245

Айде бе

преди 3 години

Московският резидент, излъчен от най-престъпната партия в историята, почти довела ни до нова национална катастрофа 1997 г., да се скрие и да не се опитва да поучава.

244

Анонимен

преди 3 години

Човече, гледай се хвърчилото и не се обаждай . Чакай да ти свърши мандата и се моли Гешев да в благосклонен, че инак ще четеш и редактираш твоята версия на Конституцията на спокойствие в затвора

243

Радиоточката

преди 3 години

Смех, та смех...не се спря, явно е "шофирал" без кислород, та има трайни странични ефекти. Молодец хаха

242

към "светли бъд

преди 3 години

Вървим към "светли бъднини". Много искат да ни управляват:1. Радев -руски шпионин2. Нинова -приватизаторката г-жа Лъжа3. Бабикян -царя на фейка4. Хаджигенов -адвоката на джендърите6. Бойкикев -приятеля на Маджо7. Румен Гечев -майстора на фалитите и заплати от 5$8. Слави -баш Чалгаря въздухаря9. Елена милиЙончева -крадлата от КТБ10. Костя Копейкин -проводника на руската агентура

241

Радев-разединител

преди 3 години

Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...

240

42

преди 3 години

До 255Дай разумни аргументи, не празни приказки.

239

Президент-Вестоносец

преди 3 години

Имаме си президент-вестоносец. Тоя знае какво да предскаже - какво вещае гласът на площада! Да ни е жив и здрав! - сами си го избрахме!

238

ГЕШЕВ

преди 3 години

СЪС нетърпение чакам ...ИМПИЙЧМЪНТ ...или свършване на мандата ..и го обвинявам в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ - имам доказателства...в СРС-та за лобиране за ГРИПЕН - без въоръжение по заповед на Решетников ( който изгонихме ).......и секр. документ на ДАНС даден на Р.Р. ..попаднал в касата на сътрудника му МИЛУШЕВ....а той ислужливо по заповед на Р.Р. го показва на " РУСКИТЕ ДРУГАРИ ( който изгонихме )...ще му искам ДВЕ ДОЖИВОТНИ.....а за призиви за БУНТ и ДЪРЖ.ПРЕВРАТ ...още една ...общо ТРИ ДОЖИВОТНИ !

237

42

преди 3 години

Съвсем правилно. Имаме закони, които противоречат на морала и здравия разум.

236

отмъщението на КГБ

преди 3 години

С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тая неадекватна , злобна мижитурка. Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това прогнило БеСиПе ???

235

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев за пореден път постави мутрите на мястото им. Браво!

234

Чакай

преди 3 години

Нашият за протест ли говори? Ама той беше компрометиран от неговите хора. Каква ирония.

233

оакан до ушите

преди 3 години

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

232

777

преди 3 години

Успех на сите аз излизам!

231

чоко

преди 3 години

За пореден път Радев показва,че няма никаква представа от политика и говори напълно неоснователни неща.След като е избрана една партия,чрез избори и тя е легитимна,неможеш да говориш глупости,че е узорпирала власта.

230

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ, ЧЕСТИТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ!Който не е тука да празнува остава при престъпния комунистически режим.

229

Размисли и страсти

преди 3 години

Размисли и страсти на един президент:- Тази вечер слезнох на площада и никой нема, дори и ония с навущата от погребалното трио?! - Малееееееееееееееее пак съм объркАл датите! Трябваше да слена на 9-ти, а то било 10-ти

228

Анонимен

преди 3 години

Радев сред народа, а Бойко "присъства" в чужбина с червена вратовръзка като Васил Коларов след септемврийското въстание

227

Анонимен

преди 3 години

ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЗАЩО ТАКА СМЕЛО ПОРИТЕ КОРУМПИРАНИТЕ СМРАДЛИВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОСТАТЪЦИ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ?

226

Анонимен

преди 3 години

Аз да питам Фарчоплана:Деса знае ли за партитата Бунга бунга?