91

Анонимен

преди 3 години

Айде, Мангъров ви каза, че няма страшно да се ваксинирате и вече може.Лявата пропаганда е страшно нещо. МОЖЕ ДА УМОРИ ЗДРАВ ЧОВЕК.5Обаче Корнела като се гътна от вируса отиде при Мутафчийски във ВМА, не си отиде у дома като Борисов.

90

Срамно, опа Странно

преди 3 години

Защо се мълчи по спекулациите, че:- Ваксината може да причини онко-заболявания- Белтъците във ваксината може да причинят автоимунни заболявания- Ваксините може да причинят стерилитетМоже да не са верни тези неща, но защо никой не излиза и да обясни защо не са верни?За мен са верни до доказване на противното.

89

Анонимен

преди 3 години

Слушахти Мангърата, ходихте на протестите на Бабикяната, Миняка и Хаджи Геновото Коли, и станахте на първо място по смърт.Еволюцията и естественият подбор си знаят работата.

88

до 100

преди 3 години

До АнонименБрат, не става дума за чипирането, а за това, че до няколко години, в резултат на ваксината ще има рязък скок на онкоболни, защото тая повърня ще ти разбъзика организма и ще си в пъти пъти по-уязвим към онко заболявания. Отделно, не се знае и върху спермата как ще ти се отрази и кви деца ще започнат да се раждат...българина е ***!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Турих си ваксина и ме чипиораха с нея, като вляза в банята и хващам Радио Веселина с набора :)

86

Пръднах

преди 3 години

Не се трае! Мириши на запъртък!!!

85

Анонимен

преди 3 години

Ти за младеж ли се имаш бе, ***, пелтечещ сенилен дъртак?!Що народ умириса бъзито заради лъжите му на тоя....

84

РозАви сърми

преди 3 години

Днес ще има розАви сърми, всеки ще го победи.

83

РИСКОВИ ГРУПИ

преди 3 години

Първо развъдниците на болести да минат - гетата, офиси, и после другото . Така ще бъде докато се изчистят рисковите групи.

82

Недоразбрал

преди 3 години

Ду онзи ден ривяхти,че искали да ви чипират и д ви избият с ваксините,сега пък всички в хор,че нямало да стигнат ваксините!!Видяхте,че докторите се ваксинират без страх и се случи точно както го предсказа Борисов и го сравни със санирането!!К,опоите на БСПто се раздираха по сайтовете да плюят против ваксините и против мерките на НОЩ,но народа като видя,че докторите смело и съзнателно почнаха да се ваксинират,всичко живо се втурна да се ваксинира!На 180 градуса се завъртяха и отровните ***!!

81

Анонимен

преди 3 години

7 хиляди вече послушаха съветите на Мангъров и отидоха в Мангърия. Мангърия за мангърите е като Валхала за викингите.

80

до 77

преди 3 години

Вярно е ,че народът ни е много лъган/Чернобил/ ,но и много изпростя.

79

Анонимен

преди 3 години

Атанас Мангъров - Новия президент на Република България!!

78

Анонимен

преди 3 години

Нямам желание, но ще се ваксинирам.

77

Аха! Сега разбирам!

преди 3 години

Ще послушам съветите на Мънгъров. Евала Мангърка! Мачкай! Пич! Най-големия!

76

Анонимен

преди 3 години

У нас възрастните са едва 4-та група за ваксинация. Първо е елита, след това медици и служители на държаваната администрация, после работниците във фермите за норки и чак тогава идва ред на възрастните. С това темпо от по 1000 на ден до края на 2021 ще са всксинирали единствено медици и държавни служители. Възрастните ако оцелеят до 2022 може и да получат ваксини

75

Друс-друс

преди 3 години

Искам да се ваксинирам, но нямам желание.

74

Питам

преди 3 години

Като ваксинират първо възрастните хора ,а лекарите после, кой ще лекува останалите ? Мангъров да си хвърля титлата на лекар защото е без симптомна.Ако го слушаме него до сега така нареченият от него див имунитет да ни е довършил с чайче и аспиринче.

73

Селянин с колело

преди 3 години

Ще стане,когато някой ми обясни за моите хронични заболявания,какви последствия ще има ваксината.Никой нищо не казва-само припяват да се ваксинираме.

72

Анонимен

преди 3 години

Нали разбрахте, че и да се ваксинирате, пак ще ви тормозят с "мерки". На власт са садисти, които изпитват удоволствие да ви командват стани-седни-падни за 20... А вирусът го има само в телевизора.