231

Анонимен

преди 3 години

Засега възрастните хора се пазят и хората над 79 години са 3,28% от заразилите се, а те са 4% от населението на България. Малко са заразилите се и между 70 и 79 години. Знае се, че съпътстващите заболявания се увеличават с възрастта, и по-малкия брой заразени възрастни хора е причината за относително малкото починали в България.

230

Стар

преди 3 години

Има много пенсионери в бегето и значи ще има много заразени и много жервти. Цял ден се чудиме какво да правиме, на доктор, айде за лекарства, после нещо за ядене...насам натам цял ден не се спираме, а искаме младите да ни пазят.

229

Анонимен

преди 3 години

Не са виновни училищата, а неправилно избраните от МОН мерки в същите тези училища!Не можете да забраните на децата да си говорят, та те седят едно до друго! И със скафандри да са пак ще се заразят като са на 20 см разстояние 6 астрономически часа! А що се отнася до плюенето и храченето, по-голями мангъри от дъртаците едва ли има! Само като ги видя как едва вървят, но храчат на детската площадка и се питам дали въобще такъв матрял трябва да бъде спасяван!

228

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

малко е...

227

Анонимен

преди 3 години

В интeрвю пo ТВ cпeциaлиcт кoйтo учacтвa в рaзрaбoтвaнe нa бългaрcкaтa вaкcинa, кaзa тoвa кoeтo и Мaнгърoв пoвтaря oт мaрт мeceц: "Вируcът нямa кaк дa изчeзнe прeди дa прeминe прeз вcички възмoжни приeмници." Cтрaхът e инcтрумeнт нa влacттa зa дa мaнипулирa нeoбрaзoвaнaтa мaca хoрa. A мeдиитe ca cлуги нa мaнипулaтoритe.

226

Анонимен

преди 3 години

Дoйдe ли врeмe Бoриcoв дa хoди дo Брюкceл зa oбcъждaнe нa Кoвид иcтeриятa и рeгиcтрирaмe бум, нoвa вълнa, aпoкaлипcиc. Зa дa взeмe пaри oт Брюкceл нa Бoриcoв му трябвaт цифри. Тoзи cцeнaрий ce нaбивa нa oчи и вeчe нe мoжe дa влияe нa oбщecтвoтo.

225

Анонимен

преди 3 години

Почти една година след началото започват да мислят механизъм, при който личният лекар да дава направление за тест( по възможност дистанционно), за да не обикалят хората с температура целия град в търсене на помощ. До сега не са го измислили. И твърдят, че мерките са адекватни. Кое е адекватно? Затварянето на Витоша? КПП тата? Затворените паркове?

224

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и се дивя колко малко му трябва на човек да се поддаде на ирационалния страх, на паниката и в резултат - идва послушанието и подчинението да прави каквото му кажат. Тъжна работа, ама явно е заложено в психиката на хората.

223

Анонимен

преди 3 години

Вирусите през есента са винаги във възход, а през зимата е направо леш. Всяка година е така. Никакви мерки няма да помогнат. Китай е фарс и целият този цирк е да ви смаже физически, икономически и изобщо изцяло да ви зароби страната под слънцето.

222

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа нещата отиват на зле. До преди 2-3 седмици държавите с над 150 заразени за денонощието на 1 милион население се брояха на пръсти, а вчера са 26, като вчера 13 държави имат над 300 новозарезени/1М, докато преди 2-3 седмици бяха най-много 1-2. Вчера първенството се държи от Ватикана, къдети про 802 човека население, имат 7 нови случая. На второ място на човек от населението е Чехия с 9720 нови случая при 10,7 милиона население. Белгия, Гранция, Холандия, Люксембург, Швейцария са също

221

ww

преди 3 години

В България всичко е спокойно. Заразени на крак бол! Важното е ,че интензивните са празни!

220

Доктор

преди 3 години

Когато заведенията и училищата бяха затворени ситуацията беше нормална ,но *** не може да си стои вкъщи ,трябва да лочи ракия и кафета по 3 пъти на ден в кръчмите и малките *** натъпкани по 30 в класните стаи един като кихне и целият клас болен

219

Анонимен

преди 3 години

Излезте сега към 10 ч на улицата и по магазините. Всичко пълно с пенсионери. Изобщо не внимават, ноооо училищата са виновни.

218

Анонимен

преди 3 години

Е, хубавото е че най-накрая ще станем Швеция! То не че не се напълнихме със шведи, ама това на по друга бира...Та сега ще бъдем новите опитни зайковци на мерките. Пак ще ни дават за пример, ама тоя път ще е с назидателна цел.Честито скъпи сънародници, вече сме шведи!

217

симсън

преди 3 години

До Защо?аа не шизофреникът от американските комикси може би ще те оправи

216

Франспрес

преди 3 години

Арабеските не носят маски.

215

Анонимен

преди 3 години

И да не се ходи в болниците и при докторите за щяло и нещяло. Там са направо инкубатори на заразите.

214

ПРОДАЖНИ МЕДИИ

преди 3 години

Ако обичате починалите поименно, че не съм достатъчно стресиран!

213

Защо?

преди 3 години

ЕС не се справя, но Русия се ,,оправя". Цял свят е пламнал, но другарите си обичат Ленин и СТалин. Те ще ни ,,оправят"...

212

Анонимен

преди 3 години

До Ужасена и не самоВирус има. Но затварянето на всички и всичко води до глад, ужас и страх. Страхът нарушава имунитета. Хайде всички, които искат нека се затворя за 6 месеца.Никой не спира никого! Тези, които искат и трябва да се пазят да се затворят! Но хайде да не откачате!Психозата си е вече за професионално лечение.