57

Анонимен

преди 3 години

Балканския юнак страх го тресе. Добре че не е някакво друго положение, какво ли щеше да положението. Историята го е показала. Затова е и винаги на този хал.

56

до бре, ще умрете

преди 3 години

желязна логика , батка! Не мога да я оборя! Като е казал Гьоте: Глупакът е непобедим!Това е една от най- великите му сентенции.Твоето прилича на хита на 1 твой колега отпреди 30-ина години - за Бога братя, не купувайте... Същото е.Сега трябва да доказваме обществената полза от фитнесите и кръчмите!Първо - кръчмата - това е социален контакт от хилядолетияВторо -фитнесът е физическо здраве и контакт.А фактът,ч е пазарът ги е създал, значи са необходими.

55

Сандо

преди 3 години

разликата дали ще заключат или не е в това че в единият случай ще се мре по-бедни!

54

Когато скача СЪС

преди 3 години

това означава, че ако днес е 200, след две седмици може да бъде от 300 до 400.

53

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак изпълзя. В кое селско училище е учил и кой му е дал тая диплома. Така ще е винаги на тази територия, докато всеки се занимава с това, което не му е работа. Такива некомпетентни личности подбиват доверие и насаждат паника. Затова и резултатите са такива.

52

Анонимен

преди 3 години

Балкансият юнак губещ си времето по форумите е редно да слуша експертите и да си води записки, а не да тича по гол *** по непознати за него полета.

51

Анонимен

преди 3 години

Ако маските и дистанцията помагат защо смъртността ще скочи ? А когато вируса изчезне един ден смъртността от Ковид ще бъде 0%.

50

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте парковете! Вдигайте пейките! не ходете в планината! Не работете на полето!Помним.

49

az znam

преди 3 години

Разбрах защо матматика е супер точен НОЩ напасва цифрите по математика

48

Анонимен

преди 3 години

Новият локдаун само ще увеличи страданията на хората и изобщо няма да облекчи здравната система. Едва ли затварянето на Моловете, ще увеличи броя на лекарите и санитарите.

47

математик

преди 3 години

аз пък пророкувам, че случаите ще станат и 110%!При тая лакомия за усвояване в шкафчетата...

46

бре, ще умрете

преди 3 години

Ами нямали са молове и фитнеси преди време. Някоя и друга кръчма, където не могат да се съберат чак толкова хора и то все едни и същи пияндурници са ходели, не е било престижно за хората да ходят по такива места.Проблемът е че сте лигльовци младите, няма казарма, няма ред и дисциплина. Само кръчми и наркотици. Който иска да тренира и у дома може, и да бяга в парка може.

45

Анонимен

преди 3 години

И не ми казайте Китай, да не ви пратя там да живеете на хубаво... под комунизъм!Австралия и Нова Зеландия.Защо смяташ си способен да пращаш когото и да било, където и да било, герберопитек?

44

(-_-)

преди 3 години

Пак се облъчват хората.. Това въобще не е вярно! НСИ ще извади официално статистика за 2020та чак догодина април. Тези математици могат да се скрият някъде! Статистика не се прави с прогнози и изчисления, а на базата на истински документи.

43

Реалист

преди 3 години

Следващите месеци ще се умира само от ковид, всички с други заболявания да не се притесняват. И щом Математикът казва....нямаме право да се съмняваме в думите му, нито в думите на вожда ......

42

Анонимен

преди 3 години

Въпросът не е да ни лекуват, да има лекари, линейки, изобщо здравеопазване, а да не сме на първо, второ или трето място в класацията!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

после се питаме що имало недостиг на доктори и математици. Ами като показвате всеки ден по тв едно такова ***, децата се плашат, правят си изводите и се насочват другаде.

40

Анонимен

преди 3 години

Нерде синус, нерде синузит

39

Анонимен

преди 3 години

ето значи как тия велики иначе професии страдат от ниска репутация - заради такива зад..ци математик и доктор стана срамна дума вече!

38

До 35

преди 3 години

40 лв