64

Shark

преди 3 години

До 72. Свинете липсват, защото пишат тук злобни коментари.

63

Boto

преди 3 години

Простотията е на почит в нашата родина. И тук не коментирам вируса, кой вярва и кой не вярва в него. Тук коментирам наглостта на една шайка пияници (основно) и представител на държавата, което без никаква свян 3 дена преди събитието обясняват, че умишлено ще нарушат закона и дори представителя на държавата гордо обяснява, че ще си плати глобата за това.Ама и полицията е супер виновна. Трябваше да прати жандармерията и за 10 минути да приключи всичко. Ама да се веселят хората!

62

Анонимен

преди 3 години

Да си купят лекарства с тия пари, смешници.

61

на снимката виждаме

преди 3 години

причината да сме най-бедната държава в ЕС (скоро и в Европа ще станем)цяла Европа спазва мерки за доброто на децата си, а тука се напъваме да ги оставяме сираци

60

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тия глупости вече. Когато се е правело това градусите са били яко минус. сега след 150 години градусите показват 7-8 над нулата. Тия сега дето се лигавят на това хоро са пълни мишшоци.

59

Лола

преди 3 години

Дебели, амортизирани, нечистоплътни и смърдящи на вино и ракия мъже влизат в ледено студени води за да се изпърдят.......*** си остава *** и това е :D Ако ще и в 100 Европи да влезе

58

Анонимен

преди 3 години

Страшно на селяния и прстащина. Според мен липсват свинете от някоя ***, за да е по-пълна картината.

57

ПроСоТо

преди 3 години

До дедо Ташункодеде,сапри малце ентусиазма си,че не стана ясно:-Първо:..-"Не познаваш Каназирева",но..СПОРЕД НЕКАКВИ ТВОИ "критерии",тя си "гледа работата"?Хубаво,явно си "сугестичен тип"....Второ:-Викаш "ТУК,в Бавария.."..Значи си В БАВАРИЯ,но ровичкаш в България?..Що така?..какво привлича един "баварец" към България?..но както и да е!Второто ти "твърдение" е смешно:-Че кмета "КРАДЯЛ ДОСТАТЪЧНО" за да си плати глобата?!И как "разбра" че тоя "краде",като си в Бавария,симпатяго?

56

Патриот

преди 3 години

аз лично никъде не нося маска!Демонстративно и показно не се съобразявам с тъпите им мерки!Ковидовците са зомбиран култ на страха !

55

Анонимен

преди 3 години

Всички пиянки е нужно да бъдат глобени ,или пак двоен стандарт !

54

Анонимен

преди 3 години

Браво на кмета! Сигурна съм, че има от къде да избие глобата. Или ще му помогнат с някой и друг лев дарения.

53

Дарин

преди 3 години

Предполагам, Дарина да е псевдоним на Елена Гунчева......Няма как да има две еднакво бездънно празноглави......неосъзнато бездънно празноглавие е това....и не е укоримо, но не бива да им се предоставя възможност да се показват, защото започват да си вярват

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Гарантирам на всички читатели, че си страпонозависимия *** от Шумен!

51

Анонимен

преди 3 години

Тука са седнали калоферци да видят дават ли ги по новините - Да,дават ви и ми се повръща от вашата селяния и простотия ! - примитивни пиандури !-гнусотия !точно такива като вас са убили Ботев ! Той е убит от българи в гръб !

50

Анонимен

преди 3 години

Тлъсти,толупи с бръснати глави в ледените води.Това хоро стана модерно в последните години,когато народът тотално изпростя. Но какво да се чудим като гледаме главния толуп на България тиквоний(нарочно с малка буква). Тия и на външност са негово копие,а интелектът със сигурност им е подобен.

49

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимена ТИ какво си искаш,Прасчо?

48

Лъжат!

преди 3 години

Снимката не е алуална, а е крадната от някой туристически каталог! Виждал съм същата снимка и през минали години!

47

Анонимен

преди 3 години

Селяните си искат селянията, това е.

46

избирател

преди 3 години

Веселбата е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!Наистина странно...Нацустите,до колкото съм чел,са вложили средства ,за концлагери,за поддръжката им,а тия днес ,какво?!Запряха ни по нашите си къщи,на наша си издръжка и ни глобяват,когато и както могат!!!СТРАННИ ВРЕМЕНА...

45

Анонимен

преди 3 години

Ганьовски примитивни бабаити, това е "леденото хоро".