26

bog0

преди 16 години

mitko ti si tup.....bravo,mn hubava statiq.Vse mi kazvat 4e sam bil mnogo studen i zatova sam si nqmal priqtelka no tova za 14 fevruari si e pylna prostotiq...ako vseki obi4a6e polovinkata si samo na 14 fevruari :D:D:D gorko mu na 4ove4estvoto

25

преди 16 години

1) не е български празник2) къде по-друго си е да отбележиш Трифон "нарезан" по древна тракийска традиция! ;-)3) пореден начин за промивка на мозъци и профанизацияКойто иска нека да празнува - каквото си иска... ама традицията си е традиция!

24

Лисо

преди 16 години

Това е най-най-най-най-лицемерния празник от всички. Не че Трифон Зарезан е много готин празник де. И двата ме карат да мразя 14-ти и да не си излизам от вкъщи. Нито ще пия, нито ще правя секс. Пълен бойкот!

23

Венци

преди 16 години

Има ли всъщност такъв светец с име Валентин в християнските вярвания и писания??? Аз поне не съм чел за такъв...

22

Офелия

преди 16 години

Айде стига глупости. На мен ми е трудно да понеса коледните подаръци и тичането по магазините, но се справям някак. Ама с тази измишльотина "св. Валентин" не съм съгласна и това е!Балони с формата на сърчица, с формата на сърчица. Всичко е розово и натруфено - точно като католическата църква, от където идва тази глупост. Ако някой иска да си празнува имен ден - добре, ама да се правим, че се обичаме само на 14.02. наистина е лицемерно. Нима няма да се обичаме утре? Що се отнася до вечерята - я по-добре каките да изпекат едно пиле с картофи, а батковците да вземат да подберат едно по-добро вино/ракия и кой от къде е!

21

theNiksan

преди 16 години

'бах яката статия! :-))

20

luter

преди 16 години

statiqta si e mn qka, i absoliutno to4na!!! jenite absoliutno nikoga ne cenqt tova koeto se pravi za tqh...taka 4e ne vijdam smisal da se pravi =)

19

преди 16 години

Човек ако обича някой, винаги ще намери начин да го покаже, не е нужно да има специално Свето Валентин и да става като задължение да си романтичен, да купуваш подаръци и т.н.

18

някой

преди 16 години

турците за пет века не са успели да ни потурчат , ама американците за 19 години май успяват да ви покатоличат

17

rain

преди 16 години

Пожелавам на всички да имат с кой да празнуват св.Валентин, защото в обратния случай е най-тъжния ден. Ми да, простотия е да си навираш чувствата в лицето на всички. Ако искаш празник на любоовта, направи го в къщи и за двама. Не мъкнейки най-скъпите рози в годината или цяла година с памучно бельо, а на св. Валантин с дантели

16

Mitko

преди 16 години

Статията е повече от *** ... no comment ...

15

преди 16 години

БРАВО за статията ! Редно беше някой да им го каже в очите на всички лицемери дето ще се прават на щастливи и влюбени вдругиден !!! Веднага ще ме контрирате, че бъркам много яко ама я ми кажете защо днеска например на 12 няма влюбени щастливи двойки да ходят напред - назад ? Щото утре найстина ще е пълно с всякакви лицемери и превземки ! А до романтичните орди който ще се съсипят да ми обясняват колко съм *** и посредствен имам следния въпрос : Кое ще Ви изкефи повече подобна вечеря на 14-ти фев. или примерно неочаквано на 5 март или някой друг неочакван ден ? А на всички, който не са лицемери а са истински щастливи от този ден пък и не само от него - поздрави и и весело изкарване на 14-ти и не само ! :)

14

mirku

преди 16 години

Pyrvo na nomer edno , she go pozdravq za izkazivaneto :) A drugite mai obichate sveti valentincho, no se hvashtam na bas, che dori ne znaete koi e:) Ima i fenove na trifon zarezan, na tqh samo moga da im kaja da vyrvqt pesh, che sigorno i taksimetrovite shofiori shte sa piqni :) Az li , emi az ne piq ne praznuvam i rozovi praznici ...ste go prekaram kato vseki edin den ama mn shte se smeq na muhliuvci s gulemi syrchica i na piqnici prez celiq den :)))) Zatova 14 fevr. e edin shtasliv den za men :P~

13

Веско

преди 16 години

Аз пък отдавна искам да посетя лично, а и да заведа приятелката си в един хубав ресторант с перфектна кухня. Като дойде февруари се сетих за това и набързо направих една резервация. Идеален повод - ще си изкараме добре и ще се гледаме влюбено...един вид... не е чак толкова лошо ??

12

преди 16 години

Да му мислят католиците, той си е техен празник. Който си е православен христянин и българин ще си кара с кеф Трифон Зарезан и ще му е супер яко. Лозята тръгват за нов живот, а новия живот винаги създава настроение.

11

Любо-Сф.

преди 16 години

Хората имат нужда от празници!!Още повече от любовен такъв!!! Мисля,че имаше нужда от такъв празник,защото негласно 8-ми март е недолюбван от част от женското съсловие!! На една жена и е ясно ,че едно цвете и една свещ не може да замени липсата на внимание през годината,НО хайде просто да направим нежните си половинки щастливи и да не си разваляме настроението си и тяхното още повече преди празника с писквили като този! Понякога очакването е по-вълнуващо от самото преживяване...,така че приятно очакване и хубаво изкарване на всички!

10

владимир

преди 16 години

весела, не мислиш ли че преди да напиша коментара изчетах цялата новина ? и мислиш ли че в първоначалният и вид пишеше че е взета от times ? сега виждам са редактирали тъпата си статия, но защо трябва да им напомняме за елементарни правила в интернет ?

9

BIBI

преди 16 години

KOITO E PISAL TAZI STATIJ E GOLIAM TAPANAR.

8

весела

преди 16 години

какъв ти проблемът точно? Писали са хората, че е от Таймс. Ти може би се откри в графата "За момченца", а? Хахаха

7

Ваня

преди 16 години

а пък ние ще си спретнем готин купон за Трифон Зарезан, и наи-хубавото от всичко е че всичките ми колеги италианци са ентуасисти ;)