245

Анонимен

преди 3 години

До До 252/266Аз не съм дори гей :))))) Умирам от смях като ви чета примитивните реакции. Че и обидени се чувствали, защото им напомнят какви са хейтъри и комплексари!

244

Анонимен

преди 3 години

Сега всичко отровни *** и екс протестъри ще можете да излезете на светло:)))))))))))))))))))

243

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи не разбра ли, че си на губещата страна, червен? Иска ти се да живееше в Комунизъм , но няма как и няма и да има. Поне не в България.:)))

242

Анонимен

преди 3 години

До До 241/253"Няма такова положение като специални и еднополови, семейството може да бъде съставено само и единствено от мъж, жена и тяхното поколение."Като си толкова прехласнат по природата отивай да живееш в пещера. Ти не казваш от какво може да бъде съставено семейството. Има семейства съставени от две жени или двама мъже. Имат и деца. И децата си растат точно както всички останали деца.

241

SS

преди 3 години

Ще бъда малко по краен в изказването си.Много ме дразни думата хомофоб.Това обратните ни го слагат едва ли не като клеймо.Но човек не яде л.а.й.-на защото е противоестественно и гнусно.Но има малцинственна група копрофили който го правят.Значи ли че ние който не ядем л.а.й-на сме лайнофоби ? Защото за другите сме точно такива.Нека не забравяме също че Бг-я влезе в ЕС без референдум.

240

До 252

преди 3 години

Комплексите ги избивате вие гейовете, защото осъзнавате своята ненормалност, но се опитвате да прехвърлите собствения си проблем, собствения си комплес за малоценност, върху нормалните хора, с нормален живот и семейства. Само че аз не съм длъжен да ви търпя простотиите, гнусотиите, мърморенето, обидите и безпочвените обвинение по мой адрес!

239

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи пак гласувай за Сталин. У лево.

238

Анонимен

преди 3 години

sergei stanishev i elena ioncheva, rumen radev i iliana iotova, maya manolova predlagat i da ima zakon za legalni europeiski haremi...:-))

237

Анонимен

преди 3 години

До До 252/257"Правилата се диктуват от мнозинството розов смешнико, твоята лудост никога няма да стане закон!"Чакат те големи разочарования занапред.:))))

236

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЧервеното сервитьорче говори пак за ценности. Тоя път семейни. Другарю, като успееш да изкараш поне едно дете до възрастен, тогава. :)))))))))

235

Сата НАТО

преди 3 години

ТИ ОТКЪДЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ МИСЛЯТ И ЧУВСТВАТ ТИЯ ДЕЦА???--------Какво може да чувства едно дете ако майка му и баща му са пее раси ?

234

До 252

преди 3 години

Правилата се диктуват от мнозинството розов смешнико, твоята лудост никога няма да стане закон!

233

Сата НАТО

преди 3 години

Не !Също и браковете на геронтофили с даскалиците им трябва да се обяви за престъпление!

232

обикновен

преди 3 години

А на ***.дофилите да съжителстват с малолетни и крадец да е защитена професия?Май е време да му се тури край на това изчадие Европейски Съюз!

231

До 241

преди 3 години

Прородата в процеса на еволюция е създала два пола и за да може нашия вид да се възпроизвожда, такова нещо като еднополово семейство не съществува, това е твоя розова проекция! Няма такова положение като специални и еднополови, семейството може да бъде съставено само и единствено от мъж, жена и тяхното поколение.

230

Анонимен

преди 3 години

Познаваш ***, ама не познаваш Ганка. Бедна ти е фантазията, каква случка ще се случи този път!

229

Анонимен

преди 3 години

До До 246/251Абе, не разбра ли, че няма нищо ненормално в това да има такива родители. Теб те е срам, защото си комплексар. Децата на тия хора няма да са комплексари. Схващаш ли?

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 250"Говорим за осиновяване на деца от хора с "необичайна" сексуална ориентация. Няма да стане! Ясно ли е?"Ще стане, ще стане.Това, което няма да стане е *** да диктува правилата.

227

Анонимен

преди 3 години

Говорим за осиновяване на деца от хора с "необичайна" сексуална ориентация. Няма да стане! Ясно ли е?

226

До 230

преди 3 години

Разбира се, че е срамно да имаш родители от един пол, защото е това е абсолютно ненормално! Какво следва родители мъж и козичка или жена и кон? Има ли граници твоя шарен свят? Всичко си има някакви граници, а твоята представа за еднополови родители преминава с много границата!