27

ГосТ

преди 3 години

Цената и баце, ще бъде мноого висока именно заради транспорта на сух лед. Панял ? А съхранението и в дкц'тата ? Колко фризера на -80 трябват за да се съхранява в локалните поликлиники. А?

26

Анонимен

преди 3 години

Ок, да бъде реалисти. В каква опаснтост е света, под което предполагам разбирате човешкияа вид, че да има нужда от спасяване?Че една година ще има по-висока смъртност сред застаряващото население? Та това беше нормата само допреди 40-50 години, бе хора. Нали не очаквахте, че магически няма да има болести?

25

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

РУСКАТА ВАКСИНА НИ Я БИЕХА 45 ГОДИНИ. И БЯХМЕ ЗДРАВИ КАТО ВАТЕНКИ НА РАБОТНИЦИ ОТ ПЪТНОТО.

24

До гост

преди 3 години

Мноо си компетентен бе ! Я виж как отсече за ваксината на Пфайзер.Не те ли е срам да се излагаш така бе ? В ролята на какъв и от къде на къде ще твърдиш,че ваксината била едикаква си ! Той не знае какъв е цвета й,тръгнал да дава оценки за ефиктивността й ! Ей ,такива сте ,да се видите всички конспиратори и разни самозаблудили се гении !

23

Анонимен

преди 3 години

Ххаха

22

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАРАЗЛИКАТА МЕЖДУ СПОРТА И НАУКАТА...

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Корекция - Русия не е пускала ваксината за комерисално разпространение, но вече я прилага върху някой от есенциалните си работници, отделно имаше голяма доставка за болниаца в Йерусалим.

20

ГосТ

преди 3 години

това недоразумение на файзер ще се бие в повечето случаи шмиросано, въпреки цената си за транспорт на сух лед и ще има същия ефект като смешните краварски тестове за антитела- отрицателен. Имам предвид, хората ще мислят че са ваксинирани, а няма да са. Както с тея смешни тестове, ще мислят че не са вирусоносители, но са.

19

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

След загубата на световното първенство младият борец успешно продължи напред с високо вдигната глава и стана треньор.След скъсването на държавния изпит младия ортопед успешно продължи напред с високо вдигната глава и започна работа в реномирана клиника, там успешно лекуваше своите пациенти които успешно продължаваха напред с крака....

18

Анонимен

преди 3 години

"Ще спаси ли ваксината света от коронавируса?"НЕ !Няма ваксина, няма лекарство.

17

ГосТ

преди 3 години

Тая ваксина на пфайзер е пълен фарс с мелодрама. Нещо като ремдесивир- мега скъп и два пъти по неефективен от Нафамостат. Експериментален,за разлика от Нафамостат, който се разпространява от доста дълго време в мрежата. Всички медии разпространиха, че китайската ваксина била спряна в Бразилия, ама малко (като Ройтерс за което евала) съобщиха, че се касае за самоубийство. Малко разпространиха и официални резултати от проучването в Бразилия, че Sinovac всъщност е най безопасната и обещаваща от вси

16

Анонимен

преди 3 години

до До 16A как изглежда картинката в САЩ? Как се справя САЩ с корона вируса?

15

До 16

преди 3 години

Не знам дали е отворен или затворен театъра всеки ден и какви са правилата.Тук също са отворени театрите с редуцирана публика.Картинката в Петербург съвсем не неизглеждаше " справена " ! Абсолютно същото е като тук.В болниците е хаос от към организация около останалите болни .Вечер дори можеш да засечеш военни,а полиция има навсякъде.Случаите растат ,а населението е в паника и откровено НЕ вярва на Путин и правителство.Допълнителни помощи НЯМА !!

14

Анонимен

преди 3 години

А как точно се справя САЩ с вируса?

13

Анонимен

преди 3 години

Болшой е отворен от септември.

12

Анонимен

преди 3 години

Марийнский в Петербург е отворене от месеци.

11

Анонимен

преди 3 години

* ДО 12

10

До 13

преди 3 години

Я поясни как точно се справи Русия с вируса !!!В четвъртък си дойдох от Петербург.Хайде,кажи ми,че това,което видях не е вярно !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че светът има нужда от спасяване точно от коронавирус. Според статистиката, смъртността от коронавирус е колкото от други вируси. Не знам защо е тази паника. Обикновени предпазни мерки вършат работа. И пари да ми дават няма да се ваксинирам.

8

Анонимен

преди 3 години

Русия се справи с вируса и без ваксина. Ваксините увреждат имунната система, могат да се ползват от хора които и без топва са с много крехко здраве и един вирус може да буде фатален за тях, или от лекари които постоянно са изложени на риск от контакта си с болните. Здрав човек да се ваксинира е голяма грешка.