159

Анонимен

преди 3 години

До ДО 172А според свидетелите го е блъснал нарочно и е бил пиян

158

Цитат

преди 3 години

"..Tikvata,,se otkupuva,,pred Evropa i USA,,s nashite pari,,,,,dava trohi,,za da dochaka ,,m.mart,,2021g!..togava ste izvadi ,torbite s otkradnatoto,,ishte,,kupi,,izborite,kakto ,,kupi,,,,agitkite,,predi ,,protesta,,.."Махай се гербери,не разбрахте ли,че цялата ви партия е ВРЕДНА за България,крайно вредна и ГЕРБ никога не сте печелили избори,заграбвате властта с манипулации,но народа масово ви мрази и не ви понася,а много бяха убити,които се изказаха срещу вас!

157

ДО 172

преди 3 години

МОЛЯ, НЕ НАМЕСВАЙТЕ БАЩИ И М.АЙКИ!БАЩАТА НА РАДЕВ БЛЪСНА ЧОВЕК И НЕ Е ИСКАЛ ДА ГО НАПРАВИ.ЧОВЕКА НЕКА ДА СИ ПОЧИВА В МИР!МОЛЯ-НЕ НАМЕСВАЙТЕ ХОРА, КОИТО НЕ СА СРЕД ЖИВИТЕ!НЕКА РАДЕВ СТАРШИ ДА СИ ПОЧИВА В МИР!МИР НА ПРАХА МУ! ЖИВИТЕ СА НА ЗЕМЯТА И ИМАТ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОПРАВЯТ АКО НЯКЪДЕ СА СТЪПИЛИ НАКРИВО... КРИТИКУВАМЕ ЖИВИТЕ.. ЗАЩОТО СЕ НАДЯВАМЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ КЪМ ПО-ДОБРО.НИКОЙ НЕ Е УБИВАЛ БАЩАТА НА РАДЕВ!ЗАСРАМЕТЕ СЕ-СБАБИКЯНСКИТЕ ЛЪЖИ НЯМАТ КРАЙ.ТОВА Е ЗАЩОТО РАДЕВ ПУСНА ВЕТО НА ЗАКОНА ЗА ФН

156

Анонимен

преди 3 години

Зад лозунга за европейско развитие и оставка се вихри Радьо и придворните му от Бутик Болшевик.

155

Анонимен

преди 3 години

Радо шишарката ги питал студентите, дали аджеба са чували за програмата Power point...хахаха Радо цървулее мамин, ами децата ми на 10 години го учат това. Ама така е като си напуснал жена си и децата си, няма как да ги знаеш тези работи. Господи прибери си версиите. Прооост шаапкар да изнася лекция в ИУ хахаха. А и не разбра ли грипене, че Варна не те понася. Всеки път си освиркван тук.

154

Щерю

преди 3 години

Като гледам патологичното състояние на държавния глава - не ми се мисли в какво състояние е тялото...

153

Мартин

преди 3 години

Хайде да си идва г-н Плевнелиев в президентството.Да си президент не е само да можеш коремни да правиш ,да ходиш на екскурзии без смисъл на държавна издръжка и да работиш против България. ...на всичко отгоре.

152

Анонимен

преди 3 години

Радев е прав,имаме едно провалено управление на криминали,сега пак ще завият тук като линейки срещу Радев,само защото Радев им казва истина в очите и това ги дразни,убиха дори бащата на Радев,срама нямат!Успех желая на Радев!Оставка на ГЕРБ!

151

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

150

Анонимен

преди 3 години

Резолюцията е един политически акт, който няма правна, нито законодателна стойност.Докато един Импийчмънт има законодателна и правна стойност.Мислете кое е на ход!Защото тази резолюция е само епизод от филма Пушеци... докато Импийчмънт може да изчисти всички недоразумения в президентството. След като има съветници на президента клиенти на прокуратурата и съветници и агентурни имена, след като е нарушана Конституцията - крайно време е да се предприемат решаващите стъпки за България!ИМПИЙЧМЪНТ

149

Радев Пауър Пойнта

преди 3 години

мухахахахахха Радев Пауър Пойнта пфхааааахахахахахахахха Чул нещо Пауър и решил, че е яко!!! LOL LOL

148

до 162

преди 3 години

Ами като не може да прави друго в спалнята, поне някое научно откритие да направи

147

Неприятно излъчване

преди 3 години

Пенсионираният генерал Грипен Муунчов Радев има много неприятно излъчване. Човек с такъв нисък интелект и такова излъчване не може да бъде добър човек и отблъсква хората

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен11 Боленмозак,червенглупак,остави клавиатурата на мира.

145

АНТИ

преди 3 години

до ЧебурашкаЕдин комунист критикува друг комунист.НО винаги ДС печели !

144

до 162

преди 3 години

хахахахахааааа

143

Анонимен

преди 3 години

Какъв PowerPoint, Ви гони г-н Президент? Това е остаряла програма.Студентите работят с облачен сървър.Вие отидохте да изпитвате студенти по IT технологии ли?Защото е обсолютно забранено да се политизират университетите.В качеството си на PowerPoint специалист или отидохте там?Ами да бяхте поканили бабите на студентите-да си говорите с тях за PowerPoint!Смеят Ви се децата... Излагате се като кифладжия без кифли и жалкото е, че сте неспособен да видите колко сте назад с времето и с реалността.

142

Чебурашка

преди 3 години

Защо ли този национален предател си мисли, че самият той е успешен а не провален политик? Още едно доказателство, че Фигуранта живее в свой паралелен свят.

141

Анонимен

преди 3 години

До вчера Радев беше Радев Ветото.От днес вече е Радев Пауър пойнта-гейт :DПитал днес студентите как са с пауър пойнт-дали познават програмата.Такава жалка излагация-хора...просто копае под дъното и търси пауър пойнт.Нямало в президентството пауър пойнт и му било трудно.Тууш :D Тази програма е от на баба им времето на студентите. Президента страда от Ефект на Дънинг-Крюгер-илюзия на превъзходството.Или накратко как някои хора са прекалено некомпетентни, за да разберат колко са некомпетентни.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156Ще гледам с кеф как се опитва да остави нещо положително като за последно, но пак няма да успее, защото от Москва не му плащат да е обединител, а разединител ... не може да си го позволи.