9

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости!

8

Анонимен

преди 3 години

Престъпник!

7

От 1

преди 3 години

Никаква подготовка,проспаха лятото.Основния проблем е,че заради валутния борд БНБ не може да печата левове с които хората да се стимулират да не ходят на работа,а работодателите им да не фалират.Но учениците след Vкл.можеха да започнат директно дистанционно и да си седят сами във вкъщи,докато родителите им работят.За по-малките трябваше да е избирателно,като на тези избрали онлайн трябваше да се осигурят учители-възрастниили,такива в рискова група,докато по-младите можеше да преподават присъстве

6

Тончо

преди 3 години

Некадърнициииииииии

5

Бойко Борисов

преди 3 години

И едно време учихме по график. На мен все ми се падаше да уча на двадесет и четвърти май, девети септември и нова година. Затова се издигнах така.

4

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупост!!!

3

Анонимен

преди 3 години

График казваш а, образованието е важно но и здравето е по важно. Ние от нашият клас (4 клас) родителите сме решили че ако не ги пуснат онлайн ще има групово описване на деца от училище.

2

Поредната

преди 3 години

глупост на дУРгаря министЕр. А бе кой ще ти се върже на тарикатщините и ще рискува здравето и живота си - днеска тука утре там? Не си ли чул начЕлника си Дончев, че пикът ще е декември? Обади се и на колегата си на здравеПОГазването, че колана му вече не държи. Па отвори някоя дебела книга и прочети, как се управлява криза... Некадърност

1

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблема да се учи през лятото, а октомври/ноември/декември да е голямата ваканция на децата, като януари/февруари и март да е дистанционно за всички от 5клас нагоре? Очевидно е, че вируса тогава спи зимен сън в топлите месеци.Трябва да сме гъвкави и всеки сам да си реши - почивка на морето или образование на детето.