82

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Ангелов. Покажете наистина силата на държавата. Пълно и безкомпромисно затваряне и изолиране на хората по стадиони и лагери. Денонощен комендантски час. Никакво излизане от жилищата, дори и на балконите и по дворовете в селата. Снайперисти да контролират положението. Адмирации към вас.

81

Анонимен

преди 3 години

"Ще се опитаме да убедим нашия народ, че ваксинирането е това, което ще даде спасение на българския народ, посочи министърът."------Те затова са затяганията, който не е разбрал, за да ни убедят, че без ваксиниране няма да стане. И това за продукт, на който не са прочели още листовката. Много сте убедителни, няма що! И да добавя, че това се нарича "изнудване". Убеждаване може да се нарича само в мутренските среди, в които живуркате.

80

Анонимен

преди 3 години

Те вече почти година не можаха да научат служителите на местата за обществено хранене да носят маски, ръкавици и да дезинфекцират та сега ли.

79

Анонимен

преди 3 години

ако лицевият ботокс и присадената коса са лични протектори за сачервени чичковци които изпитват няйкакъв пламък от извършеното да не земе МЗ да препоръча ахналната ваксинация с био мъжки маьонеза, след което ако ваксинираният се изчерви да ми се ботоксира лицето и окосмят плешливите зони

78

Анонимен

преди 3 години

Пак само на хартия. По панелните гета всичко си работи вечер след 18, пускат завесите и до там. Яко батко по фитнесите и школите за танци, доста от тях даже са в общински имоти.

77

Expert

преди 3 години

Добър ден, зомбита! Как сте, страхуват ли ви пак? Мишкувате ли в панелките, вцепенени от ужас от поредната сводка за заразени и умрели? Зинахте ли в телешки възторг от появата на ваксината? Айде туряйте маските, пускайте битивито и мълчете

76

Анонимен

преди 3 години

В събота погребахме наша близка. Опяха я на гроба, в църквата на централните Софийски гробища нямаше места за 16 дена напред. Много страшно ми се видя, докато гледах как едните ги опяват пред входа, другите вътре и почти без прекъсване се сменяха ковчези. Не си бях давала сметка за този ужас до момента, но нищо продължавайте да се самоуспокоявате и да градите колективен имунитет чрез заразяване.

75

Анонимен

преди 3 години

В момента не борим вируса а се налага диктатура. Ангелов много си е повярвал, че може да определя съдбините на милиони. Затваряйте всичко и съсипете народа за десетилетие напред за да скриете провала си в здравеопазването. Мисля, че трябва не народен бунт а такъв в световен мащаб.

74

до саботажи

преди 3 години

Ефективността на ваксината е 2 месеца. През два месеца ли смяташ да се бодеш? Защото всичко ще ти бъде поднесено на час по лъжичка, в това съмнение няма.

73

пхах

преди 3 години

Ние все едно не я знаем цялата сила на държавата какво представлява. Гледаме я вече 30 години. Жалки сте! Като Кубрат - хем загуби мача, хем вика на Джошуа - знаеш ли кой съм аз? Та и Ангелов така... смехория

72

Саботажи

преди 3 години

Положднието е ясно- или стоите затворени в къщи и бизнеса ви фалира(или работодателя) или се ваксинирате масово и се връщате към стария си живот!В Бълтария категорично има политически интереси епидемичната криза да продължи поне до изборите!Те пропагандират и антиваксърството.Чакам президента да се ваксинира пръв и да даде пример,какъв е начина да излезем от епидемията!Саботьор ли имаме на Дондуков?

71

Анонимен

преди 3 години

Той е само изпълнител така му е наредено от Бойко ,а на Бойко му е наредено в Брюксел щото те дават парите и искат локдаун

70

Джипи на Ставрито

преди 3 години

Нова вакантна длъжност ...

69

Жизнено излишни

преди 3 години

Като гледам повечето министерства и държавни агенции не са жизнено необходими, а в същото време са места, където се събират хора. Трябва незабавно да се затворят. Естествено на служителите им е необходимо да се осигурят по 24 лв. на ден.

68

Анонимен

преди 3 години

Тоз мухльоо много амбициран и нахъсан нещо да ни спасява ,много насериозно се взе . Да оправи организацията в болниците ,не да ни затваря . Смъртността не скочи от ковид болни а от такива с други заболявания на които не им се обръща вномание. Щом си ковид отрицателен е представляваш интерес за лекарите. Само бой по канчетата ще ги оправи

67

Анонимен

преди 3 години

Този индивид трябва да бъде съден за мобинг, тероризъм, шпионство в полза на Израел и САЩ, държавна измяна, изнудване, злоупотреба с власт и злоупотреба със служебно положение, геронтофилия и некрофилия. Народът няма да забрави. Присъдата ще бъде жестока, нечовешка, такава че майките ще закриват с ръка очите на децата си, когато я излъчат по телевизията...

66

Анонимен

преди 3 години

Този заплашва ли, какво? Аз не съм искал да виждам силата на държавата?

65

ха ха

преди 3 години

Ще фанете, сакатия, че не спазва мерките :)))

64

Браво!

преди 3 години

Репресирайте народа! И без това само за това ставате.

63

Хмм

преди 3 години

Това изказване ми прилича като на човек, който не е с всичкия си. Аз не знам тия дебели, корумпирани *** за какво наистина са разтревожени най много - за 1 милиард помощи от ЕС, за досъсипването на съсипаната от тях здравна система или за здравето на хората?