285

Владо Путката

преди 3 години

До FateЛайлайняр. Във Фашия да не би да има здравопазване? Мрът като мухи!

284

Анонимен

преди 3 години

Батко каза че чували ще има за всички,тъй че не се кахърете и косите. Още по-от преди когато всички по света се чудеха що да правят,Батко излезе найсмарт като направо приготви чувалите.Тааа не мой се косите.

283

Анонимен

преди 3 години

Да ни заключват, като се развявахте по изгнилите хотелчета цяло лято и си трошихте кинтите за ланшни кюфтета, не ви мина през ума да закътате хилядарката за зимата, е на ви сега... трагедията е още по голяма и заради това, че повечето нямат ,, бели пари за черни дни,,, така де важно е купон да има.

282

Fate

преди 3 години

Здравеопазването се унищожава по заповед на големия брат. Трябва да стане демократично като във фащ

281

Човек

преди 3 години

Само локдаун ще ни спаси! Затвяряйте държавата.

280

Анонимен

преди 3 години

Помните ли като протестираха сестрите, как се отнесоха към тях гербавите и лично Дариткова. Сега реват, че нямало сестри. Не е лесно да си тиква

279

Не на робството

преди 3 години

Всякакви форми на насилствено ограничаване, задържане и карантиниране на здрави хора, описвани с чисто българската дума локдаун са форма на геноцид срещу човечеството. Ще си платите ***. А Кил Гейс, Маск и всички подобни *** организиращи тая гавра само да ми паднете първо ще ви ваксинирам с кожената инжекция отзад след което ще ви размажа чуторите с камъни.

278

Оставка

преди 3 години

Ако митингите не свалиха хунтата, то един локдаун ще накаутира ГЕРБ за по-малко от 24 часа. Пролетта ни обещаха че ни заключват за да подготвят здравната система. Сега се оказа, че докато сме седяли под ключ, нищо не са свършили, системата е в колапс. Сега пак искат да ни заключат за да може пак да овладеят положението. Е до кога ще ги търпим тези ***?!

277

Анонимен

преди 3 години

Всичко пламна след като натикахте децата в училищата. Лятната ваканция защо нямаше пикове и чували трупове?! И митинги имаше и децата си играеха на улиците. Всичко гръмна изведнъж след 15 септември.Никакакъв локдаун не ни трябва и няма смисъл от него. Просто спрете децата от присъствено училище.

276

Анонимен

преди 3 години

Тези, които разсипаха здравеопазването за собствена облага, сега ще ви затварят за ваше добро. Някой с повече пълнеж в тиквата да вярва на това?

275

До Тонката

преди 3 години

Педро,вожда ти е ясно че ще го линчуват,ама такива като теб какво ли ще ги правят?

274

НЕКОЙ

преди 3 години

КовЕЙд се лекува само чрез въстание. Въстание отчаяно, диво, решително, дръзко е масово. Яки юмручни удари по медици и политици. Як мариз и див даяк.

273

до 280

преди 3 години

От началото на обявяването на "пандемията" с по 3-*** заразени от грип на ден нито веднъж не съм носил маска правилно - винаги ми е била под носа, под брадата или на *** защото пари за глоби няма да видят от мен. Постоянно работя сред всякакви хора, возя се в градския, в метрото. Е къде е тая зараза бе майка му? Да почна да лижа дръжките ли? Как не съм умрял до сега? Чувалите са само в болните ви мозъци.

272

Тонката

преди 3 години

Според ковидистите, чувалите винаги почват след две седмици до месец, и това е така от началото на истерията :)))))

271

Бако

преди 3 години

Не се обяснявайте, а се затваряйте по кошарите, иначе няма евра, а ромските кичеци не са без пари

270

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

269

НЕКОЙ

преди 3 години

Дойде време за страшен даяк, лобот, мариз......трите начина за лечение на ковЕЙд.....

268

Анонимен

преди 3 години

do 274 кретенчоКретенчо, прочети статията мойто момче, чувалите почват след 2-3 седмици само ти и твоя вожд не виждате това

267

SHEFA

преди 3 години

НАСТОЯВАМ БОЙКО БОРИСОВ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ-МИМИ ВИТКОВА И ПЕТЪР ВЕЛКОВ С НЕГОВИТЕ ПРОГНОЗИ.

266

Анонимен

преди 3 години

Бих гласувал за герб, но тези десет години не показаха с нищо, че могат и заслужават да управляват държавата, особено пък в кризи