15

БСП

преди 3 години

Българите си обичат робството...Затова и заличават турското робство от историята и го заменят с "Османско присъствие".Всички ставаме свидетели на овчедушието на българина!!

14

Майора

преди 3 години

Жалко много жалко е да използваш болните си деца ца политически цели.И това става с мълчаливото съгласие на сестра Галева която уж ги защитава , а не само тия които са на протеста.А Вера кото се прави на загрижена да каже къде отидоха над 4 млн.лв.които даде Слави за тях и после да търси под вола теле!

13

Тонката

преди 3 години

До БСПШе паднат Кога паднат на Коча макарите:):):)

12

Анонимен

преди 3 години

Опозицията е основен коректив на властта. В България опозиция няма. Затова ние говорим за диктатура. БСП не е опозиция. Нинова се чувства прекрасно в "опозиция".

11

БСП

преди 3 години

На 4 октомври България се вдига на бунт да измете мафията!!ГЕРБ падат на 4 октомври!!

10

Финито ля комедии

преди 3 години

протестът се спихна...спаружи....

9

?!!!

преди 3 години

Кукавелници...

8

Хахаха

преди 3 години

Майките родили деца с увреждания, щото са пили, дрогирали, порили или над 60г решили да стават майки, сега се борят за минимална пенсия на пенсионерите ....Тези *** са за психиатрията

7

Бай Киро

преди 3 години

ЗИМАТА ЩЕ ВИ ИЗМРЪЗНАТ ТРЪТКИТЕ ПРОДАЖНИ МАЙМУНИ. НЕ СЕ НАЯДОХТЕ НЕ СЕ НАСРАХТЕ.МИЛИОНИ ВЗЕХТЕ ДА СИ ГЛЕДАТЕ ДЕЦАТА А СЕГА ПАК СПИТЕ ПО УЛИЦИТЕ В ПАЛАТКИТЕ. МНОГО ВИ ХАРЕСА СЛИВАТА НА МАЙЧЕТО МАНОЛОВА ДА Я ЛАПАТЕ И БЛИЖЕТЕ

6

Анонимен

преди 3 години

Време е г-н Борисов да се осъзнае и ако има малко останало достойнство да си подаде оставката. Жалко и комично е да обикаля селата и да не ходи на работа от месеци.

5

Тонката

преди 3 години

Бойко е с широко сърце:):):)Като навън стане -10 ше ги подслони тези кикимори в Парламента:):):)Ше им даде и WCто да ползват този път:):):)Обаче без Мая и онзи мазник Вапцаров къде само за фамилията му трябва да го целят са камъни:):):)

4

Анонимен

преди 3 години

Протестите изиграха своята роля. Свършено е с политическото бъдеще на г-н Борисов. Г-н Премиер, време е да си подадете оставката.

3

Смях...

преди 3 години

Тези майки на деца с "увреждания" не бяха ли присъдружна организация на БСП или Мая Костинбродска? Че кой им вярва на тия ? Те и самите даже не си вярват... Смях...

2

Анонимен

преди 3 години

Тия жени са луди. Какви зимни палатки. Кой им гледа децата. Нали са бедни. Кой им купува палатките. Кой ги подкукоросва. Маноловата откачалка, която е оставила и този си мъж. Що за жени са тия кукувици. Майки ?????

1

Анонимен

преди 3 години

"Ние няма да се откажем и нямаме крачка назад, каза тя пред БНРМдаааа, когато си задлъжнял на Черепа, "нямаш крачка назад".