84

Анонимен

преди 3 години

На 13г. герберунгелските гласоподавателки стават родителки на деца и получават детски надбавки за това и техните родителки също получават детски надбавки за тях като деца, но видиш ли българчетата които протестират но са под 18г, възраст нямат права да защитят себе си и своите родители. Повтарям се но само в либерално демократична страна може да има такава лицемерна ситуация. Това е безобразие да давате права на едни да раждат деца и да им плащате за това а други да не могат да участват в демонс

83

пияница мистик

преди 3 години

До В1. Като избягате всички комунисти, ама то няма как, защото сте над 65 години и никой няма да ви иска и даде работа, ще станем една много по-уредена държава2. Хайде най-накрая се ограмотете, че в тези землянки май буквари сте нямали и не знаете как се пише "въоръжена" и още си го пишете "въоражена" и не знаете, че след запетая се слага интервал :)))

82

До 92

преди 3 години

Ти не си българин!Няма да бягаме,а ще се борим и срещу герберската мафия и срещу всяка друга мафия.Ако избягаме,ще оставим красивата ни държава в ръцете на мар.гинали необразовани елементи и чужди мераклии да ни завземат страната.

81

Анонимен

преди 3 години

Няколко провокатори разбили офис на ГЕРБ.Голяма работа.Гербаджиите са толкова богати,че не един 1000 офиса могат да си направят с откраднатите от вас пари.

80

В

преди 3 години

Герберската мафиия никога няма да остави властта,единственото спасение за вас братя е терминал 2...Бягайте от неравната борба...Плащат на десетки хиляди нерези в полицията за тежко въоражена охрана,никога няма да ги свалите...Просто бягайте...Като избягате всички няма да има от кой да крадат...

79

Анонимен

преди 3 години

Борисов е победител във войната без да участва в нея!Няма как да е друго с такива лица на протестите-главатарите им завършени мошеници и поръчкови некадърници(единият бил ПРОФИСИОНАЛЕН протестър) ,а 80% от протестиращите са вандали и неграмотници,които изобщо не знаят какво искат,камоли да очакваш от тях някаква политическа аналитичност.Това са хора,които си мислят,че ще дойде някой,който ше им даде !!

78

До 85

преди 3 години

Абе,герберунгел, не си ли виждате простотията,която ни излага пред целия свят,не виждаш ли мизерията,до която докарахте народа,не виждаш ли краха на образованието и здраверопазването следствие на "мъдрото" ръководство на вожда ви,та си тръгнал да обвиняваш другите за 11-годишната ви скапана политика.

77

Анонимен

преди 3 години

Герберасти, защо строите тръбата на Путин?

76

пияница мистик

преди 3 години

Ето това е да си комарджия, започнал от барбут на Магурата и стигнал до там, да прави талончета за търкане без печалба за балъците :))) Стана милиардер Черепа, но си цени парите, видя ги че отровната шведска тройка за нищо не стават и започна да плаща вече не всеки ден по 50лв, а за спорадични действия, от време на време.....хахаххахаха Евала на такъв акъл

75

началото на края

преди 3 години

А Ангел Джамбазки? Той кога ще бъде арестуван за хвърляне на пиратки???Ааааа, той май нещо депутат беше, имунизиран, ваксиниран, но не срещу вируси, а срещу арести.

74

Друг Помнещ

преди 3 години

За 930 лева на системно убитите майки: да имат късмета комунистите да завземат властта и ще увехнат в оная парцалива палатка пред президентството. Щото кусопаметните не помнят как *** събираха седенките и как СтаниШеф с лека усмивка отговаряше на протестиращите: А я не дам! А очите му едни добри, добри...

73

ами

преди 3 години

пак стотици хиляди - пардон стотина дро гирани лум пени вилнеят из София, а полицията им гледа сеира.

72

ами

преди 3 години

пак стотици хиляди - пардон стотина дро гирани лум пени вилнеят из София, а полицията им гледа сеира.

71

мими

преди 3 години

Тези ли *** анархисти мислят да ни управляват. Нещо смислено да предложиха. Вие с вашите протести сте убийците на народа.

70

Анонимен

преди 3 години

На 19.11.2020г. без обсъждане и напълно скрито от обществото бе прието изменение на Закона за потребителския креди (ЗПК), с което народното събрание узаконява начисляването на неустойки по кредити в размер на до два пъти предоставената главница! Предложението бе внесено от отцепилия се депутат от Бсп Пенчев и прието от герберските депутати начело с Менда Стоянова. Да живеят лихварите! Смърт за обикновения народ! Викаха радостно депутатите приели тайно новия закон!

69

Зозо

преди 3 години

За руските БГ комунести съм писал отдавна тук, че ги оправя само глад и лабуть!!!Още мандати трябват на партии като ГЕРБ, до пълното разпадане на БСП кърлежите.

68

Мдаа

преди 3 години

Див фашизъм с Генерали на власт,режим по лош и от Северна Корея!Тотална дистопия!

67

сминдух енд чесън

преди 3 години

Практиката показа ,че участниците във властта и и нейните привърженици са най обикновени пиявици смучещи ресурси във всякаква форма.През последните месеци вождът слънце единствено раздаваше пари /уж антикризисни/на хора които не са спирали в условията на криза да получават доходи с една единствена идея.

66

Зозо

преди 3 години

Руски клоуни :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) На изборите март месец пак ще ядете пилето :))))))))))))))))))))))))))))))))))))Глад и лабуть за комунистите!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 3 години

МВР била задържала пет човека, но аз питам колко човека задържа МВР от собствениците на препълнените нощни заведения в София и от техните служители, които с часове не пускаха проверяващите в тях.