59

До 62

преди 3 години

Верно ли?Тогава всички може да се успокоят,че Израел и евреите се самозатриват!Ся нацитата кой ша плюват?

58

2021

преди 3 години

Уважаеми, ако някой си мисли че без ваксина ще продължи да живее нормално се лъже, постепенно работодатели, авио конпании, тур оператори и др. важни за хората институции ще изискват да сте ваксинирани.Това е положението и няма нищо лошо в ваксини те те носят здраве.

57

Анонимен

преди 3 години

При вкарване на определена субстанция в организма на човека на клетъчно ниво и особено когато се свързва с ДНК на индивида може да се въздейства от разстояние с помощта на вълни със специфична дължина на вълната на която предварително субстанцията е обучена да реагира и така да се поставят под контрол процесите в тялото включително и мисловните...звучи ви неправдоподобно но такива разработки има още от 80-те години...а при сегашните технологии представете си какво може да се получи...!!!

56

До 59

преди 3 години

Е той *** верва на телефонните измамници,ама на дохторите дето искали да му вкарат в тялото чип чрез инжекция не вярва!

55

Др. Акула

преди 3 години

Експерименталните ваксини :-не дават имунитет, нито предпазват от предаване на заразата (маските и мерките остават)-не дават траен имунитет, понеже срещу вируса няма такъв (ще се наложи реимунизиране на всяка половин година)-по непознат, експериментален начин принуждават клетките да създават частици от вируса (риск от автоимунни заболявания, усложнения при среща с действителен вирус, рак)

54

Бил Гей

преди 3 години

Чувстват се чипирани

53

Анонимен

преди 3 години

Нормално е някои да умрат от ваксината, случва се, но *** е *** и развива теории на конспирациите.

52

Бау

преди 3 години

*** смята, че само той и малка група хора знаят #истината. Правителствата ваксинират и са напълно готови да затрият населението си. Никой даже не му хрумна да погледне ваксината под микроскоп :D Всички "овце" пък *** вярва на всеки сайт, който съобщи сензационна новина ...

51

факт

преди 3 години

Няма ли разлика между имунизацията и ваксинацията???

50

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не дава незабавен имунитет. Това е лъжа, че след ваксинирането сваляма маските. В Израел над 200 души са разболяли от ковид-19 след първата ваксинация.

49

Аз пък

преди 3 години

Се ваксинирах... И сега имам телепатична връзка, през 5G-то с Бил Гейтс и със всички ваксинирани... Телефон ми нетребе...

48

Анонимен

преди 3 години

можеш да отидеш на уебсайтъъ на болницата в която работи да и вземеш фейсбукът или месинджъра и да и пишеш да я питаш дали е жива.Най-вероятно ще ти отговори след като се събуди.А каква е гарамцията, че точно тя ще отговори?

47

Анонимен

преди 3 години

Има сериозни предположения, че медицинската сестра която припанда след ваксиниране с ваксина срещи ковид-19 е починала. В някои сайтове дори публикуваха смъртен акт, освен това профилите и в социалните мрежи не са активни.

46

дидо

преди 3 години

Ефектът на ваксинити ще се прояви след 4-5 години, тогава ще е късно за съжаление.

45

Анонимен

преди 3 години

Не знам за медицинската сестра дали е жива, но двамата възрасни които са си направили ваксината срещу ковид 19 са починали, и после не са били живи.

44

Анонимен

преди 3 години

До До 48е брато, от краля слънце се учим. Добри сме станали, а? Почти колкото него. Бравос на него, добрия учител и на нас - добрите ученици. Да сме живи и здрави. Ама искаме да го линчуваме. Публично. Ми щот тъй.

43

пияница мистик

преди 3 години

80-те % пак почнаха да пишат. Аз нали ви казах, че моя позната след поливалентна ваксина детето и стана аутист. Всяка, ВСЯКА ваксина е опасна. Какво не ви е ясно? Самият цар на ГЛyПАЦИТЕ Мангърчик каза: - Ваксината не е ясно дали е безопасна, всеки си носи сам риска. Ако е в рисковата група да понесе последствията, ако се зарази с Ковид или ако си сложи ваксината, да понесе нейните странични ефекти. От просто, по-просто, ама не е за прости хора

42

Анонимен

преди 3 години

А бе какво чипиране бе, за ко му е на бил гейтс да чипира бай кольо от Сунгурларе? Или на Койчо от Конаре? Или на баба Сийка от Световрачене? Чипове няма, но има неизвестни в състава на ваксината. Ето това е проблема, че никой не казва ква е тая ваксина, какво има в нея. От това ги е страх хората, не от друго. Чипове щяло да има... за ко му е на бил гейтс да чипира хора, дет нищо не стаа от тях. Може би да извлече инфо как да си вари ракия в домашни условия, и да вика на Български "Ибре курорте"

41

Анонимен

преди 3 години

До До предния АнонинемТова е лъжа ,можеш да отидеш на уебсайтъъ на болницата в която работи да и вземеш фейсбукът или месинджъра и да и пишеш да я питаш дали е жива.Най-вероятно ще ти отговори след като се събуди.

40

До предния Анонинем

преди 3 години

И в САШ е починало момичето, което припадна пред камерите след ваксинирането...Мир на душата й...