13

Анонимен

преди 3 години

На умниците-стратези искам да кажа следното: Ако оставите децата да се срещат с вируса, нали разбирате, че после и родителите им ще се срещнат с вируса, после пък колегите и приятелите им, и понеже както знаем сме малка държавичка, в която всеки познава всеки, накрая и вие ще се срещнете с вируса. Не е много сложно да се сети човек. Затваряйте училищата, стига с половинчатите ви "мерки"! Затова никой не ви ги спазва - защото всички виждат, че сте се оплели като пате в кълчища!

12

ww

преди 3 години

Младите трябва да минат през вируса! Старите и болнавите да си се пазят!

11

Анонимен

преди 3 години

Да затварят всичко, само хипермаркетите да останат.Щом е толкова зле положението, не трябва нищо да работи.

10

Анонимен

преди 3 години

Младите като се срещнат с вируса нали ще го заведат и домовете си при родители, баби, дядовци. Безумие е хора да пропагандират такова нещо.

9

бацо

преди 3 години

До ЗАТВАРЯЙ...5Нещо не съм чувал да е мутирал вируса. Не говорят за щамове. Ще вземе да излезе нещо друго, дето зависи от това колко зараза си поел или вдишал като доза. Например като при Холерата.

8

Случаен

преди 3 години

Браво - един разумен човек!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако не се затворят училищата и детските градини ще има още по голямо разпространение на заразата и нови смьртни случаи

6

един от многото

преди 3 години

Само като видя България он еър и не чета. Ротшилд е изкупил повечето медии по света. Ковида е дело на банкстерите Илюминати.

5

бацо

преди 3 години

Защо трябваше да пламне толкова много, за да се сети калинката Вълчев какво трябва да направи. Сегашния резултат със скока на болните бе предсказуем на 100%, но някакви мижави мерки се взимат чак сега. Това означава, че калинките са го направили умишлено и нарочно с цел геноцид. Тези са абсолютни престъпници.

4

ЗАТВАРЯЙ...

преди 3 години

СТИГА ВЕЧЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ДЕЦАТА НИ И НАЦИЯТА , КАТО ЦЯЛО!ЯСНО Е , ЧЕ ЩЕ СЕ ЖИВЕЕ С ТОЗИ ВИРУС , ПОНЕ СЛЕДВАЩИТЕ 2-3-ГОДИНИ , ДОКАТО СЕ НАМЕРИ ЛЕЧЕНИЕ ЗА НЕГО!ВАКСИНИТЕ СА ГЛУПОСТ , ЗАЩОТО ВИРУСА БЪРЗО МУТИРА И Е НЕУСТОЙЧИВ....ЗАБРАВЕТЕ!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Времето застудя, но чак в последните дни започнаха да пускат топлото в училищата и университетите. Ученици и студенти зъзнеха в сутрешните часове. И се разболяваха. Настинки, грипове, ковид. Кашлят, кихат, разнасят болестите.Не се научиха да пускат отоплението по-рано.

2

Анонимен

преди 3 години

аз предлагам дупетатите и министрите да се срещат с короната най-вече! и много бързо ще се изчисти държавата от калинки!

1

:)

преди 3 години

Данните за заразените учители не са верни.Става дума за ХИЛЯДИ.Аз съм учител и имам 17 заразени колеги.Въобще никъде не са казвали. Някой са със симптоми загуба на вкус и мирис но не са си правили тест защото нямат тези пари.