227

Анонимен

преди 3 години

237 Време е, в Българските учебници, напред със зверствата на комунистите, да пише и за сръбските, турските, гръцките кланета над българите в Македония, Одринска Тракия и Беломорска Тракия.

226

Анонимен

преди 3 години

Тук някои се радват че СМ щяла да ходи на ЕП,много важно.Но когато дойде денят на първия им мач аз лично само живот и здраве да е че днес имам вече починал роднина от пневмония в претъпкана болница,та ако сме живи и здрави лично ще пусна текста на македонскАта национална химна!Да се види как немат териториални и претензии за малцинствокакто твърди струмишкото сърбоманче ЗаевИЧ!

225

Анонимен

преди 3 години

246 Захариева само изразява позицията на България зад която стоят всички българи, правителството и всички партии в парламента.Никако отстъпление, то би било незаконно.

224

Анонимен

преди 3 години

До тук добре, сега остава да удържим и защитим позицията си.Никакви отстъпление, никакви компромиси с история, език и идентичност. Сърбоманите край Вардар са маша в ръцете на Белград и Москва. Подготвят се поредният удар срещу България, Брюксел не бива да позволи това.

223

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРумъния не признава че са българи а куцовласи. Гърция също не са българи а славяни.

222

Анонимен

преди 3 години

Същото това недоразумение когато след няколко дни или часове получи инструкции , други песни ще запее !

221

Анонимен

преди 3 години

До Къде не ни мразятМразят ни защото знаят силата на българската армия и на България. Гърци ,Сърби ,Турци ги е яд защото една малка държава ги е направила на пух и прах. Македонците ни мразят защото нямат нищо общо с България а са си Сърби и Албанци.

220

а стига толкова

преди 3 години

Ако сега ги пуснем, ще ни вземат съвсем за бълъци, ще ни се качат на главите хептен! Не заслужават тия макета. Правили сме добрини, чисто и безкористно, отговорът - псувни, гнусни обиди и измишльотини. Стига толкова.

219

SHEFA

преди 3 години

-БРАВО-ТОЧНО ТАКА.

218

Дедо Пенс

преди 3 години

Ох!!! Каква сладурана е Екатерина Захариева !

217

Анонимен

преди 3 години

Не е прабаба А БАБА на ШекеринСКА Радмила,а бабата е била РАДКА ШЕКЕРИНОВА!Дедо и убит с 89 удара с нож ОТ СЪРБИ ама внуката е ОМЪЖЕНА ЗА СЪРБИН и ако не греша и майка и е сръбкиня!!!Е,тая същата рошла нарече Тодор Александров вампир на македонскиот народ,а Иван Михайлов направо джелат!!СЕГА ЯСНО ЛИ Е КОИ СА .ЕТНИЧКИТЕ МАКЕДОНЦИкато се има предвид че почти половината имат роднини в Сърбия!Ние на сърби и сърбомани,и власи ли трябва да си дадем историята??ВЕТО за тия безпримерни изр..ди!

216

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоЗначи демокрацията след 1989 г. зачита правата на хората да се самоопределят и плюе на възродителния процес на Живков. Така българите стават на македонци. Децата на бг емигрантите също не се пишат българи но нали Росен Петров е демократ и иска отваряне на границите и визите. Или един път е демократ а друг път не е .

215

Анонимен

преди 3 години

Андрей Ковачев=всички граждани на СМ с български паспорти ширещи антибългарска пропганда да върнат българските паспорти,господин Ковачев аз наистина съм в изумление ВЕЛИКО докъде е стигала наивността на УЖ интелигентни хора!Повече от 20 години им се дават паспорти на новоосъзнатите българиот вардарско,сега чекай от умрел пИсмо!Разбархте ли накрая с кого си имате работа,кажете го и на Джамбаски че той още сънува някакви си братя и сестри там.Българите от вардарско са В БЪЛГАРИЯ или в гроба.

214

ОТЛИЧНО!!!

преди 3 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА ЗАЩИТАТА НА ИСТИНАТА!!!

213

Къде не ни мразят

преди 3 години

във всички съседни държави ни мразят. Системно има език на омразата, макар и не в медиите, но в учебниците по история и музеите. Зверствата на БЪЛГАРИТЕ са обрисувани и се ползват за насаждане на омраза във всички наши съседи без изключение.А не само в Македония.

212

О хо хо

преди 3 години

Гледахте ли " Операция История" на Росен Петров??? Той показа документ, молба от прабабата на днешната северномакедонска министърка на отбраната, в който прабабата пише, че моли за пенсия от България, тъй като мъжът й - българин е бил убит от сръбските власти. Пенсията е отпусната. Сега внучката на тази българка се пише северномакедонка и плюе срещу България. ОТЛИЧНО ПРЕДАВАНЕ! ИМАШЕ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ! БРАВО НА РОСЕН!!!

211

Анонимен

преди 3 години

232До пфу Стамболийски го убива разпасаната руска офицерскасган в България, защото той обръща България към запада.

210

Анонимен

преди 3 години

232 До пфу Стамболийски го убива разпасаната руска офицерска *** в България, защото той обръща България към запада.Създава условия, да се закупят от запада, модерни за времето машини, за поставяне основите на българската индустрия.

209

До 213

преди 3 години

До АнонименЗахариева НЕ Е нито ограничена, нито некадърна, нито лъжлива. Ти с главния си мозък връзка имаш ли, или си такъв по рождение!

208

Анонимен

преди 3 години

До македонизма е фактОстави македонизма и кажи за ПСВ и Ньойския договор кой е виновен. Сигурно пак Георги Димитров и Сталин. Забравих че тогава някой убива Стамболийски че и той е македонист бил и не е трябвало да предава Македония на сърбите и на гърците. Пфу