220

Анонимен

преди 3 години

Силно се съмнявам, че ще дойдат ваксини за българския народ. Ще дойде един фризер за лекарите от ВМА и правителствена, за депутатите и за хранилката на Пеевски най много. После българоуцът Борисов ще каже, че българите не са искали ваксини и за това няма.

219

Ванката

преди 3 години

Изобщо не вярвам в глупостите за чипиране, 5G и пр. Но няма да се ваксинирам - прекалено много научни и здравословни неясноти има около ваксината.

218

до 227

преди 3 години

Познавам доста лекари, младите и по-ерудираните (добре платените) до един са "за" ваксината. Лелките из ДКЦ-тата са против, разбира се. Демек човекът с формулата е доста прав.

217

ГосТ

преди 3 години

Проблемът е, че няма нужда от експериментални ваксини, които да се употребяват за първи път след като има класически такива с по висока ефективност от експерименталните. И нема нужда да се дават десет пъти повече пари за съхранението им от самите ваксини. Ако ще се правят РНК'ови или ДНК'ови ваксини, то по добре да бъде терапия с малки интерфериращи РНКи. Една от фармацевтичните корпорации в Китай работят точно върху това, освен класическите ваксини, които вече са на разположение.

216

до 227

преди 3 години

Кое не разбра от моята формула? Прочети пак и си направи изводите.

215

Анонимен

преди 3 години

Aбе нeмате ли жал за Бил, толкоз пари потроши човека, сега не искате ваксината...

214

До 223

преди 3 години

Спекулираш. Излезе инфо, че под 9% от лекарите ще се ваксинират. Факт.

213

ГосТ

преди 3 години

Повтарям, понятията дървета, треви и храсти имат описателно значение. Това което има значение за систематиката са ДНК маркерите. А ти изобщо не можеш да даваш оценки преди да си направил импакт като моя като първи или последен автор. Чакай да ти падне банан от тревата, щом си по доволен.

212

Германец

преди 3 години

Протопитеците пак готови да заемете челно място в негативна класация. Не съм очаквал друго от вас :)

211

До 220

преди 3 години

ДНК то се намира в ядрото на клетките, а ваксината се състои от РНК, която влиза само в цитоплазмата, не в ядрото.

210

Анонимен

преди 3 години

Както нееднократно казахме, решението дали да се ваксинира някой се крие 3 комбинацията от 3 фактора: заплата, квалификация, образование. Демек, "вишисти", които карат таксита, няма да се ваксинират. Разни неооценени инженерчета от ТУ с 1500лв. заплати- също няма да се ваксинират. Та, тази комбинация е ключова и работи с точност 85%. Например- около мен само интелигентни хора- лекари, зъболекари, програмисти, дизайнери, архитекти. Всеки с прекрасна заплата. 85% ще се ваксинират.

209

Майна

преди 3 години

НАВРЕМЕТО ЕЛВИС ПРЕСЛИ се ВАКСИНИРА В ЕФИР ПРОТИВ ПОЛИОМИЕЛИТ, СЛЕД КОЕТО ВАКСИНАТА Е ПРИЕТА. ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ ЗАРАДИ НЕЯ СЕ ПАРАЛИЗИРАХА ДОСТА ДЕЦА, НО И ДОСТА СЕ ПРОФИЛАКТИРАХА. НЯМА 100% ДОБРО И ТО - ЗА ВСИЧКИ!

208

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"Ти май не разбра, че ме боли фара дали бананата е дърво или трева. Това не е систематика а нек'ви измислени понятия за такива *** като теб."Тъкмо реша, че леко си поумнял, и ти вземеш, че ме опровергаеш. На теб не ти дреме дали бананите са дърво или нещо друго, но ти дреме да се правиш на интересен, както правиш по всеки друг въпрос тук, и точно както в случая с бананите, си напълно неадекватен. *** са тия, които не знаят, но се излагат като кифладжии.

207

Пенелопе Друс

преди 3 години

"Това са се заели да предотвратят световните лидери като разредят стадото."Благодарение на герб, вече и ние се числим към Третия свят и подлежим на разреждане като безполезни ***. Но какво се чудим, ние вече дишаме боклуцume на Европа. Герб победа

206

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,ако искат да се ваксинират стадото.Но да подпишат декларация за отказ от лечение на Ковид19 и да не заемат местата на нормалните хора в болниците.Стиска ли им ?

205

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевДа а а а ще се ваксинираме веднага след московското джудже.Но той страхливеца се скри в мазето от една година и не ще.Ко прайм ся дрогаре ***?D

204

Вили Хлапето

преди 3 години

"Скоро и африканските държави ще ни почнат да ни задминават"през десетте години управление на герб много африкански държави ни задминаха

203

Анонимен

преди 3 години

Който иска да се ваксинира. Никой не го спира. Ама да не пречи на другите.

202

Анонимен

преди 3 години

56 % от населението са *** и параноици. После някой се чуди защо България е на опашката на Европа. Скоро и африканските държави ще ни почнат да ни задминават, но *** си е ***.

201

Анонимен

преди 3 години

До: номер 209Ааа, кравешки не може! Вече има такава болест - "луда крава".