244

?

преди 3 години

НОЩ за какво взимат пари?

243

Анонимен

преди 3 години

До МуцкаИма още време, плюс това остават има-няма 5 месеца до изборите, очаквам тогава масова медийна пропаганда и чували с трупове да се търкалят по улиците :)

242

Зоро

преди 3 години

Има и положителни страни! Ще се отървем от ковиидиоти. Така интелектуалният капацитет на населението ще се увеличи многократно.

241

Муцка

преди 3 години

Работата е муци!Нямам търпение да ги избутат по 10 000 на ден ,а препоръчвам на НОЩ до 50 000 на ден ,таман всички ту.луп-човци населяващи територията България да се заразят до Н.Година и след 1 януари да не ни занимават с тези глупости .Малко стана като приказката -царя е гол.Всички знаят ,че този вирус е манипулация ,ама да не станат глупави в очите на другите казват -да и ама страшен вирус ,леле Божке кво да правим.Пратете по една картичка Гейтс да си забие 100 ваксини отзад!

240

Хемус

преди 3 години

Обаче 86-та година след Чернобил не помня да бяхте толкова педантични!Друго си е да ви облъчват нон стоп с дезинформация!

239

До 256

преди 3 години

Ами така - никой не дава информация. Алибегов явно е много досаден и управляващите не го искат пак на спявка. И ДДС-то му намалиха. Ако има оправдание за училищата и университетите, такова няма за бардаците. То в днешно време няма разлика голяма.

238

какво чакат

преди 3 години

Да затварят шибанитее училища!Кой се е заразил? Родителите на учениците, много ясно!

237

тъй де

преди 3 години

''Учени от САЩ: Маските и миенето на ръце няма да ви спасят от нова опасна мутация на К-19''

236

пенсионери

преди 3 години

За повече от 10 години по нашата територия са изчезнали около 1 милион пенсионери. На месец да се сметнат по колко хора си отиват на пенсионна възраст. Цифрите са ужасяващи. Повечето от пенсионерите умират поради липса на средства за лекуване и навременна медицинска помощ! Това никой не го коментира! Едно общество е качествено ако се грижи за децата и възрастните. У нас грижите и за децата и възрастните са оставени на природата!

235

Анонимен

преди 3 години

Какво чакат още, защо не затварят заведенията. Хиляди ли да станат на ден?

234

Анонимен

преди 3 години

До Пролетта другата година ще е така, свиквайте с това, може даже ББ да обяви че няма да има избори, тъй като 80% от лошия материал е заразен :)

233

Анонимен

преди 3 години

До КотаАко не беше ЕС щяхме да сме много зле. Всяка улиаца,площадка и градинка е направена с финансиране от ЕС. Без тях нищо нямаше да сме направили.

232

Анонимен

преди 3 години

Давайте повече информация за възрастта на починалите, за това как са се заразили хората-на работа ли, в ресторанта, на опашката в магазин, били ли са с маска или пък не. След като децата тръгнаха на училище и градини доста се вдигна бройката, дали те не заразяват , а са без симтомни. Ако достигнем 1000-1500 заразени на ден, мисля че трябва да има по-строги мерки. Моне маските на закрито да са задължителни. Ако минем 2000 заразени на ден ще стане доста тежко положението по болниците според мен.

231

кота

преди 3 години

До ХммКато сме вързани с ЕС, какво искаш? Но нали сме отворена икономика, но май само към ЕС. Ако си отворим икономиката и към другия свят и независим от ЕС, нещата биха били други. Май ЕС вместо независимост е един голям хомот!

230

Анонимен

преди 3 години

До 785 от колко хораОт 0 човека. Няма нищо страшно, няма да се плашите. Бързо на заведение или на курорт и вие да влезете в групата на тия 0 човека. От колко хора??? Да не мислиш, че някои са три пъти положителни, за да те уплашат умишлено? Аман от простотии.

229

Анонимен

преди 3 години

До 785 от колко хораТо си пише, бе чукча - от 5819 проби!

228

Анонимен

преди 3 години

До 785 от колко хораМдам, появяват се всякакви начини на отричане - не били болни, после не били тежко болни, после - "ми то днес 300 човека ще умрат така и така, какво са 20-30 повече" :)

227

Анонимен

преди 3 години

Ако някой си мисли, че заразените и сега са малък процент, изчакайте до Коледа. И Ен се тревожете - Б.Б. няма да позволи да затворят държавата. Не за друго - хората трябва да задължават с данъци. А ако някой даде зор особено в провинцията, където няма апаратура и консумативи, ще изпрати един "Спартан" за екскурзия до Пирогов. И те така .Още недоумявам как дискотеките работят. Пълен потрес!

226

Анонимен

преди 3 години

Управляващите искат безплатен обяд, но нещата в матрицата не работят така.По 2000лв на възрастен и 1000лв на дете на месец, и ви признаваме пандемията :]]За ваксините ще има нови пазарлъци.

225

Анонимен

преди 3 години

Шведите приятели ограничиха големите ученици и студентите и приеха че тяхното обучение онлайн е равносилно на редовно. Нищо не спряха, но ограничиха предаването до семейство и приятелския кръг. Искаме шведски модел, но не ограничаваме разпространението само до семейство и приятели, от което следва че си прилагаме италианския модел.