116

Анонимен

преди 3 години

И от какво следва това с трагедията? Решихте, че училищата и университетите са ви виновни - затворихте ги. Повечето държави не решиха така, но да кажем, че в нашите условия е оправдано. Но училищата и университетите не работят на Коледа. Щяли да пазаруват и да се събират хората - ами те пак ще пазаруват и ще се събират. Какъв е проблемът? Тя вълната си знае работата и ще си отмине и без вашите мъдри решения.

115

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че мис плеймейт 2020 се проведе нормално, нямаше нито маски, нито дистанция.

114

Мен

преди 3 години

До АнонименАко съдя по опашките в магазините да - глад има. Тия хора за да купуват такива количества очевидно са много гладни, спор няма. Обаче явно освен че са гладни имат и пари.

113

Малко магазинче

преди 3 години

Дреме ми за празнуването. Няма да има такова. Аз вече нямам пари да плащам наема на магазинчето ми. Затварям. Там борса, там дръжки, вече нямам пари да плащам данъци и осигуровки. Ще я караме с инвалидната пенсия на съпруга ми. Просто за мен настъпи апокалипсис.

112

Анонимен

преди 3 години

122, като гледам какво е по магазините и как пазаруват май няма много гладни.

111

Анонимен

преди 3 години

Ала ще видите трагедия, ако я държите още затворена... ;)

110

Клоун

преди 3 години

От ден първи на епидемията, СЗО се изказва винаги много компетентно по темата. По всеки въпрос си сменяха мнението на две седмици. Първо вируса не се предаваше на хора, после китайците го бяха овладели, после нямаше пандемия, после от маските нямаше полза... Впрочем Редемсивира лекува ли или не според СЗО?

109

Анонимен

преди 3 години

Явно гладът не е трагедия за тия хора.Ама като ти тече заплатката с бонусите е така.

108

Анонимен

преди 3 години

Какво значи да я отворят? Това сегашното не са мерки,а полу-мерки!Цял Свят налага масови ограничения,единствено ние искаме да се харесваме на всички!Да не мислите,че посетителите на партита и празненства,ще спазват отстояние два м.един от друг?БГ тупаните се мислят за безсмъртни! на втората ракия им идва куража,на третат почват целувки и прегръдки,а след това ще хвърчат пбюмки,храчки и марсоли!Бай *** е непобедим и безсмъртен!

107

Анонимен

преди 3 години

Ще се оправим когато чуждите марионетки увиснат по дърветата.

106

Анонимен

преди 3 години

Дръжте всичко затворено докато събудите стадото. Само кагато измете всички ви ще, тогава ще приключи цирка.

105

Анонимен

преди 3 години

да.сега болниците пълни.а след 10.01 ще мрем на 80%

104

Българин

преди 3 години

Всеки иска да празнува, но едно отваряне сега, ще доведе до колапс през януари. Развитите западни държави удължиха мерките, макар да имат доста по-ниска смъртност от колкото ние. Ние сме сред първите по смъртност в Европа, така че отваряне точно сега би било пагубно.

103

Анонимен

преди 3 години

Ясно СЗО представителя

102

Конника Апокалипсис

преди 3 години

С това управление трагедията ни е в кърпа вързана. И с отваряне и без отваряне.

101

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи какво гледат всички какво правят другите. В северна корея разстрелват нарушил карантина. Дайте и тук да разстрелваме. Някъде може да почнат масов геноцид , дайте и тука да почнем. Щото всички са шановци и тъ.па.ци и не могат да мислят сами за себе си и да оценят ситуацията тя вождовете слънце ще решават за да си правят PR за избори като спасители.

100

Прогноза

преди 3 години

Боко затуй управлява вече 11 години този народ щото много добре си познава хората. Народ дето вярва че от търкане на хартийки може да стане милионер, няма да ти повярва за някакъв ти вирус дето само му е работата да ти нарушава кефа и спокойствието. Така че пусни го да си начеше крастата по коледа, да се напие и наяде, че то лошото така и така ще дойде след 10 януари почва грипния сезон - гарантирано при тази топла зима.А грип+ ковид е... Така че яжте пийте и си носете новите дрехи - ха наздраве

99

Анонимен

преди 3 години

Уточнете каква трагедия -по Шекспир или древногръцка?

98

Анонимен

преди 3 години

Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората. Във фейса има групи за хора търсещи дарители на кръвна плазма за техни близки, които са в тежко състояние, през няколко минути има нов пост.За съжаление тази зима ще влезне в новата ни история, КЪРВАВАТА КОЛЕДА на ГЕРБ!

97

123

преди 3 години

Още от април месец ни плашите с чували с трупове. Хората не ви вярват вече измамници гербави. Медиите и те пеят същата песен щото се контролират от същия господар. Света се управлява от едно място.