52

Ямболски цървул

преди 3 години

Небесни синове,скоро ви очаква любов.

51

Браво

преди 3 години

Браво, г-н Борисов. Ние сме с вас, аз , Зозо, Тонката, калеко Алеко и учинайка Пенка, не ги слушайте злобарите, червените, Маяма и тн.

50

Бог на войната

преди 3 години

Простите правила пораждат невероятна сложност, както това е случаят с природната анархия и фракталната геометрия. Невероятната сложност пък поражда синтез на елегантна простота като например да нарежем и накълцаме дребнопишковеца с единия долар. Считайте го за ответна реакция на целия свят и ако обичате гледайте си вашата работа и развейте знамето: Never again!

49

Анонимен

преди 3 години

Хитър е банкянския тупань. Вдига пенсиите, за да има какво да обира бандата на пурпурно синия венец. С един куршум, два заека.

48

Зозо

преди 3 години

И на мене бащицата ми увеличи пенсията и заплатата и съм му верен до гроб

47

Ямболски цървул

преди 3 години

След няколко месеца няма да има пари за пенсии-тогава ще се криете като ......ама ще ви открием.

46

Бог на войната

преди 3 години

Просто същество, мислеше просто, а това пораждаше поразии и бели в цял свят. Отваряше портфейла си - гледаше банкнотата от един долар и се чудеше откъде да свие десет и по какъв начин и го измисляше по всякакви начини. Можете да го наричата Овърмайнд Джак, но големият въпрос, който задавам ако това нещо е определяло външната политика на САЩ за последните 50 години и е ненаказан през тях, колко ли поразии е направила неговатата еднодоларова война! Край на разговора - няма да се купят тия самолети

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Има много българи бездомни, не са само ***, браво на бащицата :)

44

Зозо

преди 3 години

В Румъния едикаквоси....Ама в Румъния Чаушеско го утрепаха като куче, а тук Корнито и Радев ходят да носят венци на гроба на престъпника Т.живков. Аман от прости комунисти!!!

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНай-бедни сме в ЕС заради управлението на твоята партия БСП, която пет пъти фалира страната за последните 26 години!

42

Анонимен

преди 3 години

Браво, че сами си се харесвате....

41

Анонимен

преди 3 години

По програмата топъл обяд боко си храни тъмн олилавия електорат безплатно!

40

Анонимен

преди 3 години

Хора тоя продължава да се подиграва с нас, ние сме най бедната държава в целия ЕС,взимаме най малките пенсии в цяла Европа и дори в Африка взимат по голяма пенсия от 150 евро! В Румъния пенсиите скочиха с 60% от 1 септември и вече изпреварват Гърция където минималната пенсия е 500 евро и взимат не 12,а 14 пенсии на година по една за великден и една за коледа!Гербавите унищожават хората и държавата!

39

ТРЯБВА

преди 3 години

Не сте изпълнили Ангажимента си за Пенсиите , Господин Борисов .Обещахте на Работниците заети в Бизнеса да премахнете ТАВАНА на Пенсиите .

38

Анонимен

преди 3 години

Бати ти Бойко узакони убийствата над възрастни хора от малцинствата за, 20 лева ги убиват и лежат 5 години най много загрижил се за пенсийте им те и без това ромейския башибозук им ги взема

37

Браво

преди 3 години

Браво, г-н Борисов. Ние сме с вас, не ги слушайте злобарите, червените, Маяма и тн. В България има много прости хора, като тези дето пишат тук преди мен.

36

Анонимен

преди 3 години

И от чекмеджето ли ги плати или чрез външни заеми? *** нагъл!

35

Анонимен

преди 3 години

Евала на бащицата, осигурявал топъл обяд на 50к бездомни, браво :)

34

извод

преди 3 години

Тя, сметката е мнооого елементарна. Като се увеличат цените на парно, ток и вода, то само от ДДС-то ще има и ще остане. Като плюс пък, това води и до увеличение на средната заплата в обществения сектор, а от нея зависят едни други по-високи заплати.

33

Фридрих Енгелс

преди 3 години

Гледам пролетариата пак си тренира мисловната дейност по форумите.Само че като гледам Бат Бойко пак ще им го втърка на изборите.