62

Анонимен

преди 3 години

Хари, заешка стъпка помага ли?

61

Хари

преди 3 години

... , въпреки че имам двустранна бронхопневмония(един господ знае от колко години), потвърдена с великата техника на ядренно-магнитнитят резонанс. Довиждане и късмет!

60

Хари

преди 3 години

Ако използвате простото предпазно средство: клечки за уши(100 бр. 1-2лв.),йодна тинктура 2лв., приложено 1-2 пъти на ден капка-две йод върху клечката и нанесено върху венците на зъбите или отвътре на бузите, ще се предпазите от ковид 19. Това е 30-40 пъти по-евтино от един PCR тест. В добавка пийте билков чай по Ваше предпочитание. Аз лично пия 5-10 млл водка и въобще не ми пука дали имам температура,кашлица или задух, ...

59

Totenkopf

преди 3 години

Мангъров и мангърчетата харесват ТОВА!

58

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво се случва но много хора ще полудеят и ще умрът от други работи повече от ковида

57

До 65

преди 3 години

Когато гласуваш, ти избираш ръководители......../добри или лоши/ а не приятели.

56

Чичо до венкоОракула

преди 3 години

Ей ако те намеря ще те попилея. Ела ми кажи на мен че моето семейство се е продало за 30 сребърника. Човекът почина в мъки, сам. Де те хвана там ще те чупя.

55

Зоро

преди 3 години

Няма друг изход освен затваряне на училищата.Другото е затваряне на всичко и жестока икономическа криза.Много се закъснява, много майки и бащи и учители ще заминат.

54

Анонимен

преди 3 години

Единствената дистанция, която се спазва у нас е тази между управляващият ни елит и народа.За съжаление става все по-голяма.

53

Анонимен

преди 3 години

До 54 Започне ли - дори начално - възпаление на белия дроб - това е сигурен признак, че трябва болнично лечение. Трябва да се прави поне ренгенова снимка на белия дроб.

52

Не си от умните нали

преди 3 години

Средна възраст на болни или починали къде се публикува?Секи ден по 5 човека под 50 ти мозък имаш ли или по пет лева на коментар зимаш?Вършее наред три учителки под 50 за една седмица. Е с диабет били, но в България стотици хиляди са с диабет.

51

Рушофилски трол

преди 3 години

Да попитам.....някой да чувал нещо за блатната ваксина?

50

1

преди 3 години

До Анонимен 57"Хайде стига с това отваряне/затваряне. В краткосрочен план да се остави всичко да работи е по-добре, но в дългосрочен план е много по-зле. Управляващите мутри, като всички мутри не могатжда мислят за повече от един ден напред."Ако още не сте разбрали: българските власти следват 1:1 мерките в ГерманияАко наричате нашите мутри заради подхода към проблема наричате и германските власти "мутри". Не е лошо да си отговорите на въпроса, защо Германия се справя по-добре.

49

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе от ковид не знам дали се мре, ама то сиромашия и глад да. Политици, дилъри и платени журна ля няма да ги мислим, ама ние дето бачкаме честно ду *** да ни е яко тая зима. Иначе планът е ясен - богатия да става по-богат, а бедния по-беден.

48

До 56

преди 3 години

Така и не схванат защо бъркате здравия разум със страх, а липсата му считате за смелост?

47

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига с това отваряне/затваряне. В краткосрочен план да се остави всичко да работи е по-добре, но в дългосрочен план е много по-зле. Управляващите мутри, като всички мутри не могатжда мислят за повече от един ден напред.

46

анонимен

преди 3 години

Вeднъж ce умирa, нo дa живeeш в пocтoянeн cтрaх рaзбoлявa пoвeчe oт вceки вируc и бaктeрия! Тoвa ми e пocлeдния пocт пoд cтaтия зa кoрoнaвируc и пaндeмия! Нaпрaвeтe и Виe cъщoтo, кoлeги! Кaтo ocтaнaт caмo c трoлoвeтe - caйтoвeтe щe миряcaт c пcихoтeрoрa caми!

45

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките в Мон и РЗИ проспаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвет как да запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай те ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

44

Анонимен

преди 3 години

Хората умират, защото не получават навременна и адекватна медицинска помощ. Когато се почуствах зле и отидох на лекар не ме тестваха, като се влоших знаете ли какво ми казаха от бърза помощ?! - "След като нямате затруднение с дишането няма да дойдем, няма нужда и от тест!.Сама търсих доктор,който да не ме "отсвири" , тества и назначи лечение. Общата сума ми излезна над 1800 лв. Сега се замислете, кой отива в болница ... аз ще отговоря, само хора пред умиране.

43

1

преди 3 години

До До 1/51А какво общо има това с това, което каза? Или мислиш, че можеш да скачаш от цвят на цвят, докато нещо се получи?Хайде сега аз пък да ти кажа: с колкото по-малко ресурси разполагаме, толкова по-малко можем да си позволим да затваряме, поради което трябва да се държим по-отговорно като граждани, от които зависи как ще се развие ситуацията.И, държахме ли се като такива?