41

akud

преди 3 години

ако се призна, че с. македония е същрствувала, аз защо да вярвам , че хитлер безнаказано е затварям евреите!!! аз от къде да зная кой казва истината евреите или нацизма?????

40

Анонимен

преди 3 години

Каква история ше ти откраднат бе, ***? На тебе некролога ти се подава от джоба, миришеш на земя бре... Като имаш факти и своя истина, никой не ти е забранил да ги изнесеш и хората да си преценят кой е прав.

39

Ястребител

преди 3 години

Създаването на албанско-турска граница ще разреши този спор трайно.

38

Анонимен

преди 3 години

И Самуил, и Гоце Делчев, са били македонци.

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТОВА,ЗА КОЕТО ГОВОРИШ Е ИСТОРИЧЕСКИ ВЪПРОС И СПОР...НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ СА ПРИКЛЮЧИЛИ С ИСТОРИЧЕСКИТЕ СПОРОВЕ СЛЕД КАТО СА ОЗНОВАЛИ ЕС...

36

Анонимен

преди 3 години

Някакви изпьрдени индивиди на 68 години агитират за конфронтация ... Едно мирно място беше останало на Балканите и дай сега и него да осе рем.

35

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Македонски...марсиянци е точното наименование на марсиянците от Македония.Понеже идват от Марс,те си нямат на Земята...история,а без такава ги гледат с...насмешка.Това лесно се оправя с...копирането на...готовата,на тези до тях,някакви си...монголски татари,наричащи се българи.От там нататък е...лесно,Земята е на...марсиянците.Добре че понякога Марс се вижда от Земята с...бинокъл,за да могат македонските...марсиянци да виждаст...Родината и да не...тъгуват.

34

Анонимен

преди 3 години

Ако Франция и Германия бяха на машия балкански акъл през 50 те г на 20 век нямаше да има никога ЕС ,защото и досега щяха да спорят за това кой е Карл Велики и на коя нация принадлежи-на Франция защото е роден там или на Германия защото столицата му е в Аахен Но Франция и Германия не са на Балканите ,а центъра на Европа.Затова има ЕС,а не Балкански съюз.Мисля тука всички ще се съгласят.

33

Банкянския

преди 3 години

Борисов ще "устиска" до изборите. След това от герб ще клекнат на македонците. Не си мислете, че на него му дреме за българската история. Сега наложиха вето, защото идат избори. Но след това ще направят така, както искат началниците им от Брюксел и Вашингтон. Който плаща, той поръчва музиката.

32

Компромис

преди 3 години

Признаваме, че има македонско малцинство в България срещу признанието, че има българско мнозинство в Македония.

31

Анонимен

преди 3 години

ДВЕ СЪСЕДНИ СЕЛА НЯМАТ ОБЩА ИСТОРИЯ А КАМО ЛИ ДВЕ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ!

30

Историчар

преди 3 години

Ако от историята на великите българи се махне краденото от историята на съседите, останалото може да се изпише на гърба на визитна картичка. И да остане място за 2 рецепти.

29

Анонимен

преди 3 години

За начало анулирайте българските паспорти дадени на македонци.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Ти първо казваш - тоя глупав ЕС, за какво ни е?Сега пъ казваш - добре, че са парите от ЕС.Ееее. реши най-сетне на каква позиция си.Искаш ли да си в ЕС или не щеш.

27

Анонимен

преди 3 години

Козлодуй не е спрян бе. Кой те излъга?Спрени са блокове 1234. Те бяха стари.А ако се сметне колко милиона ЕС ни е дал точно за спиране на тези блокове още през 90-те години, сигурно ще сме на далавера.А това пусто злато, защо великият бай Тошо не го извади той та да си поживеем като бели хора?

26

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат интереси. САЩ не се интересуват от факти.

25

Анонимен

преди 3 години

Само да спрът парите от ЕС и в България ще настане мор. България е страна от третия свят, без икономика, ако нещо капне то е от парите които ЕС дават на фирмите на правителството да се обогатяват и да строят уж нещо, и така покрай това има и работа, това е цялата икономика на България.

24

Анонимен

преди 3 години

Ами да,историята е един голям роман-епос-мит-легенда.За съжаление днешните историци съвсем се взеха насериозно и взеха да се бъркат в политиката.Фактите та фактите.Те са ясни,но всеки ги тълкува по свой си начин.Ние да не сме центъра на истината,опомнете се хора.Спомнете си какви лъжи възпризвеждаше комунистическата ни историография ,а тя се имаше за висшата НАУКА.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз като отида от града в селото, това вече е история и може да се документира и докаже и не може някой "македонец" да казва след 10, 20 или 100 години че аз не съм ходил никъде.

22

Анонимен

преди 3 години

Всички ключове отрасли са западни - банки, златото, електроснабдяване, водоснабдяване, енергиетика, комуникации, търговските вериги!