41

България рие

преди 3 години

дъното при Борисов.Всяка година все по-дълбоко.Като затворят и АЕЦа ще останат само реститутки с хостели и къщи за тъщи. Останалите ще бъдат на партийна-държано-общинска работа или роби.

40

Ваксаджията

преди 3 години

Праим на джам чепика.

39

Анонимен

преди 3 години

Де да бяха истина брътвежите на тиквата вече не сме на 100% зависи, а само на 99%.

38

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Този ли го пробутвате за държавник накрая ?!Че и за европейски водач ?!Айде нЕма нуЖда ...

37

Анонимен

преди 3 години

А защо Германия строи северен поток даже две ? А ние подарихме южен поток на Ердоган ? И сега България е зависима от Ердоган ? Що наще медии реваха че сме зависими от Русия ,а сега нямат нищо против да сме зависими от Ердоган който воюва с който му падне ??? Да не би да имаме османски медии ???

36

До 35

преди 3 години

И да дойде Христо Сидеров, пордон, Иванов!!!! О хо хо хо !

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28 докато продължава да гони руски дипломати ,да лансира американски фирми да ни строят Козлодуй , да купува скъпи и прескъпи стари и невиждани американски самолети , да си работи по американски проекти като " Три морета" , непрекъснато да ходи на инструктаж при Херо ,Борисов е в безопасност според мен

34

Бибо

преди 3 години

НЕ МОЖЕ ДА ГО ПИПНАТ БИБИТКО. ТОЙ СИ ОСИГУРИ ЗАКРИЛА КАТО НАПРАВИ ПОКУПКА НА НЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ТАРАЛЯСНИЦИТЕ.ДО 2027 ГОД.

33

българин

преди 3 години

Оставка на пролет дърти комунисте! Не те понасям в Българската политика вече 31 години! Ти си един лицемер жаден за власт и нищо повече! Избира се сам години вече възползвайки се че българина Не гласуваме за теб! И не излизаше да гласува на 100% ! Време ти е да си ходиш! Един лъжлив " демократ" който историята ще съди! Време е за истински демократи да ни управляват! Местото ти вече е в нафталина МУТРО!!!

32

ОЧЕВАДНО

преди 3 години

ХРИСТО ИВАНОВ ИЗЛЪГА КАТО ПУСНА ВИДЕО ОТ УЖ НЕСВЪРЗАНИТЕ ТРЪБИ НА КОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ ТО БИВА, БИВА ЛЪЖИ....???? КОЙ СЕГА ЩЕ МУ ПОВЯРВА И НА 1%?????.ЛЪЖЛЬО!!!

31

Анонимен

преди 3 години

До Наблюдател 25 Тръбата излиза някъде към 2.5 млрд лева . Ще се изплатят във времето .За построяването на тръбата имаше конкурс .Не знам , какви завишени цени се въртят из главата ти Какво общо има Белене тук . Там Борисов спря строежа , реакторите бяха готови . А доколкото помня ,МЕЖДУНАРОДНИЯТ АРБИТРАЖЕН СЪД В ПАРИЖ осъди България да плати 1.2 млрд .лева за оборудването Все пак не сме САЩ да нарушаваме , каквито си искаме договори и да няма последствия

30

До 27

преди 3 години

Гражданите на САЩ като най великата държава в света нямат нужда от визи. За разни *** от Джуджиландия има визи и проверки.

29

G

преди 3 години

Според мен, никоя държава няма да допусне България да стане фактор на който и да е пазар. Ако я допусне да стане по-платежоспособна означава, че те ще обеднеят. Все едно германец да работи за Българин?!?! Няма как да стане на практика.

28

Анонимен

преди 3 години

Азербейджанския газ ще ни трансформира във пространствено-времевия континиум. Тази тръба е голяма и важна стъпка за цялото човечество. Всяка тръба прът в колелото на империалистите.

27

Анонимен

преди 3 години

Газопровода Турски поток през България до Сърбия от днес е в експлоатация и от днес вече по него тече руска газ до Сърбия. Това може да му изяде главата на Борисов, господарите от Вашингтон като нищо могат да го уволнят.

26

странна работа

преди 3 години

Американските господарите ли не разрешиха на Борисов да има церемония по пускането на газопровода към Сърбия . Трябваше да кани руския посланик и други руски гости . Или той е решил да не се набива на очи - кой го знае Той да отреже лентичка на ремонтиран тротоар кани по 100 медии и държи по 10 часова реч , как България е най-успешната държава в борбата с Ковид и разбира се най-успешната икономика в Европа

25

Анонимен

преди 3 години

Между другото, американските граждани които идват в България кандидатстват ли за визи и ходят ли на интервюта в българското посолство, или си влизат в България свободно като че ли им е бащиния?

24

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали ще падат визите за Русия, в Русия българи не пускат и едва ли скоро ще пускат, но българската министърка на туризма всяка година ходи в Русия да се моли за руски туристи с 250 лева заплата да идват на черноморието българите да им слугуват и да им сменят чаршафите и да изкарат някой лев да не гладуват.

23

Наблюдател

преди 3 години

Борисов от 10 години защитава руски и турски интереси, но не и български. Построи руско - турски поток по завишени цени с пари на българските данъкоплатци близо 4 млрд. Тръбата от Гърция Борисов я бави 10 години, и ако остане на власт диверсификация никога няма да има. А за изтърбушените беленски реактори ни изтупа с още 2 милиарда.

22

Вярно ли

преди 3 години

Някаква Пернишка мутра и познат на Бойко си направил нацистки лагер за изтезания с подръжката на службите за сигурност и израелски шпионски фирми!?