80

НАРОДЪТ

преди 3 години

ЗАГЛАВИЕТО Е:" ВЪВ ВРЕМЕНА НА КРИЗА И ЕПИДЕМИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е БУДИТЕЛ!". ИМА СЕ ПРЕСВИД - ДА ДАВА НЕСТАНДАРТНИ, НО ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ. ТОЧНО ТАКА Е!!

79

епидемобудител

преди 3 години

От този жалък човечец, само глупости може да се чуят!

78

СПОКО

преди 3 години

Ще има избори съвсем скоро и тогава избирайте от Политическата Ко..чина - кеф ви Нинова, кеф ви Мая, кеф ви Христо, кеф ви Слави, кеф ви Доган, кеф ви Цветан!!!! ТОЧНО ОТ ТЕЗИ ЩЕ ИЗБИРАТЕ, ЗАЩОТО ДРУГИ НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА!!!

77

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

На финаля пламнах заразицата,Тиквата и Щабът си скубят косити,гл,упендерите ги плюят,а аз си съ скрих пак нивинен и чакам тъ,поците да ми изберът Славчу чалгаря,чи да спретнем едно упръвленийци,накрая да узъптим и Гешев каскетя,чи многу зе да ни дишъ във врътувети и да ни души в тиганя!Па дъ видиш ти крадйене.И пак ша си купим Грипен,никакви Фки.Магистрали ли,пенсии ли,*** край на глупостити?!Чи то за нас ни устана !!Тая Тиква ни раздади парити!Питат *** уфшоря ко стаа,що нема приоде?Чи от де бря

76

Анонимен

преди 3 години

Епидемията като будител?По-голяма глупост не бях чул.

75

Българин

преди 3 години

Оставка!

74

Анонимен

преди 3 години

Вариго, печи го се си е ТИКВА, Айнщайн няма да стане!По-мало.умно изказване за пандемията, която е на път да унищожи света, какъвто го познавахме, не може да има!

73

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП ръсят глупостис толкова интелект

72

Хаджи Генчо

преди 3 години

Към 76. Добави още: "*** съм бе брат ми! *** съм! И ми е леко!"

71

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Ногу съм дуволен чи бъркам кашите от 3 години насам,а 85%вите ми държът рейтингът като умрял свещ.То скоро няма дъй лъжа за повечето от тях.Постарах се доста,100 дена провеждам активното диверсионно мероприятие велико народно заразявани!Ама как ми са връзват грипенчетата на батку,точно какту каза Черепа!Минах през ЕС изпозаразих де що можах,върнах са изпозаразих КВВС,КСВ и сига си чакам медаля от Жужу и Ришетката!Фигурант ли?!Новичок,БГ Новичок съм аз!Хем разрешен,хем официален,хем ефектен!

70

Козяк

преди 3 години

" Пилот бил! Имаме хиляди пилоти! "

69

Анонимен

преди 3 години

5. По времето на Жан Виденовата зима работел на частно за 40 лева на ден, за да закупи хуманна на дъщеря си... (Дъщеря му през това време е на 14 години, надницата е около 5000 на черно, защото един долар тогава беше около 3000 лева. А Тиквата работи като шеф на фирма "Ипон", която е част от СИК и се занимава главно с рекет и охрана. А лидерите на подобни групи и групировки бяха най богатите в държавата...)

68

Мисля че

преди 3 години

Бойко все едно е имал винаги двойка и тройка от училището.

67

Анонимен

преди 3 години

3. Комунистите не са го пуснали да учи в чужбина...(Бойко кандидатства за школата в Симеоново, но оценките са му 3 двойки... Тогава се намесва вуйчо му Владика, който е един от шефовете на ДС и тулупа е вътре...) 4. Бил пионерче по време на аварията в Чернобил и марширувал под радиацията... (По това време Борисов е на 26 години и 11 месеца и 13 дена... И работи забележете като какъв... Преподавател в школата, в Симеоново, която той завършва с едва 3,86 пак благодарение на същия вуйчо Владика)

66

Анонимен

преди 3 години

Пет от най-наглите лъжи на тиквената Мутра:1. Дядо му е убит от комунистите 5 пъти поред, на различни места, по различен начин... (и вероятно сега продължава да гласува за ГЕРП с 5 различни бюлетини от отвъдното...) 2. Не се е виждал с братчеда Ради от 15 години... (изявлението е малко, след като медии бяха публикували снимки на Бойко и Ради преди няколко дни. Ради всъщност води фирмата "Ипон" на Борисов и продължава същия бизнес... (Охрана+Рекет)

65

Ицо

преди 3 години

Бойко става народен будител. Будителят не е да краде милиарди и да е бил сикаджия и пожарникар.

64

Заглавието

преди 3 години

ВЪВ ВРЕМЕНА НА КРИЗА И ЕПИДЕМИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е БУДИТЕЛ!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Браво Борисов водите държавата по правилния пътБСП кога ще влязат в пътя

62

До 64

преди 3 години

Подиграваш се. Не се брои за предложение за Будител. Подигравките говорят единствено за Липси.

61

Анонимен

преди 3 години

Това, че някой подчинява други, далеч не го прави умен! Както се вижда и в момента от "управлението" на вируса, колкото по-низше е дадено същество, толкова по-адаптивно и налагащо хранителните си потребности. (При хора - трупането на материални обекти).Това, че плъхът буквално яде и хора, че е адаптивен към всяка храна, даже към радиация, не го прави висше създание. Отнася се и за ***, стършели и т.н. Висшите създания са по-чувствителни и раними, не посягат с лекота на други.