23

до 17

преди 3 години

Аахахаха "модулен софтуер" аааааааахахахахахахах. Падам, падам... Само да вметнем, че в IT сектора 90% от хората НЕ СА програмисти.

22

?

преди 3 години

До пияница мистик"Paботата е свобода" - Бойко Борисов и Лагера Аушвиц Биркенау

21

Мартин

преди 3 години

А къде са конгломератите и комбинатите, къде ни е индустрията? С кол центрове, кръчми и дискотеки индустрия не се прави.

20

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДобре ли сте?

19

Анонимен

преди 3 години

Бъдешето е неясно. Бишвата ми компания има фантастичен офис. 6000м2 със 100 паркоместа, Herman Miller столове, ергономични бюра, масажи, всякакви глезотии в офиса. Наемът е около 90 000 евро месечно. В момента стои празен... Текущата ми компания- по-малка по размер, пак прекрасен офис, много луксозен, но наемът е 10 000 евро, това са 2 заплати, за какво да отиват на вятъра. Върнахме го на landlord-а, няма смисъл да го използваме, всички сме от вкъщи и мислим да използваме някакъв офис on demand.

18

пияница мистик

преди 3 години

До ?"Arbeit macht frei" - Теодор Айке

17

Анонимен

преди 3 години

Сега предстои да се спука IT балонът в глобален мащаб. Много млади хора се подлъгаха да стават програмисти подмамени от високите заплати.Но сега идва новото поколение модулен софтуер което ще излезе на пазарът до 2-3 години и с него всеки ще може да бъде програмист без да се налага да пише нито един ред код. Фирмите значително ще намалят екипите и ще оставят само най добрите инженери.

16

Бойко Менгеле:

преди 3 години

Работете за свобода, не за пари!Работата е свобода! Arbeit Macht Frei!

15

Асан Карагъзъ

преди 3 години

Мене ми е мъка за хотела на Корнито в Гърция. Тия византийци може да го превърнат в публичен дом.

14

Анонимен

преди 3 години

Много офиси, малко производства и заводи - никаква индустрия. Да разделят офисите на апартаменти или общежития.

13

Вуте

преди 3 години

В Надежда 5 зад Билата на Бели Дунав, строят два блока. Освен че са кутийки, единият гледа в многобройните кофи за *** на Била.

12

Анонимен

преди 3 години

Офиси, молове, търговски площи, хотели. Всичко това вече е за събаряне защото няма се ползва повече.

11

ГосТ

преди 3 години

След пандемията няма за има друг вариант освен Комунизъм или Фашизъм. сащ са на колене, особено след новото споразумение между Китай и останалите тихоокеански страни, като споразумението между Русия и Япония ще внесе необходимия баланс и ще забие последния пирон в ковчега на каубоите. демокрацията на простолюдието си отива и това прави жертвите на тази пандемия герои ! Тяхната смърт не е напразна, а ще доведе до един по добър свят !

10

Mr. Robot

преди 3 години

Хванах те как мастурбираш

9

MR Buch

преди 3 години

Сега след като хората се изнесоха от големите градове, следващото което оялите се бизнесмени ще се питат е : какво да ги правим тия новопостроени жилищни кутиики? Много им се чудя на хората като се захласнат по това да си купят нещо "модерно"-без кухня, без паркинг, без гледка, но пък затова с тесен тротоар пред блока и с мръсен въздух в изобилие.

8

Анонимен

преди 3 години

И преди се чудех, защо се плащат огромни наеми. Тази работа може да се върши навсякъде. Има и коферентни разговори, видео, всичко необходимо. Моята работа, за съжаление, не го позволява.

7

?

преди 3 години

Работата е свобода! Свободата е безценна, за това и заплатите са ви символични. Когато работите получавате свобода, не пари.Бойко Барисов

6

Анонимен

преди 3 години

На Тоничка няма ли да сложат карантина, да не вземе да се гътне кадъната че са ни кът :)))

5

!@!

преди 3 години

От 100 човека на етажа, последните няколко пъти когато ходих до офиса няма повече от 1-2ма.Самата фирма изглежда преосмисля работата от офис, защото разрешават да си вземеш в къщи офис стол и монитор.Не знам кога ще се върнем в офис (ако изобщо!), но със сигурност няма да е преди Май месец следващата година.Различните бизнеси се преструктурираха (който можа, който не можа фалира) към онлайн дистанционен офис (в къщи, вила, яхта, кафене, плаж), продуктивноста не падна. Дори обратното.

4

Анонимен

преди 3 години

Ще правят ковид отделения в празните офис сгради.То вече всичко е ковид.