62

Анонимен

преди 3 години

Още един циркаджия за трибунала. Записвам...къде е молива. Така, д-р Милен Чолаков. Няма да го забравим.

61

Анонимен

преди 3 години

След ваксинацията всеки ваксиниран ще произвежда негови, собствени вируси. Не се сещам как ще се защитим от разнообразните вируси които ще ръсят ваксинираните. Това не е конспирация, всички производители на ваксини го казват. Наистина ще намалят населението на планетата.

60

Анонимен

преди 3 години

Учените предупреждават, че нов вирус заплашва света. Става дума за вируса Нипах, който е често срещан при прилепите в Бангладеш и Индия. Той може да се превърне в опасен щам, който да се разпространи бързо сред хората и да се превърне в смъртоносна болест, съобщава британското издание Експрес.С вируса обикновено се заразяват хора, консумирали плодове, върху които има слюнка от болно животно. Към момента в света не съществува лекарство или ваксина срещу този вирус. Другото изключително притеснително е, че нивото на смъртните случаи при заразяване с него достига 90%.

59

Анонимен

преди 3 години

Все повече хора умират от други, лечими болести. Умират , лишени от достъп до лечение в 21 век! Бесрамно, цинично, грозно!Вирус има, но няма добронамереност и човечност. Из основи трябва да се изтърбуши тази човеконенавистна система!

58

Анонимен

преди 3 години

До 60А ако ти кажа, че никога не е било толкова високо?

57

Анонимен

преди 3 години

Инвалидизация?

56

Анонимен

преди 3 години

За 30 години нивото на IQ-то на българина падна до телесната му Температура...А, бяхме един от най-ерудираните и четящи народи!Каква Деградация!Трудно ми е да повярвам, че за такъв кратък период от време - 30-тина години - обществото ни деградира толкова бързо. Но, факта е на лице.За маниера и културата на общуване да не говорим - цинизъм и агресия спрямо всеки с различно от "твоето" мнение! Жалко, много жалко и тъжно!

55

Родител на гимназист

преди 3 години

А наглеците ,за които има по 10 лекари и ВМА решиха да пуснат гимназиите от 12 ноември, защото всичко върви на много "добре". Убийци.Ще наблъскат тинейджърите в градския транспорт и затворените стаи.А после учителите, родителите, бабите и дядовците-кучета ги яли . Трябва да станели 20%болни-тези луди ли са?! Цялото правителството да отиде доброволци в Ковид отделение и после да видим какви разпоредби ще дадат, изедници долни.

54

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Време е някой паникьор като този да бъде арестуван за причиняване на стрес и паника у населението.Като го гледам жив е.Коронавирус може да е увредил само мозъка му, но и това не е сигурно, защото може да си е така по рождение ...

53

Анонимен

преди 3 години

доктора да каже, защо вируса не се повлиява от нищо, защо не се подчинява на природни закони, както е грипа напр.защо я няма тази сезонност, това вирус ли е ,какво е, защо си шета както си иска?

52

Анонимен

преди 3 години

И все пак Мангъров е прав!

51

Анонимен

преди 3 години

Тези не виждат ли, че мерките нищо не ползват. Вируса се държи по същия начин и да има мерки и да няма мерки.

50

Анонимен

преди 3 години

А Швеция защо не е пламнала?

49

Анонимен

преди 3 години

А Белорусия защо не е пламнала?

48

Протеста

преди 3 години

Като си доктор кажи защо само болни от ковид се лекуват Други болести няма ли Такава клетва ли си дал "едни ще лекуваме а другите на произвола на съдбата

47

Анонимен

преди 3 години

Има един чл. 108а от НК който превижда от 5 до 15 години за подобни статии.

46

Те и сега

преди 3 години

си *** хората - от други болести, от усложения и липса на диагноза и адекватно лечение. ОТНЕХТЕ ИМ ПРАВОТО ДА СЕ ЛЕКУВАТ, дори и срещу заплащане, заради тъпите ви мерки за ПЛАНдемията.тУпанари проклети!

45

Анонимен

преди 3 години

Прав си. Трябваше да слушаме лекарите, с изключение на един.

44

Анонимен

преди 3 години

то голяма медийна звезда стана доктора! и в 1 на др.медия все излизаше! по времето дето беше в болница, почина 58 г. мъж, на него сложиха ли му плазма? защо всеки сам да си я осигурява? това не е ли по предназначение, който има нужда?

43

Анонимен

преди 3 години

За да няма-последния влак:1 Бибитко и правителството+НС вън, експертно такова.2 учениците в къщи.3 обществения транспорт вкл. метрото на трупчета.4 В личните автомобили по 2ма на кръст с маски.5 Общината (софийската) да не саботира с "зелени градинки т.н.".6 Ведомствения транспорт на трупчета. 7 Повече от двама в кауша. 8 Саботьорите в кауша.9 Време на действие колкото е нужно.10 Медийни саботьори в кауша.