94

Протеста

преди 3 години

Изплашихте хората най напред ,а сега добрия чичко са намесва и нарежда да ги успокояват за да покаже кплко добре се грижи за хората Пълно падение

93

Въпрос

преди 3 години

Колко от преживелите българи ще останат след евентуалното преминаване на епидемията?Аз лично нямам търпение да отворят границите за да си тръгна въпреки че от 10 години се опитвам да си внуша че и тук може да се справи човек стига да има желание!Оказа се че 80-те % от съучениците ми които напуснаха територията на 18 години са били прави, а аз съм *** идеалист, който вярва в трезвото мислене на сънародйниците си!Няма оправия! Избрахте си го достатъчно пъти за да изчезнете! Сбогом!

92

Комунистите

преди 3 години

вашия човек командва Боко - вие какво искате още? Стана си на вашето. Сега щели сте да ***. Ами айде уточнете се. С Мънгаров или против Мънгаров. Не може и двете и все Боко да е виновен.

91

Лили Иванов

преди 3 години

В шкафчето му имаше пари,колкото са заплатите на всички лекари,сестри и санитари в България ,поне за два месеца.

90

Анонимен

преди 3 години

Цвилите ли ? Цвилите ли ? М ? Ще цвилите още доста дълго,*** ! Умирам от кеф да ви чета агонията! Щом простаците вият,значи всичко е наред!Бойко им бил виновен!В Русия Путин ли е виновен,Тръмп,Макрон,Меркел ???Хахаха,неграмотни глуп***ци,гов?да,плуж***ци,тръгнали да дават акъл.Кои сте вие бе,нужници негодни,какво постигнахте? С какво ще се запомните? С АНОНИМЕН ,който в миг на гениалност откеил топлата вода във форума! Какви чекмеджета и джипки ви се привиждат?Борисов ви спаси бе,търмъци!

89

Saki

преди 3 години

Неукия , разпоредил да няма недостиг на лекари. Е то затова ,няма лекари и сестри,защото не искат ,да им заповядва неграмотен човек и да изисква ,да работят без пари.

88

Анонимен

преди 3 години

Призрак броди из страната,призракът на Бойковизма!

87

Анонимен

преди 3 години

А Дариткова и МаHафчийски топ лекарите на Герберастите дали са на 1ва линия по болниците или са на почивка в Гърция???

86

Бай Х бори короната

преди 3 години

Колко са смешни.Проспаха цяло лято а сега иска като нареди и хоп,всичко да е по ноти!Вируса да не е като Ръбъла-скачай и той да скача.

85

Анонимен

преди 3 години

Гнусната банкянска мижитурка дали чете мнението на народа за себе си??Или той вече каза че не ени харесва и не му пука.Все пак след няколко месеца ще си замине при откраднатите милиарди в чужбина да си ги харчи, докато българите измират масово!

84

Анонимен

преди 3 години

Браво на Боко!Най адекватния в държавата!

83

Анонимен

преди 3 години

Бокаса,а оня полуживият Миг-29,оти не си го включил в заповедта за "превоз"???

82

Полезен ход

преди 3 години

на Боко беше да привлече специалиста на Радев, доцент Мънгаров. Може да се каже че това е най-ефективната МЯРКА в овладяването на коронавирусната инфекция. Вече няма противоречие между институциите - всички са съгласни, че ковид19 няма- само леко грипче, легла има, лекари има, аспирин има, чай има ... Комунистите могат да са спокойни и да замълчат - техния човек казва на Боко какво да прави.

81

Анонимен

преди 3 години

До Селянин с колелоДариткова е ходила да даде плазма,обаче докторите са казали че не става,тъй като ако се прелее на друг човек ще го обременат генетично с тъпота.

80

Анонимен

преди 3 години

Мангъров чу ли?

79

Анонимен

преди 3 години

За Тиквата трите Ч-таЧекмеджеЧувалЧерковно опяване

78

Анонимен

преди 3 години

Мутро Крадлива милиони те пролкинат всеки ден!!!Има за теб и за внуците и за техните внуци!!!Както изчезна рода на Тато - остана един пропит полужив внук да се излага по телевизиите, така ще изчезне и твоя прогнил крадлив род!!!Роднинска връзка с Бойко Методиев Борисов е срамна и антибългарска!!!Всички от този род трябва да бъдат позорно прокудени с отнето имущество!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Утре ще разпореди на вируса да напусне България.

76

Анонимен

преди 3 години

Ам чи ко прай цяло лято бе? С Жипката обикаляше селата

75

Анонимен

преди 3 години

Ех, така ако ставаше. Идва премиерът и казва: "забранявам недостига" и хоп, от утре имаме всичко. Направо да забрани бедността и нещастието. Да забрани и Ковида и утре да го няма. Отделно, ясно е и е напълно доказано, че разлика в смъртността в Европейските държави няма! Ако в България има много умрели и малко заразени, то чисто и просто заразените не се откриват. Което е най-големият проблем, защото никой не ги поставя под карантина и т.н.