52

Киро

преди 3 години

Нека само ми се открият.

51

Митьо Брадвата

преди 3 години

За по-малко от 50лв на ръка не давам да ме тестват.

50

Анонимен

преди 3 години

Никога! И по никакъв повод!

49

Анонимен

преди 3 години

Тестващите ще бъдат пребити още на 10-тия тестван.Доброволци има ли?

48

до Хайде, хайде

преди 3 години

Затова в Барселона и Атина отиват със SMS до магазина, за да си купят хляб, защото са много свободолюбиви сигурно...В Норвегия бежанците им изнасилват жените на улицата...Това ли са примери?!Това в България или Македония не може да стане!А ако имаше дори и минимална представа от антропология, щеше да знаеш, че българите са кръщавали децата си Стойчо и Трайчо, защото е имало висока детска смъртност в ония времена и по този начин са вярвали, че детето ще бъде здраво, като му дадат такова име

47

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Здравеопазването казвам,няма как да е наред,заради чудовищните кражби,от милиарда каца с мед.Защо празна е хазнатаи дългът ни е голям ?!Високи данъци богатите,кога ще видя да платят ??

46

Свиреп

преди 3 години

Не, че нещо ама кой точно ще ми вземе тест без мое съгласие? Изключително съм любопитен! О, да. Вероятно ще се случи в един момент, но дали са готови за един тест да дадат толкова жертви?! Разбира се, не говоря са смъртни случаи, макар да не изключвам. Но се заклевам да нанеса много сериозни поражения поне на двама "тестоваци"! Трябва да ме пребият до кома за да си изпълнят задачата.

45

Анонимен

преди 3 години

Това не се случва в Беларус, КНДР и други държави посочвани в медийното пространство със своя репресивен държавен апарат. Но в демократична България трябва да е нормално.

44

Анонимен

преди 3 години

До ЗороВъвеждаш още по-крути мерки, които пак никой няма да спазва.Ква файда?Да се правиш на велик ли?Ми не си.

43

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да е Перник, че ако се обърка нещо да играе винкелО. Все си мисля, че се прекалява с словоблудството, от колкото да се действа практично и разумно. Нужно е рестрикции, които да не са половинчати, българинът не е по - дисциплиниран и разумен от останалите европейци и е тъпо да се правят експерименти с търпението и здравето на хората

42

Анонимен

преди 3 години

Когато Испания тества цели градове...Какъв пример може да бъде фашистката хунта на Франко?

41

до 37

преди 3 години

Въведи, въведи военно положение! Точно за това се моля и аз! Че то без гражданска война няма да се оправят нещата! Само въведи военно положение, че да видиш кон боб яде ли!

40

Зоро

преди 3 години

До кога ще ни успокоявате колко сме добре понеже другите видите ли би ли по зле? Сега сме били 13-ти, то преди месец бяхме 20-и.До Коледа пак първенци. И накрая ще излезе Тулупа и ще обвини хората, че не спазват мерките. Щом не ги спазват предприемаш по крути мерки.

39

Анонимен

преди 3 години

По-добре надлъжен разрез през вената, отколкото тампон в гърлото.

38

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕН 37най-добре направо да го бомбардират въпросният град.

37

Анонимен

преди 3 години

"Ако дойдат в моя град, ще има извършител и жертва."--------------------------------------При наличието на 100 000-ен репресивен апарат, ще го карат на парче - град след град.

36

SHEFA

преди 3 години

Е КАК КОЙ ГРАД?????? -СОФИЯ-ТАМ ЩЕ ПОКАОЖЕ НАЙ ТОЧНАТА КАРТИНА.

35

Анонимен

преди 3 години

Когато Испания тества цели градове (няколко пъти вече) - Браво, ЕС, Така се прави, БГ са зле, ураа...Когато България иска да тества цял град - Ужас, фашизъм, БГ сме зле, стадо...Както се вижда, това са многото комплекси и липсата на самочувствие в българите.

34

АНОНИМЕН

преди 3 години

До Анонимен 21 ДА ВЪВЕДАТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ С ВСЕОБЩА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА СЪОТВЕТНИЯ ГРАД, ДА ВИДИМ ЩЕ МЪРМОРЯТ ЛИ !

33

Анонимен

преди 3 години

"Нали си знаете, че това са само подготвителни етапи за финалното клане?"Словения ги направиха на 70% от населението и? Заклаха ли ги вече? Че аз следя само мейнстрийм медиите щото съм ***....я кажете по сигурните ви алтернативни медии кво пише???? Много съм притеснен!!!!