39

Анонимен

преди 3 години

КОРОНАВИРУС НЯМА! ТОВА СА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

38

Диспечер

преди 3 години

В софия има 17 линийки и 450 сигнала на ден, 200 от които са фалшиви или за мерене на кръвното.. и после що закъснявали...

37

Хах

преди 3 години

До до хахИзобщо не са проблем леглата, проблем е овчето мислене и принципът - "Докато не се заразя няма вирус и няма да взимам никакви мерки"

36

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Борисов, Ангелов и Вълчев спят ли спокойно сега?

35

Сигънин до Българин

преди 3 години

Верно ли бе бате, *** немаш грижи, ше си дигнем колибата до вазе оти много необработен матриал имате там.

34

Анонимен

преди 3 години

България е на водещо място в Европа (без силно пострадалите в началото Италия, Испания, Белгия) по смъртност спрямо регистрирани случаи. Също така е на едно от последните места в Европа по брой тестове на глава от населението. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20 Миналата седмица бяха писали , че срещу събота имало 11 линейки с екипи за София . 1 на 200 000 души Как да насмогнат

32

Анонимен

преди 3 години

До ...Пътувай, ***! Ти си типичния 80%так : рева срещу мерките и обясняваше колко е прав Мангъра, а сега ревеш, че няма линейки.Не се притеснявай, това сега започва.Свивай се, мишчице, трепери.

31

Анонимен

преди 3 години

ВМА е болница с огромна леглова база, множество нови оборудвани автомобили за спешна помощ и специалисти построена, когато числеността на армията беше 200 000, за да се лекуват военнослужещите и при необходимост или извънредно положение да приема и граждани.В момента армията ни е 10 000-15 000, но болницата продължава да се издържа от данъкоплатеца, които обаче няма достъп до нея.Не би ли било редно именно сега да се обособи за ковид лечение вместо да връщат хората да ги пренасочват към ВМА.

30

anonimen

преди 3 години

Bog da go prosti sigorno i sa go ograbilli

29

до хах

преди 3 години

Човек, при 2000 души в болница в цялата страна, което е незначителна бройка, всичко блокира и се срива. Ми че това са 10-15% от капацитета на болниците към този момент. На 10% капацитет сме сринати, ми на 70% как ще е? И защо са толкова много легла по болниците тогава, като реално те са само едни цифри, зад които не стои нищо? Ще ти кажа - за да се краде и точи! Затова са тези хиляди легла, зад които не стои нищо нито като персонал, нито като компетентност! Защото от 30 години само се краде!

28

Мутафчайски

преди 3 години

Нали питахте къде са планининте от трупове?Къде стеееее, Мангърияяяяяяяя! Всички заеднооо!

27

нямам думи

преди 3 години

Стана това което се очакваше, претоварване на ситемата, от тук пълен отказ от обслужване и хората започват да умират в къщи, падат по улиците и умират, падат на работа и умират и тн. Абсолютно пълна престъпна безхаберност на управляващите и лично на Бойко Борисов който продължава да дрънка глупости за някакви заедения и барове докато хората умират. Вече е убиец

26

Българин

преди 3 години

Аз си продадох апартамента в софия за 300 000, защото всички знаем, че след година ще струва 150 000 и си купих къща в с. Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. няма римляни само млади хора, детето ходи на детска и има биопазар и вече не ям канцерогените на кауфланд и останалите вериги, които продават отрова,вместо храна.. цените на имотите за 1 година тук скочиха с 80% имотбг ipark.bg ;) и си работя хоум офис

25

Анонимен

преди 3 години

До ...18 Какви бюрократични простотии ?

24

До 14

преди 3 години

А от къде да дойде тая линейка? Впрочем то линейки има, няма шофьори и фелдшери/лекари, които да се качат на тях. И защо да се качват, за да ги псуват и бият неблагодарници, гамени да им отнемат предимство, да се опитват да помогнат срещу зараза, която половината природонаселение на Чалгария отрича? Че от както премахнаха мерките, лекари не спират да повтарят какво ще се случи на есен, ама *** не слуша.... Аде сега на опашка пред Мангъров, той ще ви оправи всичките

23

Анонимен

преди 3 години

За съжаление така ще е още дълго време и ще трябва да свикваме Хем знаеха , в какво състояние ни е здравната ни система , хем не взимаха никакви мерки .

22

Хах

преди 3 години

Нали не вярвахте ,че има такъв вирус, маските са безполезни, мерките са излишни ? Вървете при Мангъров да ви лекува с чайчета.

21

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

НАВЯРНО Е ЧОВЕК,КОЙТО ЦЯЛ ЖИВОТ СИ Е ПЛАЩАЛ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ,А ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА Е ЯЛА ОТ ТЯХ...КОГАТО Е ДОШЪЛ МОМЕНТА--- ТАЯ ДЪРЖАВА --ДЕТО Е ЛАПАЛА САМО И ПРЕСТЪПНАТА И ЗДРАВНА СИСТЕМА---ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НЕГО--НЯМА НИКОЙ...ПОЗОР И СРАМ...СИГУРНО СА ГО "ЛЕКУВАЛИ" С ПАРАЦЕТАМОЛ В ДОМАШНА ОБСТАНОВКА...

20

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо ги бият? Не за бой, за трепане са, барабар с тая, дето се изплискала, че щяло и занапред да е така!