваксини!Дето се вика с един, много зайци!

90

Реалист

преди 3 години

Доста спекулативна статия и то във време, в което всякаква заигравка на тема "опасните" ваксини са абсолютна спекулация. Каква е целта на това писание? Да докажете на хората без мозък, че дори лекарите не искат да се ваксинират? Нали се сещате какъв е ефекта от такива глупости? Колко още хора трябва да измрат по болниците или пред болниците заради вашите click bait статийки? Лекар може да се откаже от ваксинация защото например вече е изкарал болестта, знае че има антитела и отлага ваксинацията.

89

Анонимен

преди 3 години

Ей сега разбираме как е в северна корея и китай.. давайте в същия дух...

88

Анонимен

преди 3 години

Когато най-големият ти враг, който от години те унищожава и ти причинява мизерия, глад и болести, започне настойчиво да твърди, че прави нещо за твое добро и че ще ти бие ваксина, за да си здрав, трябва веднага да ти светне под каскета, че мирише супер много на гнило! Как пък така изведнъж се загрижиха за мене... Не им вярвам!

87

шамана

преди 3 години

Тревожен факт е, че се притиска населението за поставяне на експерментални и недоказани препарати наречени ,, ваксина,, .

86

Мария

преди 3 години

Този велик доктор защо се чуди или това е новата му роля. Как може ваксина вчера направена и да не се знае как действа да се прилага масово. Никак не е безопасно, но пък трябва да се пълнят касичките на световнитв водачи, някои от които даже се отегчавали от натрупаното си богаство в последната година. Това вече е цинизъм и престъпление към нормалните хора.

85

ТРЕВОГА!

преди 3 години

Наистина тревожен факт е, че не се спирате! Ден и нощ, непрекъснато едно и също, пропагандата не спира! Има нещо много съмнително в тази паническа настойчивост!

84

Т

преди 3 години

Тревожен е за вас, за нас не е. Здрави бъдете и благодарим за информацията!

83

Анонимен

преди 3 години

Нито е тревожен факт, нито е нетревожен такъв. Освен ако не продавате ваксини лично или не получавате комисионна и се боите от липса на клиенти. Всеки следва да си преценява за себе си. Аз, например, изкарах леко заболяването и нямам ни една причина да си поставям И ваксина. Особено недостатъчно изследваната като последици такава. Независимо дали работя на първа, втора или минус първа линия.

82

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо ли отказват?Значи от глад,мизерия и болести всякакви ни оставят да мреме като кучета.Точно от короната обаче , така се засилиха да ни спасяват,че не е истина.Не на гнило мирише,а направо на екарисаж в горещ летен ден!!!Почнат ли час по час да ти обясняват колко е хубаво дадено нещо-в случа ваксинката - значи нещо куца много зловещо...И 80 и повече процента изкарвали болестта безсимптомно.Класическа хрема има симптоми,а ужасната болест корона няма...Странно...

81

Анонимен

преди 3 години

Отказва се нещо принудително, отказва се и предложение, но нещо, което е доброволно не се отказва - просто хората с мозък в главата си няма да си го причинят. За бога братя, не се ваксинирайте срещу КОВИД. БЦЖ -> да, дифтерит+тетанус+коклюш -> да, хепатит Б -> да, КОВИД-19 -> НЕ, НИКОГА, И ПО НИКАКЪВ ПОВОД!

80

Пич

преди 3 години

Записвам се за преглед при УНГ специалист. Имам сериозни проблеми от години и реших да сменя УНГ лекаря, който ме лекуваше до момента. Влизам в кабинета при една прехвалена докторица. Още с влизането започва - "Аааа, ама вие сте ясен, аз лекувам алтернативно и сега ще ви дам хомеопатично лекарство". Питам я - "За някакви билкови лекарства ли говорим?", тя - "Аааа не, не, на Боарон истинската хомеопатия". Благодарих и за отделеното време и внимание и си излезнах от кабинета. "Лекари" ли казахте?