154

Тракиец

преди 3 години

СЕ да си *** майката! Не знам защо даваме пари итам!

153

Анонимен

преди 3 години

Предлагам всеки с основно да не може да гласува. Да има проверяващ на изборната секция, който да кара всеки мераклия да гласува, да прочете някаква дума

152

Благодарете

преди 3 години

На Раданка и Еленка, това извоюваха , да ви с.рат ромеите по главите и да ги издържате, докато сте подложени на геноцид.

151

Анонимен

преди 3 години

Хайде ,хайде редовно им се дават общински блокове ,който заприличват на сметище за нула време вадят и продават арматурата спират им тока и водата ,ЗАЩОТО НЕ ПЛАЩАТ и след време блокът заприличва на блок 20 в Ямбол ,който срутиха преди години!

150

Анонимен

преди 3 години

А сръбкиня ли е? Па те са си мангaлска държава почти на 100. Е вижте и спомените на Цеца как я крали навремето и я затворили в златна клетка.После нейната рода ходила със тояги и брадви влязла в сражение с родата на младоженеца за булката.Страстите се ъспокоили след много ракия,чалга и пари.Манга***а нация.

149

до !

преди 3 години

Това е СЕ и е различно от ЕС и ЕК,СЕ се простира от Лисабон до Владивосток!

148

хаха

преди 3 години

Демократите подкрепят свободното заселване и движение на катуни. Да дадат пример първо и тогава да раздават акъл.

147

Ганьо

преди 3 години

Да им кажат, че се учим от Франция. Те също ги изселиха.

146

сорос

преди 3 години

Българските медии когато има дискриминация над Българи в западна европа отказват да публикуват случилото се но да изливат неверна помия по заповед на глобалистите и тяхните марионетки като меркл мкрон и брюксел срещу Българите го правят безпогрешно.Гнус ме е продажните Българи.

145

fffffffff

преди 3 години

ромската ни полиция краде от психо болни и всички психо болни били от жилищата и колите им части, подменяйки всичко с фалшиво и долнокачествено, тъппите ченгесари които ми цъкат минуси и пазят това в тайна да влизат в затвора! и това пра се иван гешев тука цъка и гласува, я да ми влизаш в затвора като толкова ти знае лъжливата устица

144

Анонимен

преди 3 години

Какво ще рече достъп до нормални жилища? Подарени ли да се подразбира?Да извадят 100 -200 000 и да си купят. Могат да живечт където си искат.Да не са някакъв изчезващ вид , Като бълхи де развъждат и също толкова вредни са.А а а забрявих тя и Дуня си е малко от миллета.

143

!

преди 3 години

Това е правилно решение от ЕК. Тук трябва да се припомни на разни комунисти и фашисити че в нормална супер държава като ЕС трябва да се спазват евроатлантическите правила а не комуниските глупости на раша. България вече е член на европейското семейство а не на СССР за да притиска малцинствата. Които не иска евроатлантическите ценности да ходи в раша. Тук е ЕВРОПА и ще се спазват ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

142

Терор в БГ

преди 3 години

Съвета на Европа (СЕ) респективно Дуня Миятович дали знае,че в Перник България съществува Концлагер за изтезания ако не знае аз ще и кажа и покажа къде е!

141

fffffffff

преди 3 години

кво цъкат минуси тия тъппи ченгесари че не крадяли от жилищата на хората, те само от психо болни от жилищата им крадяли и от колите им, но той целият ни народ психо болен бил, всеки пушач бил психо болен, всеки който пиел бира, всеки който носел мартеница и април месец и така нататък, всеки който ходел разрошен, по закон, полицията трябвало да има ключ от жилището ти и военните, иначе имат право да ти разбият вратата, не ви знаят кои сте и къде живеете тези неграмотници, затова не ви закачат!

140

анонимен

преди 3 години

Босненска сръбкиня! Заминала си оттам през 1987година! Ни дете, ни коте! Само се бори за правата на тези, които не и искат борбата! За какво живее тази!? Това ли е смисъла на живота и? Да поучава другите на неща, които тя самата не е видяла и преживяла лично и отблизо! Къде е била през 1990-1995 година - в Босна или Болоня!?Пази боже сляпо да прогледне!

139

РептилАсосиешън

преди 3 години

След снощната касапница не ги ли е срам да ни дават акъл?

138

Сизгиииииии

преди 3 години

Тая луда ли е ,пие ли си медикаментите редовно ?!шкембе воевода одеве рече още зарече ,който ги жали у тях си да ги вземе!!!

137

Анонимен

преди 3 години

Освен при преброяването да се пиша ром и да се самонастаня в имотът на Миятович.

136

Анонимен

преди 3 години

България убива и Българи пример Концлагера в Перник!

135

Сатира

преди 3 години

Амии тогава и а съм Ром и искам достъп до адекватно жилище във София, примерно едно апартаментче 100 кв. ще ми дойде добре.....!Тия тотално истрещяха не ли им стигат атентатите от Ислямистите, а искат и атентати от Роми след години.