78

Анонимен

преди 3 години

Без лекарства за силна имунна система или за убиване на короната, ваксината е малка полза. Докато няма добри лекарства остава си човек като се пази за да не се зарази, т.е. далече от огнища на зараза като далече от магазини, училища, метро и т.н.

77

Анонимен

преди 3 години

"Над 40 г. хората с олабена имунна са с рак, болно сърце, очи и др. болести и също няма смисъл. Ваксина без имунна или слаба система може да направи рак или корона, защото се заразява от ваксината. И сега има за грип но тя не помага много и хората си умират от грипа и усложнения."Хахаха, е не, толкоз глупости на едно място едва ли може да се събелат!!! Няма как да се заразиш от ваксината, ако ще и да нямаш имунна система, щото просто няма да изградиш антитела....От фрагмент не може се заразиш.

76

Анонимен

преди 3 години

Нещо СЗО ,млъкнаха нищо не казват ваксината )явно май ще има провал

75

Анонимен

преди 3 години

Съмнителна ти е професурата ти изкуфялник, получил си я защото си бил от БКП то, приносът ти за науката-нулев. Как направи *** си заключение че за хора под 40 ефекта е съмнителен? Какви са доказателствата ти, фактите ти ? Няма такива, а млади хора си заминаха ей така от тази зараза. Никой не иска да ваксинира децата ид*и от такъв, става въпрос за хора над 20 год. възраст. Също така изключени са тези които са преболедували в предходните 6 мес. защото те имат имунитет.

74

Анонимен

преди 3 години

Над 40 г. хората с олабена имунна са с рак, болно сърце, очи и др. болести и също няма смисъл. Ваксина без имунна или слаба система може да направи рак или корона, защото се заразява от ваксината. И сега има за грип но тя не помага много и хората си умират от грипа и усложнения.

73

Анонимен

преди 3 години

Ефектът от ваксината за сатанистите и новия световен ред е доказан.

72

гмо-то

преди 3 години

Щяло да бъде като матрица за репликация на белтъчни клетки. Като лаик това хич не ми харесва и няма да дам съгласие.

71

истината

преди 3 години

плацебо ваксина

70

Анонимен

преди 3 години

Напълно се убедих, че в никакъв случай няма да се ваксинирам с Европейско-американската ваксина. Има нещо вярно в чипирането

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПризводителят казва, че ваксината се транспортира и съхранява при -70С. А някакъв анонимен "гений" пита дали ако се спазват изискванията на производителя, ваксината щяла да бъде ефективна. Бегай в шоуто на канала, че да забавляваш хората.

68

До 71

преди 3 години

Хайде не се убиснявай ами си бий ваксината и аз те наблюдавам ежедневно какви отклонения ще даде. Пиша ти с закъснение защото току що ми блокираха Ипето та трябваше да вляза пак

67

Анонимен

преди 3 години

"До да се е случвало това някога в историята това... - да случвало се е, но не го дават по телевизията... Индия, Африка и т.н. ... :)"- ето виждаш ли....колко мисиш и ти!!! Плоската ти гавица запълнена с измишльотини!"А и освен това досега никога в историята не се е случвало заради един вирус да ни затворят по къщите в целия свят, но виждаш, че се случва..."- а ти какво мислиш са правили хората в средновековието при чума (е да не е вирус, бактерия)??? Ходили са в мола???

66

Анонимен

преди 3 години

Имам чуството, че на една групичка придворно блюдолизци и вечни звезди по телевизията просто трябва да им се вземе думата и да бъдат разкарани от топлите синекурни местенца.Защото по време на криза трябва да мислиш какво говориш, а не да си разиваш свободните съчинения.

65

Анонимен

преди 3 години

"Аз мисля но ти изглежда няма с какво да мислиш ! Просто си един *** на който му поднисат готиви коментари да ги публикува"Мислиш...мислиш...колко да мислиш...щом определяш дали нещо работи или не от градусите на които трябва да се съхранява.....НАЧИИИИИ....успех с мисленето. Едно време имаше един лаф - тя една *** много мислила...мислила и накрая умрЕла...

64

Анонимен

преди 3 години

До да се е случвало това някога в историята това... - да случвало се е, но не го дават по телевизията... Индия, Африка и т.н. ... :) ... А и освен това досега никога в историята не се е случвало заради един вирус да ни затворят по къщите в целия свят, но виждаш, че се случва... Знаеш ли защо точно сега се случва? Заради социалните мрежи (една от предпоставките да е възможно), също заради много други неща, но и да обяснявам няма да се съгласиш, така че жив/а и здрав/а и след ваксинирането... :)

63

Анонимен

преди 3 години

"Овцетееее, започвате ли да схващате, че ваксината както и пандемията са преувеличени само заради много пари с помоща на слугинските беге медии ?"*** то за много пари.....мое се измисли и много други неща, ама ей на един летящ плъх от китай е по яко а?

62

Анонимен

преди 3 години

"Ако бяхме през средновековието именно вие ваксърите щяхте да искате Галилео да бъде изгорен на кладата, заради различното си виждане от официалната версия... :)"Мммм, напротив....ти караш по старому, ако ще се мре да се мре, ама няма се боцна, че си кютам как си знам и новите неща не ме интересуват....

61

Анонимен

преди 3 години

До проф.КостовСкъпи професоре,В следващите етапи ваксината (Оксфорд Зен)ще бъде дадена на деца,след като се докаже разбира се безопасността и сред възрастни и средно възрастни.Целта на ваксинацията не е само да не се боледува ,но и да се спре заразяването/пренасянето/пандемията.За да се случи това много голяма част от населението вкл.децата трябва да се ваксинират.

60

Анонимен

преди 3 години

Като си спомня, че на 44 мислех да раждам... Добре че бяха катилите от тоя сайт да ми свият сармите и да ме пратят да плета на 2 куки.

59

Анонимен

преди 3 години

"Дали изобщо е ефективна тая ваксина щом се съхранява при минус 70 градуса !"А ТИ дали изобщо мислиш????