203

не го слуша главЪтЪ

преди 3 години

Клечката си Боце, но клечка за УШИ.

202

ПроСоТо

преди 3 години

о,Боже!..Чуда са и са мая:-Дали да са кавардисам /за кой ли път?!/ като обърна внимание на каканиженията на тоя,или да си спестя отвращението,което изпитвам при всяка "среща с него"?..Избирам втория вариант..Аз бегам от тук,а вий си чешете езиците на гърба на Данко Хаирсъзина от село Банкя..Приятно!

201

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА *** КРАДЛИВ

200

Народа на България

преди 3 години

Бог да те благослови бате Бойко. Това което ти се случва е доказателство, че Бог те обича

199

До 203 и 203

преди 3 години

Това дали има или няма Армия е въпрос за политиците които я ликвидираха.Тук става въпрос за изнесени Здравни центрове които се използват за военно време.Има достатъчно такива тъй като България само преди 30 години трябваше да воюва с Турция с Армия действаща 120 хиляди и мобилизационна 600-800 хиляди.Това значи да воюва Милионна армия която в първите дни трябва да има няколко процента загуби в жива сили и още толкова ранени.Може ли да смяташ за хилядите които е трябвало да бъдат спасявани.Питам?

198

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойко мога или не мога да ти ...........!Пак за ибори мисли този мушмурок..

197

Анонимен

преди 3 години

'' Държавата не трябва да бъде затваряна.''......................Браво ... връщам си доверието към него.Даже на следващите избори може да гласувам за Герб ... за пръв път в живота ми.

196

ОСТАВКА

преди 3 години

Мутри вън. ПОВЕЧЕ НИКОГА ФАШИСТИ НА ВЛАСТ

195

до 182

преди 3 години

Бай Сбабикян, ти ли, бе фалшификатор? Какви са тези измишльотини? Приватизацията на болниците в България е една от злободневните теми в българското политическо ежедневие от края на 90-те години на XX век.През 2002 г. Народното събрание наложи мораториум върху приватизацията на болниците в България. От тогава в публичното пространство периодично се водят спорове дали и по какъв начин приватизацията в здравеопазването да продължи и в болничния сектор.ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И ЩЕ ИМА РЕД.

194

Тикволандия

преди 3 години

Наредил Бойко. Когато се управлява без акъл, хаотично, тогава и нарежданията не помагат. Не се ли знаеше още преди епидемията, че медицинският персонал (особено медицинските сестри) е недостатъчен? Трябваше да запичнат да *** хора без да дочакат да ги прегледа някой, за да се види докъде е стигнала здравната ни система.

193

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Освен Боко,да дава...пожелания на министрите си...онлайн,друго не виждам реално да върши.Както казваше Бай Тошо на времето;-да се снишим,да...клекнем докато мине...бурята.Ами те министрите на Боко Кюлчето само това правят;да се...снишават,а Боко снишен и той,им дава...указания.

192

Тонката

преди 3 години

Още кога започнаха протестите му казах в едно заведение на Светльо Трайков...Не се излагай бе,малко сте,никой няма да ви подкрепи,нямате шанс:):):):)Той ходи,мета яйца,домати,риба,носи ковчези,бесилки,пали маски,спира метрото и кво?:):):)Прибра се накрая с подвита опашка:):):)Дано поне е взел некой лев да си върне кредита:):):)

191

Анонимен

преди 3 години

До А Армията къде е?Абе ти сляп ли си - ние армия нямаме. Това са шепа наемници, пушечно месо за НАТО, колкото да ни вкарат в някоя военна провокация да отнесем боя.

190

Анонимен

преди 3 години

До А Армията къде е? Ами и армия, пардон войска нямаме хехеее

189

А Армията къде е?

преди 3 години

Мисля че е крайно време да се включи и Армията в построяването на изнесените Здравни пунктове пред/зад всяка болница.Още повече че в Армията има такива пунктове които се развръщат по време на война.Време е Армията да помогне да запазим и да се борим за живота на всеки един Българин от младежа и девойката до хората на преклонна възраст.Стига сте се джавкали по Форума има време и за това.Сега е време да се обединим като Българи и да изведем България с най-малко човешки жертви в борбата с Ковид-19!

188

Тонката

преди 3 години

Кво стана с бесилките бе?:):):)

187

Анонимен

преди 3 години

Неграмотен , но пък нагъл.Да крадеш и да рекетираш и да обясняваш , че работиш е невероятно безочие.Иска ми се да избегне затвора и да не връща парите. Ще е наистина срамно да допуснем да му се размине.

186

Анонимен

преди 3 години

190, няма смисъл да ти отварям очите за водите в Русия. *** виж в интернет. Обаче ти вместо мозък имаш бетон. Дори на крака да те заведат там, пак ще ги ръсиш тези глупости. Нали те виждам как нарочно си затваряш очите и мажеш, мажеш, мажеш някакви глупости в тоя форум.Когато фактите говорят, дори платени *** като тебе е добре да мълчат.

185

Анонимен

преди 3 години

Ай сега се оплаква, а кога слуша мустафата. Начело на държава може да бъде само човек с яйца и да казва, не когато се наложи. 2 хилки протестъри срещу потока не можа да вкара не в затвора, а под карантина на палатка в полето. Реви сега.

184

ГЕРБ=ГРОБ

преди 3 години

Остри форми на рак пожелавам на всички ГРОБари... агония, страдание и фатален край! Амин!