28

В блатная

преди 3 години

да са го отстреляли на улицата!!!

27

не-джендър

преди 3 години

Чичко Арни отдавна изглупя и дрънка много глупости. В момента в САЩ се налага либерален фашизъм и служителите на Рогатия се окопават яко. Тежко и горко на целия свят!

26

Тръмпуистите

преди 3 години

са като този на снимката......80 %***.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака е пълен ***.Я виж Лукашенко как веднага хвана автомата а тръмп се покри като мишка вместо да отиде с протестиращите с по един патлак в ръка.

24

Анонимен

преди 3 години

До СССРПо-добре изпратете преводачи от руски.Голяма част от щурмоваците на Капитолия, оказа се, не значт друг език.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ какво ми пука на мен.АМерика са на майната си и какво правят и тн няма никакво влияние върху моята личност и не ми пука за тях.Тука е друга държава и те нямат никакво влияние над мен по никакъв начин.

22

Гробокопач

преди 3 години

Пичове, Смърт на ГЕРБ! Татанка Йотанка, че го фанат за рогата!;)))

21

Анонимен

преди 3 години

На Сидеров и Симеонов кога ще повдигнат обвинение?

20

Анонимен

преди 3 години

"Президентът Доналд Тръмп е провален лидер. Той ще остане в историята като най-лошия президент. Добрата новина е, че скоро той ще е несъществен като стар туит", смята ШварценегерКратко, точно и ясно. Kudos to you Арни

19

Анонимен

преди 3 години

Просто искам да кажа ,че с тия арести нищо няма да се реши.Петното от изборите остава,а 73 милиона мислят,че са им откраднали гласа.Как ще се реши тоя казус.Впрочем интересно ми стана ,когато шефа на републиканците в сената заяви,че признава избора на Байдън само за да няма компрометиране на системата.Само заради това,даже не каза ,че изборите са били честно проведени.Давате ли си сметка за какво унищожение на честните избори ставаме свидетели.Следващия също ще иска да фалшифицира позовавайки се

18

СССР

преди 3 години

Русия е готова да изпрати воена помощ на поддръжниците на истинския президент Тръмп!!За да могат да отстранят самозванеца Байдън, окупирал властта с измама и с помоща на мафията

17

Тик-так

преди 3 години

Остават около 9 дни до края на Оранжевото недоразумение...

16

Анонимен

преди 3 години

До До15Ти даваш ли си сметка че Сащ са 350млн просто повечето са ***ли.

15

Анонимен

преди 3 години

Байдън може да бъде премахнат само с атентат като излезне на официално посещение в друга държава или сваляне на самолета му с пзрк.

14

До15

преди 3 години

Ти даваш ли си сметка,че така мислят 73 милиона американци.Мислят,че им откраднаха изборите.1990 също бяха откраднати нашите избори. Желев ги спазари за поста президент.Уви,сега Тръмп не прие тоя американски преход.

13

Анонимен

преди 3 години

Кво обвинение ? Гътай директно !Ще нахлували .... Къде ще нахлувате бе ,див***ци ?! Нали ако остане безнаказан този варварски акт,утре в цял свят ще сме свидетели на размирици,а защо не и на граждански войни.Те в Беларус не нахлуват,където от Марс се вижда за фалшифицирания вот и като цяло диктатурата на Лукашенко,тея тръгнали да нахлуват.Дайте утре да нахлуем в Лукойл и да искаме безплатен бензин .

12

Анонимен

преди 3 години

Америка е държава и веднага хвана хулиганите.Тук Гешев не се справи с нашите хулигани на шамана Дайнов.

11

До 2

преди 3 години

ДаqAnon

10

Славянин

преди 3 години

Тръмп е единственият президент, който има "топки "и говори и каквото мисли.Тези който го блокират,само губят от това.Демократите-анормални пенсионери, ще ни вкарат във войни а по лошото е че ще ни добавят и новите ***!

9

Анонимен

преди 3 години

В момента има голямо топене пред полицията един друг на всички влезнали с взлом в Капитолия, все пак за едно натопване ти дават 1000 долара а това е огромна сума за тези неудачници. Загиналата геройски заради нищожеството Тръмп взломаджийка вече си получи заслуженото.Всички взломаджии ще си получат заслуженото, включително и рогатия Путин изпратил щурмоваци в Капитолия, които дори не знаят езика.