39

Луд умора няма

преди 3 години

Кой го казва? Хайде, чиба, млъкни за малко, не ни разваляй празниците

38

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Да сме състрадателни и смирени! ........Румен Радев: Да бъдем единни в усилията си да съхраним духовността! .. За всеки влак си има пътници другари,стига да си платите билетчето,сикишът е винаги от олигархията,и винаги е фор фри/безплатно.Дори и вазелинът.Весела Коледа и си опичайте акълът.

37

дядката

преди 3 години

Тоя гьозбайджия как се гъне и суче, как се прави на света вода ненапита ,а?Бойко не ти минават мурафетите вече, скоро ще има Бог да те прости......

36

Анонимен

преди 3 години

Дори на на празниците ни се натрапва този, който вече стои по-високо от Василий в историята!

35

Киро коравио

преди 3 години

Да сме състрадателни и смирени към твоите кражби и некадърност. Оставка и затвор. При Янко Лудия в централни ще падне здрав секс

34

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Бойко кога ще въведеш задължителна ваксина за социално-слабите и тези, които влизат в страната?

33

Анонимен

преди 3 години

Троловете на мафията бачкат и на коледа, мачкай Гешев.

32

Чичо Бък

преди 3 години

ПЪЛНА МАСОВА И УЛТРА-ДЕТАЙЛНА РЕВИЗИЯ НА БОКО ТИКВАРА И 11 ГОДИШНИЯ МУ КАБИНЕТ НА ВЛАСТВАНЕ И МАСОВ ГЛАД И ТЕРРОР .ПРОВЕРКА И РЕВИЗИЯ, ДО ПОСЛЕДНИЯ КЛАМЕР И ШРЕДЕР НА ДОКУМЕНТА/НТИТЕ !!КАКВО Е КРИЛ, РЯЗАЛ И ПОДПИСВАЛ !ВСИЧКОООООООО !!!

31

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата не спира и по празниците

30

Краси

преди 3 години

Шкафчето ти е пълно гнусен комунист-милиционер Боко Тиквата!Лесно е да си смирен крадец безсрамен!

29

Анонимен

преди 3 години

Най добрия!!!В истинсия и преносен смисъл!

28

ВОЛЕН АТАКА ПОБЕДА

преди 3 години

БОИКО.. НА 2 ЯНУАРИ СИ ПОДАИ ОСТАВКАТА СМИРЕНО И СТРАДАТЕЛНО..ИНАЧЕ ЩЕ СТОВАРИМ АДА ВЪРХУ ТЕБЕ, ДЕБЕЛА МУТРА И ЗВЕРСКИ КРАДЛИВА И ДОЛНА .ТРЯБВА Д АИМА ПОНЕ ЕДИН СЪДИЯ.Д ОСЪДИ ТОЗИ КРАДЕЦ..НА КАТОРГА И ТРУД В КАМЕНН И ВЪГЛИЩНИ МИНИ , ДОКАТО ИЗДЪХНЕ .

27

Усмихнат и Смирен

преди 3 години

До Анонимен 30В средновековието е имало феодали и крепостни селяни роби християни.По християнски са учени на смирение подчинение на господарите си и да се радват на мъките си и на бедността си, защото колкото повече се мъчат толкова по-добре ще им бъде в задгробния живот.Сега също нещата не са се променили много. Смирете се и осъзнайте обречеността си да служите на вашите господари и управляващи на тях да им добре, а за вас като напуснете този свят тогава ще ви е добре като в рая.

26

Анонимен

преди 3 години

българите обедняват всеки ден внуците им ще трябва да плащат 20-те милиарда дълг дето го набута банкянския комунистза да има щастливи внуци с кюлчетабог да въздаде справедливост и не трийте бог вижда

25

Анонимен

преди 3 години

СМИРИ се толуп,достатъчно злини направи, разкарай се от очите на хората!

24

Шефа

преди 3 години

Борисов защо не си подвиеш куйрука и да се кротнеш !Ами ти нещастнико носиш само негативи за себе си с всяко смирено изказване, тъй като хората вече прекрасно разбраха що за чудо си !

23

Иху иху

преди 3 години

Ти да си състрадателен се едно вълка да е станал агне

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АЗ СЪМ СЪСТРАДАТЕЛЕН КЪМ ОНИЯ ДЕТО ИМ ДАВАТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ КЪЩИ ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ ПРЕКРИТИ КАТО КЪЩИ ЗА ГОСТИ. НАПРАВО МИ СЕ КЪСА СЪРЦВТО

21

Смирен

преди 3 години

До Анонимен 27Това е немислимо да има промяна ПРИМИРИ СЕ. Потомството на Борисов ще поеме по наследство несметните богатства и получи власття и продължи да управлява и трупа мазнинки за следващото потомство.

20

Анонимен

преди 3 години

ДО ПО ДОЛУ ПИСАЛИТЕ- ОМРАЗАТА РАЗБОЛЯВА. БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ, ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ НАЙ ТЕЖКАТА ПАНДЕМИЯ.