10

Анонимен

преди 3 години

преди малко--"китай затвори милионен град заради 4 случая" хайде учете се!

9

Анонимен

преди 3 години

Пълни измислици! Докъде ще стигне безсрамието!

8

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е ,че в България общо взето няма мерки Някои са неадекватни - прозорците за пазаруване , други са неработещи - ограничаване работата на нощните заведения И резултатът е видим - препълнени болници на фона на тотална липса на лекари , сестри , невъзможност за хора с други заболявания да получават навременна помощ

7

Анонимен

преди 3 години

много малко са хората, одобряващи "мерките" трябва изолация, т.е. локдаун

6

Анонимен

преди 3 години

то даже 5 % не одобряват!

5

Мая

преди 3 години

Тези които не ги одобряват да подпишат декларация, че няма да се лекуват в болници. А не като БСП първи да търчат да заемат места.

4

анонимен

преди 3 години

Пада им се на лигльовците всичко това, дето и меки мерки не траят. Но за съжаление, покрай такива и други страдат. ТО БИВА ОГРАНИЧЕНИ ПРОС.ТАЦИ, НО ТОЛКОВА? Каквото и да им се обяснява, не , конспирация, чипиране, алчни доктори за пътеки само, и тъй до безкрайност. Ха сега, да ви видя.....

3

Локдаун

преди 3 години

Пародия на мерки... Мярката е само една...

2

Анонимен

преди 3 години

Трудно може да се говори за мерки. Освен носенето на маски в закрити помещения, ненужните зелени коридори и доброволци по болниците и моргите никакви други мерки няма. Основният виновник за неконтролируемото разпространение на вируса е бездействието на правителството. Нещата са изпуснати, никой не проследява карантинирането, никой не предприема действия за ограничаване на епидемията.

1

Спрете се

преди 3 години

Заради такива фалшиви либерали"демократи" стигнахме до тук мерките са много меки и власта изпусна контрола. Сега ни чакат по тежки времена...няма празници и радост.