300

тъпото

преди 3 години

До Анонименкакво лъгане бе другарю - има записи как зове народа на бунт. Човек от властта...

299

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден *** на тиквоний,той чете и сигурно си вярва!!!

298

Анонимен

преди 3 години

Важното е ,че комунисти нито сега, нито след 100 години ще са на власт, а народа вече с референдуми ще решава.Комунистите и всичките им крила, няма да се върнат никога на власт.

297

До 299

преди 3 години

Елементарно става,к акто е станало и в Швейцария и тук ще стане така, няма вечно да сме васали ще станем нормална държава като в Швейцария бе морско свинче! Избиват се да ама не навсякъде, тук сме културна държава.

296

Анонимен

преди 3 години

герб номер 11 имате предвид ли

295

Анонимен

преди 3 години

Спокойно ребята, утре Кънчо и Сънчо(Райчев) ще обявят резултата на Калъп Интернешънъла и там БъСъПъ - то ще е с 30 %, а ГЕРБ само 3,3 %. Голям кеф за ниновите дечковци като Божанков, Зарков, Мирчев. Вигенин и т.н. Лелеее, и тия се канят да ни управляват? Лошо, много лошо защото пита се какъв управленски опит могат да имат такива новоизлюпени патета.

294

Анонимен

преди 3 години

вервайте си

293

До 259

преди 3 години

На хората на които им пука за България са гласуващи за партията на безпартийните ако скоро се създаде , а не за костовистите,прокопиевисти не се ли създаде скоро партията на безпартийните няма да се гласува за никой и ще се емигрира

292

vsdvsdvs

преди 3 години

Площадниците за коя партия агитират? Така и не разбрах след 100+ дни протести, освен че са против Герб. Може би са за Републиканците на Цветанов или разните му там 10 вида СДС-та и техни разклонения. Благодарение на такива демократи партии като ДПС пак ще са в парламента, БСП и Герб също. То не става само да крещищ и да мяташ яйца, трябва и да предложиш нещо смислено.

291

Това восъчна фигура

преди 3 години

ли е, или извънземно? Той, че ще бъде под чертата всички го знаем, но и Боко ще е под чертата, защото балъците прогледнаха!

290

Анонимен

преди 3 години

Тоя Слави защо така му е увиснало ченето ?

289

араламби

преди 3 години

До До 68Кой ще ти даде власт просто така бе,хамстер!?Хората за власт се трепят един друг,а нашия чака някой да му я подари!?И защо да го прави?И как ще стане тая работа,че нещо хич не я виждам!?

288

греб

преди 3 години

Са деебили и овче стадо. Главния дебиил нарочно ни набута да мрем, като пусна училищата, за да изкара пари от ЕУ.Хич не му пука за никакъв народ. Сега като видя, че може до съд да стигне с доживотна за масови убийства (много по масови от турските кланета) взе да бие отбой.Призна си. че е направил грешка? умишлена и върна училището онлайн. Трябваше му месец и половина на тоз Менгеле, или е деебил или е суперхитър, да си напълни чекмеджето за сметка на труповете.Как се гласува за такова?

287

Анонимен

преди 3 години

Барометър: Изследване за президентските избори 2021Бойко Борисов: 75%Красимир Каракачанов: 67%* процентите са повече от 100, защото и двамата плащат

286

Анонимен

преди 3 години

Мутра та дрънка е наш Славчо би казал Джоко Росич. Намръщен и грозен - как да гласуваш за такъв индивид при това и чалгар. Айде 'оди у лево учиндолско гяволе.

285

истина

преди 3 години

Балонът на Славчу изпусна въздух и се смали до пре зерватив. За Славчу ще гласуват чалгаджии и чики джии от малките населени места.

284

:)

преди 3 години

78 стотинки му изядоха електората. Селтиците не обичат да дават и 1 стотинка, такива сме си потури. Българинът винаги гледа да мине метър. Долно племенце сме.

283

До 68

преди 3 години

Всеки млад,стар интелигентен човек ще гласува за партията на безпартийните когато се създаде,защото само тя ще даде властта на народа с референдуми а не за костовиста,прокопиевист,чалгарите,комунисти,герберасти,божковисти, и тнт

282

Бело и водка

преди 3 години

Май паричките са му под очичките.

281

Анонимен

преди 3 години

До бирз КИ тест ЛЪЖАТ НИ НАЛИ- ЩЕ УПРАВЛЯВА БСП- ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ- КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ ДОХОДИТЕ НА БЕДНИТЕ СА НАЙ ВИСОКИ- 2007Г КОГА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ ВЛЯЗОХМЕ В ЕС С 1000ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, А СЕГА СМЕ САМО С 610ЛВ- СПРАВКА МИНИМАЛНИ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ- Е ТЕ ЗАРАДИ ГЕРБ СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ В ЕВРОПА, А КАТО СИ СПОМНИМ КАК ГЕРБ БЯХА ДОСТИГНАЛИ 2000% ИНФЛАЦИЯ- АБЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП- САМО ТЕ ЩЕ НИ УПРАВЯТ.