39

Анонимен

преди 3 години

Малко ми е странно как човек взимащ 3 пъти по-малко в един мач ще бие - това го има само филмите. Кубрат е по-възрастен, по-лек - ще яде бой... за жалост боксът вече е повече шоу отколкото спорт. Въпреки всичко му желая успех като българин - малко радост има в спорта напоследък за България.

38

Диана

преди 3 години

До До 40 Веселин ТопалоКолизеумът е бил преди 1000 години! И защо ли Пулев разигра ролята на "лошия". на някакъв допотопен звяр, който трябва да бъде смазан и изтрит от лицето на Земята? - двамата са доста спокойни на тази снимка като се има в предвид какво беше показано по ТВ, а това някак не се връзва..Било е театър! За да ни представят отново като едни допотопни зверове пред света - това е имиджа ни, създаден ни от гърците при освобождението ни от турско и англичаните отново го лансират тук!

37

Анонимен

преди 3 години

Дано силиконовата кифла му остави някой лев, за да си плати лагера в Белмекен

36

Анонимен

преди 3 години

сега разбрахтели за какво е цялата дъндания?

35

Анонимен

преди 3 години

Ще се вземат младите, няма две думи по въпроса

34

Saki

преди 3 години

Има шанс за победа,само ако се хвърли ва банк още с удрянето на гонга. Да го ошашави и разпердушини. Но няма да стане,ще си играе неговата игра ,докато блекмена го засече с някой от неговите брутални ъперкъти и после го довърши със самодоволната си усмивчица.

33

Анонимен

преди 3 години

Тез от рано започнаха да се опипват явно голямо дупене ще има. Пусти мераци да си го завират един друг. Ама за кинти кво ли не прави до-битакът

32

До 40 Веселин Топало

преди 3 години

Колизеумът се е пълнил ,за да гледат хората гладиаторски битки ,а не за да слушат беседите на Сократ.

31

Караваджо

преди 3 години

Тя снимката е малко така да се каже смущаваща.Да не би нашио да бие,па после да му вземат парите щото бил ,,еди какъв си''.

30

Диана

преди 3 години

Според мен, не е честно на Кубрат да плащат 3 пъти по-малко!Дали тези искри при кантара вчера нр бяха театър? Грозен театър, в който българинът бе представен като гаден звяр, а *** -негова жертва...Сигурно затова не бяха пуснати български журналисти, а Кубрат каза по-късно, че бил казал на Джошуа, че го уважава като човек, което го нямаше в записа на англичаните...Това е психологическа война срещу българина, той сигурно има нужда от много подкрепа...

29

Анонимен

преди 3 години

Ще се зарадвам ако Пулев победи,но реално е вече възрастен за този спорт.

28

сорос

преди 3 години

Е ...много завист у бг-то в руските сайтове болшинството от коментиращите подкрепят пулев нека да му пожелаем успех на кубрат пък каквото стане.

27

Анонимен

преди 3 години

Кубрат Пулев забогатява докато го бият.Едно нреме спорта в България носеше медали

26

Карим

преди 3 години

Нека Кобрича първо му начука манерката на левака,и после да черпи и да раздава кинти на ляво и на дясно.

25

Пайнеро знае всичко

преди 3 години

Андрея ще предава на живо.

24

До

преди 3 години

Пулев не давай парите в болниците.Там се дават много пари,но потъват.Подобре направи индивидуални дарения на младите лекари,сестри и санитари, които работят в ковид отделения.Най-много пари се краде от здравната система.Там има структура която работи в полза на управляващите без значение какъв цвят са.Директорите са поставени партийни хора,които смучат нашите пари.

23

Анонимен

преди 3 години

Не го мислете Пулев ,той си е опекал питката ) да бие и да падне ,взема милиони ,които полувината ще направи дарение,и е възможно даде откаже от бокса ,аз съм военен ,една новина Пулев офицер от запаса ,и е поканен ,да се възстанови на в армията в специалната военна служба

22

Джошуа не е Гришо

преди 3 години

Само при Гришо можеше да спечелиш 7 паунда за един заложен срещу него. Хората се усетиха и няма такава далавера повече.

21

До

преди 3 години

Дано Пулев не пострада много че е симпатичен човек.Да си прибере парите и да се пази,че.този е много здрав и силен.

20

До

преди 3 години

Пулев ще спечели но само пари.Дошуа ще.го разпилее на ринга