45

БКП още властва

преди 3 години

Говори красноречиво за състонието на държавата, това че талмудскo кабалистическа партия все още не е забранена със закон на територията на страната. Тези изчадия имат пълен контрол над държавата откакто избиха елита, но все още се опитват да използват манипулативни похвати, в които създават несъществуващи врагове да ни убедят, че всъшност те са героите. След падането на режима всички трябваше да бъдат вкарани зад решетки, а не да бъдат оставени да си сменят етиките на демократи.

44

Слънчарски

преди 3 години

Като тръгнат, ще повярвам. Такива "само да мине еди какво си и тръгваме" всеки ги може. И Борисов ги е говорил такива и Пеевки уж щеше да дава повече от милион лева на болници. Ама и да отидам, да не е само, за да си направят по едно селфи, че да кажат "ето на вижте ни". Да стоят по 10-12 часа, както останалите санитари и лекари.

43

Калеко Алеко

преди 3 години

Данъкоплатците плащат на кака Корана и комсолците и заплати за ходят на работа в Парламента, а не да се крие по коридорите на НС и да симулира дейности като санитар или педагог ... Импексова още не е върнала едни субсидии, както Парламента постанови, да не да не говорим за акциите на Техноимпекса, а сега не оправдава и заплатата си ... Лекуваха я като ВИП персона във ВМА, докато граждани умираха по стъпалата и коридорите на болниците, защото ВИП-ложата във ВМА беше заета от такива, като нея.....

42

fdsafasdfa

преди 3 години

Който и да е политик от нейния ранг с присъствието си като "доброволец" повече ще пречи, отколкото да помага на екипа. Това го считам за ПР акция.

41

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа другарката Нинова санитарка?!? Че тя ще ги преджоби болните бря :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

40

Анонимен

преди 3 години

Ах,недей!

39

Сандо

преди 3 години

да, всичко трябва да е безплатно и заплатите да са големи, знаем ги комунистите .... и те да разпределят благата

38

Анонимен

преди 3 години

До ЛилиянаХа-ха-ха, Нинова прекрасна жена?!? Може ли такъв долен лъжец и мошеник като нинова да е прекрасна? Страхотни критерии имате за прекрасен човек. Сигурно във вашето болно въображение Сталин, Берия и Ежов са прекрасни хора.

37

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя доброволка бившата царска депутатка д-р Антония Първанова! Хем да видим какъв точно доктор е,хем да ни убеди в тезата си,че пандемия няма!

36

Лилияна

преди 3 години

Браво, явно Нинова е прекрасня жена, сега ще помага, а дано и останалите прекарали вируса да последват дамата, Борисов, Кралев, Бареков и др.

35

12

преди 3 години

Опази, Боже, хората, които ще обслужва...

34

анонимен

преди 3 години

Смятам че като санитарка ще се справи добри. Тя е участвала в много мръсотии, и не е гнуслива. Само да не я пускат до кухнята.

33

Анонимен

преди 3 години

Това съобщение през колко часа ще го пускате?Лъжат че ще стават доброволци и през ден пускат до медиите съобщения че щели да стават. Ах гиди дърти социалистически мошеници. Като никой не им обръща внимание те с лъжливи съобщения до медиите си правят грозен пиар.

32

Анонимен

преди 3 години

в болниците повече политици от колкото лекари то за това хората не искат да влизат в болница и се лекуват сами с каквото може

31

Анонимен

преди 3 години

То бива популизъм,ама чак дотам..Ако беше го направила преди да се разболее,ДА!Ама сега си е след дъжд - качулка.

30

ABV

преди 3 години

В болниците стоят линейките без шофьори , къде е СУЛТАН БОЙКО да подкара линейките ,а не да се разхожда с джипа ?Не му стиска , защо не отиде на посещение при болните от ковид 19 , да им даде кураж , нали е голям мъжкар ?

29

Анонимен

преди 3 години

Пълен гьoнсурат е тая. Направо ми се повръща от популизма й.

28

Шмекера Борисов!

преди 3 години

Браво на г-жа Нинова, а да видиме сега Бойко дали може да влезне в Ковид отделение при положение, че лъже че е бил болен от Ковид!

27

ха-ха

преди 3 години

Че тя освен за санитарка за друго не става. Ама да внимават там лекари, медицински сестри и болни, че тая лелка обича да пипа. Да си пазят нещата.

26

лицемерка

преди 3 години

Ох, Боже, ще ме разплаче. Много ми се иска да и повярвам, но не мога. А хората и гласуваха да работи в парламента и да прави закони. Тя в парламента не ходи, че и колегите и 4 месеца отсъстваха от основната си работа-парламента, как сега де и повярвам че не лъжи и е от добро сърце. Популистка и лицемерка!