94

Анонимен

преди 3 години

295 болни са в интензивни отделения,това са важните случаи.Колко нови заразени,които само го носят без симптоми няма никакво значение,освен за статистиката,защото всички ще се заразим.Въпрос на време е.Ако са открили 40% заразени,не са открили поне още толкова.Това означава,че още 20% като открият ще започне да се отдръпва заразата.

93

Анонимен

преди 3 години

"в почивните дни се отчитат по-малко заразени, заради по-малкия брой тестове - съгласен!Обаче защо и починалите в тези дни са винаги на половина, че и на третина?"А, де? И аз това питам и отговор не чакам...

92

Анонимен

преди 3 години

До ФактНе е факт, при нас в малкия град много повече се заразяват млади хора, пенсионерите живеят доста по- изолирано и се пазят повече.Не познавам един дъртак починал, виж хора на по 45-55 много починаха от това.

91

Анонимен

преди 3 години

да ,нещо ни куца и статистиката. Префи мен го казаха, цяла седмица умрелите да 80-100 идва неделя и се оказва събота 30 тина. Идва понеделник 130.....някой дреме субота и неделя нещо и понеделник вторник навсксва . Просто гледайте идващата седмица как ще ви сюрпризират с цифри.

90

старата школа

преди 3 години

Не е нищо страшно, всички по 60г. ще останем, останалите са аут това не е национална трагедия едно време при хан Крум и Цар Симеон колко момчета и мъже са си дали живота сега да ревем за cтapци на 100г. едно време продължителността на живота беше около 60г.

89

Добре де,

преди 3 години

в почивните дни се отчитат по-малко заразени, заради по-малкия брой тестове - съгласен!Обаче защо и починалите в тези дни са винаги на половина, че и на третина?В събота и неделя, вирусът явно почива, а?Статистика, сър...

88

Факт

преди 3 години

29% от населението на България е на възраст над 60 години, а те най-много са потърпевши от вируса. От тях около 700 хиляди работят, вкл. 285 хиляди пенсионери. Ако те масово се заразят, България остава без работещи хора.

87

Анонимен

преди 3 години

Бойко откачалко ремдесевир няма никъде или по точно само за подбрани пациенти ! Ти си масов убиец вероятно

86

Анонимен

преди 3 години

Бойко откачалко ремдесевир няма никъде или по точно само за подбрани пациенти ! Ти си масов убиец вероятно

85

Анонимен

преди 3 години

До РеалистТИ сигурен ли си, че това е проблемът днес и тук?Не ти ли увира тиквата да търсиш решение, а не да се правиш на всезнайко!?

84

Анонимен

преди 3 години

До АЛОУ, РОДИТЕЛИТЕ!Родителите са на път да останат, не само без редовно училише, но и без онлайн обучение за децата. При нас 1/3 от даскалите са под карантина, в болничен, по закон нямат право докато са в болничен да изпълняват служебни задължения.Големи мусури имат тия родители, но малки мозъчета, тия, дето гледаха да си натирят децата на училище. Ама и те ядат същия сап, защото и те се заразяват чрез децата от болните учители.

83

пияница мистик

преди 3 години

До VjvjvubjvjvjcС удоволствие, но им имам личните телефони, което е рядък жест. Обикновено те са с Айфони лични и с по две Нокийки от по 10 лв служебни. А са ми казали да не давам телефоните им на никой! Но влез в Ало.бг и там има стотици. Още повече, че те двете си сменят НИК-овете през месец. Едната е Кристияна, ама тя беше Никол, Амбър, Хриси и какво ли не. Другата е Мадлен, ама вече не работи с обяви, а само с постоянни клиенти

82

Реалист

преди 3 години

Тук един за пореден път избива огромният си страх от вируса. Пише безброй постинги, които никой не чете и сам си отговаря с различни никове. Скрил се е от страх от вируса под леглото и оттам мечтае за любовници и VIP екскортки. Няма да победиш така страха си момченце. Просто приеми действителността такава каквато е и си живей живота. Носи си маската, спазвай дистанция и не се панирай. Така правят нормалните хора.

81

Анонимен

преди 3 години

До Генерал ЛуковГЕНЕРАЛ ГOMHЬО СИ ТИ!!!

80

88

преди 3 години

Да попитам за маските. Защо ни казват ,че може да слагаме шал или друго средство (което е избор от много неща). Означава ли ,че шал или друго средство върши същата работа като маската?

79

АЛОУ, РОДИТЕЛИТЕ!

преди 3 години

КАНДИСАЙТЕ ЗА ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОНЕ МЕСЕЦ ДЕ!АКО СЕМЕЙСТВОТО ВИ Е 4 ЧОВЕКА И НА ГОСТИ ВИ ДОЙДЕ ВИРУСЪТ?КОЛКО ТЕСТА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА НАПРАВИТЕ?8 Х 130 =1040 ЛЕВА !!!ЗА ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕ ДА НАЕМЕТЕ 2 ЧАСТНИ УЧИТЕЛКИ.БОНУСЪТ Е - ЩЕ СЕ ЗДРАВИ!

78

Анонимен

преди 3 години

Бойко като опита да разпръсне голямата тълпа на жълите павета, ревяхте и пищяхте, че полицията ви биела децата.Е, дойде Видовден, никой никого не бие, сега направо гушват букет. Дано сте доволни, вие, дето седяхте като скотове по площадите 4 месеца, заради вас пламна заразата!

77

Анонимен

преди 3 години

На всеки 2-3 изследвани, единият е заразен. Въвим към пламване и масово заразяване, което беше мокрия сън на пелтечещият сенилен дъртак (знаете кой е).Много народ ще усмърди бъзито.

76

Жкжкжкжкжк

преди 3 години

До пияница мистикОстави ги хората, и без това са се уплашили много, а страха си е достатъчно наказание!

75

Анонимен

преди 3 години

2091 починали и 28805 излекувани, на 1 починал има по-малко от 14 излекувани. Както вчера ми каза по телефона една роднина болна от Ковид-19, страшно е.