130

Бундеснахтендойчланд

преди 3 години

Альоууу...макетатааа..та значи мразите Хитлер и фашиститеее???Значи мразите и германците,защото ние сме техни синове и дъщери...ХМ..тцъ..тцъ...та значи искате да влезете в ЕС...?Г-жа Захариева добре ви е отговорила:"Ще отнеме толкова време, колкото е необходимо.

129

ГЕРП и ОП маке каша

преди 3 години

Тито е австро-унгарски офицер, избягал от затвор в Сибир и после награден от Англия и Франция с ордени и милярди долари финансова помощ от САЩ. На кой да вярваме? И днес Германия упреква България, а САЩ също че България дестабилизира Скопие. Нали Желев призна Македония през 1991 г. като отделна държава, а сега пък се сещаме, че били българи, но преди комунистите ги били създали, защото демократите и царя не можаха да ги окупират.

128

Какъв срам!!!!!!!!!

преди 3 години

Фриг-идната Пазарджишка Ку-чка /ФПК/ Захариева сравнява в това интервю героят от антифашистката съпротива и създател на просперищата следвоенна Югославия генерал Йосип Броз Тито с Хитлер. Това не е гаф, а профашистко изстъпление на тая, която след Северна Македония ще ни доразвали и двустранните отношения със Сърбия, Хърватия, Словения, БИХ и Косово, тачещи паметта на героя от втората световна война - легендарния партизански командир Тито.

127

Но пасаран Зайо Байо

преди 3 години

Дръж си ИНТЕНЗИТЕТО...грухти на развален български език...и рупай зеле нейде край Вардаро....ЕС не е лъжица за твойта заешка уста!!!

126

Дедо Пенс

преди 3 години

Ох, Захарчееее !!!

125

Много е дипломатична

преди 3 години

Я се поставете на местото на Захариева и да ви нарекат ФРИ.Г.ИДНА КУ.Ч.КА пред цял свят как ще реагирате???Най ме кефи последното изречение...:"Ще отнеме толкова време, колкото е необходимо...Честито на пИИИчелившите!!!

124

оказа се , че :

преди 3 години

Македонският въпрос е по-важен от КОРУПЦИЯТА в България , да не говорим че нямаме и здравеопазване и всеки 2-ри в Бг е неграмотен !*** нямаме , гайда искаме , вече 30г.

123

Брюкселски неволи

преди 3 години

На нас народ с ИНТЕНЗИТЕТ не ни трябва!!! Още повече ако той е по-по-най ДРЕВЕН/извънземен/ и АНТИЧЕН от нас!!!Тъй ,че балъците от РСМ да духат супатаааа....!!!

122

до 138

преди 3 години

До АнонименАлоо , гърците имат да връщат 320 млрд . на ЕС , НО НЯМА И ДА ГИ ВЪРНАТ , И ПО-БЕДНИ ЛИ СА ОТ НАС ? Е прав сте , понеже ние сме ''богати'' , затова и предварително си платихме самолетите , които дали ще сме живи да видим , ''ПРАВ'' сте .....

121

Анонимен

преди 3 години

Реално, не можем да очакваме от утре или от следващата година така наречените македонци да ни заобичат и да забравят лошотиите. Това което можем да постигнем е взаимно уважение и респект пред международните закони. Това означава да изправим пред международен съд, медии, журналисти, политици и др, които пишат лъжи и насаждат омраза

120

АЗЕ

преди 3 години

До До Захариева !Македонският въпрос е по-важен , въпросът ви е с минала давност !

119

Анонимен

преди 3 години

До До Захариева !Защо да сме най- бедна? А дълговете броиш ли ги? Гърция със 160% дълг спрямо БВП да не е по- богата или Италия с 120% дълг. Кое им е богатото? А цените там? Аман от лаици- нещо друго измислете бре- все едно и също.

118

Анонимен

преди 3 години

Г-жа Захариева натрупа опит и вече е готова за първи министър в следващото правителство на ГЕРБ и партньори

117

Анонимен

преди 3 години

Тито е сталинист в началото и избива без съд и присъда на Голи оток и в други концлагери, а после като се скарва със Сталин си е само масов убиец и насилник.

116

До Захариева !

преди 3 години

Г-жо министър , ЗАЩО СМЕ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ?

115

ехооо...айларипиии..

преди 3 години

СРЕДЕН пръст а????Татари а????Фашисти ,аааа....????Рупайте АНТИЧНИ зеле и моркови още 30 години извън ЕС и като ви албанизират шиптърите ни се обадете за да ви дадем български паспорти!!!

114

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 3 години

С такива управляващи в Бг , толкова !КъФто народа , такива и управляващите , кой ги избра !Не ме еНТЕРЕСУВА Македония , КАЕТЕ :КАКВО СТАВА С БЕДНОТИЯТА И КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ , ХВАЛЕТЕ СЕ С ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ , ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕЩА КОИТО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ !?

113

Анонимен

преди 3 години

До АзЧети Нова Македония да видиш, че сега в момента има поне 5-6 обидни статии, далеч от обективността и науката, че и от уикипедия на английски по темите, които ни засягат с тях.

112

Аз

преди 3 години

При нас има агенция която контролира и разрешава какво да се пише и какво не.В Македония явно няма.Там медиите имат по-голяма свобода.Освен това пак казвам там не пишат срещу нас българите,а срещу вас политиците.Не пишат българите ,а цитират ваши политически изявления.Най-много са на Каракачанов, Джамбаски и на Захариева, защото те най-много глупости казват.На пр.Каракачанов в наша медия казава че ФК Вардаре бил шампион на България в 1943г., а в действителност ФК Вардар е създаден1947 г.Няма как

111

Анонимен

преди 3 години

Кой е преброителя.Как ги изчисли 14699.