103

Анонимен

преди 3 години

Отзоваване на всички европейски посланици от турция и съд за турция пред Международен трубунал за неоосманизъм и нов арменски геноцид.

102

Анонимен

преди 3 години

Ердоган има право на свобода на словото, да карикатури французите, Макрон, католиците, папата.

101

Анонимен

преди 3 години

Забрана за преминаване на турци и чуждестранни граждани с турски произход да преминават през територията на Гърция, България и Армения завинаги.

100

Анонимен

преди 3 години

Булгаробостан не бъркай нещата с тука и Франция,има голяма разлика.Тоя техен проблем нито мен нито кой да е от страната го интересува!Кулата в Париж се каня от 10 години да отида и все нещо става протести,бомби,коронавирус.Да сте чули някога Франция да няма протести?

99

Анонимен

преди 3 години

Ако има нещо,което наистина характеризира турците то това е лакомията за чуждото......Лакомия за чужди територии,лакомия за чужди жени...В момента имат огромна територия,която е заграбена,но въпреки това гледат да посегнат на съседна.Имат хиляди джамии,но отново превърнаха св. София в джамия.....Жени имат,но все гледат с похот чуждите.....

98

Анонимен

преди 3 години

105 Да"папкате парите", хич не е малко. Кенефите ги мият българскитецигани и турци.България плаща своя член ски вносглупако, в ЕС.

97

Анонимен

преди 3 години

До сусБългарино ти си третата ръка на Западна Европа,ти си един господин никой.Какво сте направили за Европа освен да папкате парите и да ходите по крнефитебългарите като теб със сигурност сте точно такива бре м0амеданино

96

Анонимен

преди 3 години

Пълна блокада и международна изолация за турция. Забрана за преминаване на всички превозни средства през Гърция, България и Армения.

95

Анонимен

преди 3 години

До сусОсвен, че сме я създали ...нищо друго.До 104Вече не ви делим на черкези меркези блаблабла. Мохмедан и толкоз. Ще си плащате скоро.

94

Валентин

преди 3 години

Понеже фокусът на коментарите тук се измести към българските турци, тези които аз познавам до един не харесват Ердоган. Споделяли са ми, че на техни сбирки или мероприятия, както в лични разговори, така и политически от ДПС, масово се говори против него и анадолско - османичната му политика. Нашите турци са доста повече западно - европейски настроени.

93

сус

преди 3 години

Българино ти си третата ръка на Западна Европа,ти си един господин никой.Какво сте направили за Европа освен да папкате парите и да ходите по крнефите

92

Анонимен

преди 3 години

68 Баташкото клане е извършена от черкези, заселени в България, по заповед на султана, с позволението на Русия.

91

Султан Ердоган...

преди 3 години

...вън от континентална Европа! Затворете го в Гуантанамо този терорист бе! Да мирнат Балканите и Европа малко от него ;( .

90

Анонимен

преди 3 години

Нас не ни интересува Франция и техните етности,а ни интересува геополитическите ни интереси който не засягат французите!Те гледат да го реализират като Европейски проблем,но не всички мислят така!Затова Франция ще си цъка с робските си държави,но няма да има успех като изядат по някой ятаган ще кротнат

89

Анонимен

преди 3 години

Не знаете ли как ще стане? Ердоган ще се опита да отхапе парче от България и Турция ще изчезне. Ванга и Севрюкова са го казали и ще се сбъдне.После ние ще си вземем тракия а Русия и кюрдите ще си разделят останалата пуйка.Гробницата на Бастет е точно там където Ердоган ще отхапва, няма да му се отрази здравословно. Има си неща които са невидими за обикновенния луд диктатор.

88

Май

преди 3 години

На Ердоганчо вече много черни точки взеха да му се трупат, чашата отива към преливане !

87

Анонимен

преди 3 години

Малцинствата в България са глупави много трудно помнят в училищеМасово не спазват правилата, те правят лошия рейтинг.ходят с каруци да "взимат" и се хвърлят както в басейн в контейнерите за смет :)но за пари и политика са много силни

86

Анонимен

преди 3 години

Умните хора се кефят на такива като Ердоган - той тотално съсипа Турция, скоро съвсем ще я изчегърта от картата на земята.

85

BMS

преди 3 години

Свобода на словото ,да го вземат за карикатура кво толкоз

84

до 89

преди 3 години

Че нали го казвам, на теб къв ти е проблема с истината?