253

Анонимен

преди 3 години

5-коооо, това, че по нашите земи са живели римляните не ни прави италианци, нито император Максимилиан е български император.Разумеш???Ще има да чакате цар Самуил да е македонски цар и братята Кирил и Методий да са македонски братя - това го видях с очите си в учебник за 5-ти клас през 1988 година.

252

Анонимен

преди 3 години

До 5-коКакви германски експерти сънуваш?Виж в уикипедия на немски ,какъв е Самуил,Гоце,Даме,братя Миладинови,Климент Охридски,дейците на ВМРО .

251

Анонимен

преди 3 години

Туй маке дето пише тука да не е с българско гражданство

250

кан Кубер Македонски

преди 3 години

вето за сърбомански бюрмаджистан !!!

249

Без злоба

преди 3 години

Македонците имат историци колкото имат космонавти, без хейт просто констатирам македонска констипация

248

1

преди 3 години

До 5-koПриятелю, от участието ти тук става ясно, че ти не си дошъл за да разбереш в какво се изразяват несъгласията между двете страни. СМ продължава да твърди, че Б-я не признава македонския език и право на самоопределение, което е пълна лъжа: ние ви признаваме, че вие ВЕЧЕ сте друг народ. Не става ясно защо Македония не може да признае, че претенциите й към чисто българска история, са базирани на измама за това, че е имало "македонски език и нация" преди 45та Това е явно невярно.

247

Анонимен

преди 3 години

хахаххахаххаххахахаххахахахаааааааааа Разсмяхте ме ЯКО хахахахах

246

анонимен

преди 3 години

Народът го е казал: На лъжата краката са къси.

245

Хан Крум

преди 3 години

Е на Тея и тиквите да им резнем и направим на чаши ще е малко . Предатели долни македонски напишете на английски в Гугъл ако знаете английски разбира се какъв е Самуил и какъв е Гоце Делчев маменцето ви долно смърт за вас продажници долни.

244

По ред за дръвцето

преди 3 години

До 5-ko На дойчовските "експерти" България им е яла попарата и в двете световни войни - и на кайзер Велхелм,и на Хитлер. Хайде чупка на швабските" експерти". Северозападните македонци щом и веруват...нека и те да гризнат дръвцето. Не случайно центърът на куцовлашката пропаганда за Балканите е в немския град Фрибург.

243

1

преди 3 години

До 5-koНе, не се притеснявай, на вашия език е нещо друго, а ние уважаваме вашия език. Все пак го имате от цели 75 години.:))))))

242

Македонци няма!

преди 3 години

Тежка национална шизофрения ги тресе тези промити мозъци.

241

До 5-ко 251

преди 3 години

Ами заминавай при тях тогава, и остави нашата история и нашия народ на мира ! Ти значи си от моравците, дето изгонили навремето Кирил и Методий, а сега ни играят сечено с вас ! Айде сбогом, лек ти път !

240

1

преди 3 години

До 5-koЧакай да ти кажа: на Български език "да го бараш" има друг смисъл :D :D :D.Иначе, ние нужда от анекс нямаме, за да ви откажем, както и стана. Анекса е, за да не продължавате да се правите на луди, но ако не искате това наистина не е наш проблем.Има фундаментален проблем при вас: вие си мислите, че можете да се правите на Гяволи, но не сте разбрали, че нещата зависят от нас.За ваше щастие, ние искаме само да се придържате към фактите и нищо друго:ние сме ви признали и СЕГАШНИЯ език

239

1

преди 3 години

До 5-koСмятай който искаш за твой предшественик стига да не се опитвате да крадете българска история: щом не е българската история не ни интересува. Обаче ние знаем, че не е такъв случая и че точно българската история сте си харесали. Руснаците и сърбетата добре са ви дресирали. Пак да ви кажем: няма да стане.

238

МъкаДон

преди 3 години

Голяма е трагедията на Северна Македония . След като се оказа че Александър Велики НИКОГА НЕ Е БИЛ Северномакедонец ... след като се оказа че ИСТИНСКИТЕ македонци са жители на провинция в Гърция ... след като се оказа че ВСИЧКО което се е случвало по северномакедонските земи е било или направено от гърци, когато са владеели тая територия ... или от българите... или от турците ... или от сърбите ...Как Самуил е станал македонец след като е имал баща БЪЛГАРИН и майка АРМЕНКА ? Мистерия ...

237

Анонимен

преди 3 години

До 5-ko251 Ха,ха,хаааах, вече ме срази с твоите съчинения. Луд за връзване. Станахте за смях пред света с вашите фантасмагории. По-добре си бяхте ,като "преки наследници на първия човек на земята"Македон"?!

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен246 Те са публикувани на много места, в много библиотеки и западни, има копия,всеки може да ги види. Но,ако чакате титовите истопичари да вми ги поднесат,няма да стане.

235

До 246

преди 3 години

Има ! Такива документи се съхраняват във Ватикана, и не само ! Има също старинни карти, на които България съществува като държава, а също и като империя, а Македония на всичките е само територия ! Естествено, че има хора, които са ги виждали !

234

Анонимен

преди 3 години

Точно защото България е била под Османско владичество Ванче Михайлов казва търсете документи в архивите на Истамбул и всичко ще се реши