105

Анонимен

преди 3 години

До 124 Това сме го слушали вече. Нещо ново

104

Анонимен

преди 3 години

Зоре пак ли ти бе? Ти тука ли живееш

103

до ИЗМАМА 100%

преди 3 години

*** тогава в Пирогов доброволец, без предпазни средства и ще ни убедиш че си прав. Ибаче си просто страхливец.

102

до 117

преди 3 години

отнисно Първанова, какъв и е стажа на вурусолог, нула. Това е доктор по трудова м.едицина. А за Мангъра, нещо забрави че същия заяви че ще си скуса дипломата ако това вирусче не е отминало до август, за 2020 става дума. Факт.

101

Пенко Пешев

преди 3 години

До Пешо ПеневДа не забравиш на изборите да фърлиш гласЪ за Вожда.

100

ИЗМАМА 100%

преди 3 години

Вече съм абсолютно сигурен че досега нито един човек в СВЕТА не е умрял от "ковид19". То просто няма такова нещо. От месец разпитвам всички познати дали са чували някой техен познат да е бил болен и досега няма нито един. Даже пуснахме анкети в социалните мрежи и от няколко хиляди гласували се оказа че нито един човек не е чувал негов познат да е бил болен. Значи всички говорят за някакъв много заразен вирус ама никой не го е виждал реално или дори да има болен познат. Фалшификат е всичко!

99

въпрос и отговор

преди 3 години

Добре де, 1000 и кусур души на около 5 милиона към момента в страната много ли е?!Ааааа сещам се, че през 11 годишното царуване на Баце, много болници хлопнаха кепенците.

98

Пешо Пенев

преди 3 години

Безмислените протести в София водят до ужасното увеличаване на заразата от Ковит в София. Икономическите интереси на шепата дерижиращи протеста доведе до разболяването на бедните хорица участващи в този маскарад

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Четох го това изказване на въпросната докторка.И какво,никой няма право на мнение различно от нейното ли?Тя била дългогодишен лекар...Мангъров и Първанова да не са студенти по медицина?Те имат по-голяма практика то нея точно с вирусите.

96

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Когато пари под опашката има и много ''заразени''!

95

Офф

преди 3 години

Учудвам че все още има ли още хора да вярват тоя медиен вирус?Алооо, хора събудете се най после. Няма никакъв вирус. Никой не е умрял. Или по точно хората си умират както обикновено от най различни болести.

94

до112

преди 3 години

бе кви протести бе, в разложко сякаш някой му дреме за твойте протести с 5000 *** безделници.

93

Анонимен

преди 3 години

и на най простите им станс ясно че след 15 септември вируса литна с пълна сила. Нито чужденци има в Бг, нито гастарбайтери са се върнали, нищо освен отваряне на училищата не се е променило. И вируса е същия не е мутирал в двойно по заразен. Извода затворете училищата има си онлайн платформи. Това е тип Чернобилски геницид.

92

Анонимен

преди 3 години

До като Боко е на власт аз не вярвам на нищо. Пак започна да се внася паника за да спрат протестите.Не случайно върнаха брифингите на щаба. Мут-рата иска да си изкара мандата до край.Арсеналите му свършиха и пак се върна към старото си оръжие заплахата от вируса.Нищо чудно заради изкуствено завишената бройка да чуем че пак ще се мре яко и за чували с трупове по детските площадки и прочие.Като е толкова"страшно" защо Боко не е покосен от вируса?

91

SHEFA

преди 3 години

-МНОГО МИ Е ЧУДНО-ЗАЩО ПИШЕТЕ САМО ЗА ППОЧИНАЛИТЕ С КОВИВИД-С КОВИД НЕ ОТ КОВИД.- ТЕЗИ ДРУГИТЕ ДЕТО УМИРАТ СЪС СТОТИЦИ В БЪЛГАРИЯ ОТ КАКВО УМИРАТ?-ОКОЛО 200 СЕЛА ИЗЧЕЗВАТ ОТ КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ-ЩО ТАКА-КАКВО СТАВА?--ЗА МЕН ИМА ПРЕНАСИЩАНЕ НА ПАЗАРА-ОТ ТАМ ИДВА ВСИЧКО-ТАКА Е РЕШЕНО МАЙ.

90

Анонимен

преди 3 години

Поразена съм от наглостта и липсата на абсолютен професионализъм, колегиалност, лекарска етика и търсене на евтина сензация от персони като Мангъров и Първанова. В шок съм как хора в обкръжението ми, които съм считала за образовани и интелигентни, приятели, пишат и правят генерални глупости и нелепости, протестират срещу носене на маски, спорят, кодошат се и се келешат с този вирус. Това пише дългогодишният доктор Елена Радева на страницата си във Facebook. Тя уточнява, че е лекар с 30-годишна практика, 20 от които са във Франция.В България до момента не е имало и първа вълна, в сравнение

89

наблюдател

преди 3 години

От тук нататък така ще е до към края на март. Плавно ще растат случайте. Да видим къде ще е пика - 1000, 2000 на ден?

88

Всичко е по план

преди 3 години

Генерал Борисов е поръчал да се редуцира лошият човешки материал за да може България по скоро да изпълни заложените цели в планът Ран-Ът и да падне под 5 милиона.

87

,До 95

преди 3 години

Рано си се насвяткал

86

Анонимен

преди 3 години

Всяко подценяване на един проблем дава "резултати", които са с в пъти по-тежки и сложни за разрешаване.