47

Анонимен

преди 3 години

До хахаНещо си се объркал. Току що рева за кола на 15-20 години и за "сметки". Сега обясняваш как си плащаш сметките. ОСтава да се окаже, че и колата ти е на 15 години и си точно ти тоя..Иначе аз нито карам кола на 15-20 години, нито работя само да плащам сметки. Напротив. Тъй че аз съм свободен в новите условия, а ти рИвеш и то ЯКО.

46

Анонимен

преди 3 години

До хахаВиж какво си написал преди малко - точно ти ревеш, че работиш за едната храна.Явно имаш шизофрения.

45

Анонимен

преди 3 години

До xaxaКой за квото е учил.Ти си ***, мързелив и негоден - пасеш овце.Аз съм ходил на 4 континента и работя за двата повече от едната храна.Е, далече съм от Елън Мъск де.

44

Анонимен

преди 3 години

А не бихме ли могли да бъдем като швейцарците, да бъдем добре както със САЩ така и с Русия?????

43

Анонимен

преди 3 години

Ау-у-у-у притесних се.Ей сега ще си го преместя в другия крачол.Между другото,къде се намира този катун Русия?Някъде на полско-китайската граница ли?

42

Анонимен

преди 3 години

До хахаЯвно живота ти е доста скапан. Дали пък няма нещо общо с начина ти на мислене този факт?

41

Сакса

преди 3 години

2 хрантутника от външно по малко. Нищо не губим . Обаче ако се окаже вярно че , въпреки препоръката на Росавиация за подновяване на полетите, чартърите до Варна и Бургас са замразени за минимум 2 години то най снима ще го ядем дедовия. 15 % от доходите ни идват от омразния на софиянци Слънчак и сродните му. Таз година бе почти нулева и зимата ще го осетим в пълния му блясък. Ако заради 2 изгонени от Гешев и Захариева загубим още 2 сезона глави ше хвърчат ПОВЕРВАЙТЕ МИ!

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧехия, Полша, Словакия, Унгария и балтийците нямат визи за САЩ защото тия държави винаги са били силно антируски и не възприеха руския олигархичен модел, който превърна България в най-корумпираната в ЕС. Нали знаеш руската поговорка: "Кyрица не птица, Болгария не заграница"?

39

АнонимеН

преди 3 години

ЕС ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБРАНИ НА ГРАЖДАНИ НА ТОТАЛИТАРНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ВЛИЗАТ В СТРАНИТЕ ОТ ЕС КАКТО И ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ ТЕХНИ ДИПЛОМАТИ НО МЕРКЕЛ И ПУТИН СА ДРУЖКИ!!!!!МЕРКЕЛ Е ВРЕДНА ЗА ЕС!

38

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще се забележи, че има двама хрантутници по-малко.Две заплати икономия.

37

Анонимен

преди 3 години

До ФактКогато България беше народна република беше един концлагер с режим на тока и празни магазини.Хората търсеха връзки за да робуват в Коми и Либия за да се сдобият със скапана жигула.

36

Анонимен

преди 3 години

По-добре да ги изгонят, отколкото с кремълски чай почерпят. Апропо, в "Путинска правда" ли ще публикуват доказателствата срещу българските дипломати?

35

Учителя

преди 3 години

Тази вест изпълва с любов сърцето на родния русофил...Ех да можеше и някоя ракета да изстрелят насам...щастието на русофила щеше да е пълно :)

34

Анонимен

преди 3 години

До ФактА хладилника ти напълни ли се след като го написа това или още е празен?

33

1234

преди 3 години

Сигурвн съм че герб са на лимита за посланици в Русия.. Ако изгонят още някой ще трябва да се молят на Козяк за цру агенти с руски....

32

Анонимен

преди 3 години

До Терсенето"не знаете, че да си изкараш гражданство на РСФСР е доста по трудно от зелена карта за САЩ. Трябват им свестни хора а не отпадъци, имат си достатъчно."Вие затова ли не можете да се класирате, та ревете Масква да дойде в България?

31

Терсенето

преди 3 години

не знаете, че да си изкараш гражданство на РСФСР е доста по трудно от зелена карта за САЩ. Трябват им свестни хора а не отпадъци, имат си достатъчно.

30

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако можехме отведнъж да прекъснем всичките си връзки с раССията щеше да е супер, но това означава да изринем цялото сборище от яз.Копринка, както и тези от Бузлуджа, "Позитано 20" и "Дондуков 2" ... да разкъртим арматурата и железобетона на петата колона и паметниците на Альша и съвеЦката армия ... Да се освободим от руШкото нашествие по Черноморието ни където руШкия език се превърна в матерен и сега остава по подобие на Крим, зелените чомвечета на товарищ путин да проведат един референдум.....

29

Факт

преди 3 години

Когато България беше с Русия българите живееха добре. След 30 години западно партньорство България е бедна като бедстваща държава от Третия свят и първа по смъртност в света.

28

Анонимен

преди 3 години

Затова ли министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО България беше пак в Москва да се моли за руски туристи които не могат да си позвлолят билет за коно, за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват, иначе трябва да ходят да мият улиците или да проституират в Германия?