120

Анонимен

преди 3 години

Мдаа сртахлива мишка си. Нищо повече не си.

119

Анонимен

преди 3 години

Който носи маска, Вгз се праска!

118

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата на мафията се засилва. Скоро ще обявят "втора вълна", която ще отнесе главите им.

117

Поручик Ржевски

преди 3 години

Аз не искам да се заразявам с Ковид. Всяка година карам грип и е много гадно. НО НЕ ИСКАМ ДА МЕ ЗАТВАРЯТЕ, ДА МИ ПРАВИТЕ КПП, ДА МИ СЪСИПВАТЕ ДОХОДИТЕ И ЖИВОТА. ДОЛУ МЕДИЦИНСКАТА ДИКТАТУРА.

116

Анонимен

преди 3 години

Ами, ай да те заведа в инфекциозна клиника да ги видиш тези с Ковид на респираторите------Това, че са с респиратори, не означава, че са болни от ковид. Има хиляди хора, които са с рак на бял дроб, астма, туберкулоза, вероятно и от обикновен грип стават сакатлъци.

115

СЗО

преди 3 години

Който носи маскатя към гроба го повеждаНо добро не вижда също,който вируси отглежда

114

Анонимен

преди 3 години

Да не забравите да гледате утре дебата между Тръмп и лудия дъртак.

113

Поручик Ржевски

преди 3 години

Дотсенте, кое мнение не е субективно??Например твоето мнение субективно ли е или не е субективно? Може би сте изкуствен интелект?

112

Анонимен

преди 3 години

Всички служители на мафията СЗО- на трибунал!

111

Анонимен

преди 3 години

Коспираторчето аре докажи с личният си пример, като идеш в изолирано нфекциозно за ковид19. Не ми се измъквай с празни приказки от 1001 нощ. Доказваш и после съдим държавата и СЗО и медиите за масово всяване на паника и разпространение на лъжи с цел ограничаване личните свободи. но не ти стиска щот си страхливец подаващ от дупката си и създаващ конспиративни теорийки.

110

Сата НАТО

преди 3 години

Мутафчийски преди всичко е *** от морална гледна точкс и следователно не може да бъде добър лекар.

109

Анонимен

преди 3 години

Фактите са такива, че няма, как при пандемия да няма и мерки. Има ли скок на заразени ще има и скок при мерките.Кой каквото прави в крайна сметка ще се отрази на всички, защото мерките са за цялото общество в държавата. Кого ще порази вируса е божа работа.

108

Бау до Б 107

преди 3 години

Фен съм да! Прочети малко коментари във времето преди коронакризата, щото сега всеки говори каквото си иска. за койото си иска. По лоши стечения ми се наложи миналата зима да търся хирург и името което тогава беше най-напред в списъка е Мутафчийски, за жалост опашката там е дълга. Добър лекър и човек. Коментарите в сайтове като бгмама, бестдок и супердок започват от преди години а не преди 6 месеца! Плюенето и пикaнето срещу вятъра не носи много позитиви

107

Анонимен

преди 3 години

Ами, ай да те заведа в инфекциозна клиника да ги видиш тези с Ковид на респираторите, даже ако искаш да откаче един пациент за 30 секунди ти да подишаш в това дето той издишва, а? Искаш ли?

106

Хм

преди 3 години

Вирус има,опасен е,но толкова,колкото да стане повод за случващото се.Това е сравнимо с 11.09.2001г-обявяването на Войната за Новия Свтовен Ред.След като 20 години не успяха да го наложат,сега минават на биологическа война,прикриваща икономическа и политическа.

105

Анонимен

преди 3 години

Ако бях евреин като този щях да се кръстя Държавнически или Галактически и щях да съм по висш ***.

104

Анонимен

преди 3 години

До МяуДа, умират, но никога не са умирали от респираторна инфекция лятото, нали? Ако въобще знаеш какво е респираторна инфекция.

103

Анонимен

преди 3 години

престъпник от престъпна организация е тоя, за затвора!!

102

Бау

преди 3 години

До БауНяма да е лошо да си измишлиш име :D Мило е така, но изглеждаш като фен :D

101

Колега лекар

преди 3 години

Мангъров не е епидемиолог и е всъщност детски лекар. Не вярвайте на глупостите на този човек, защото той е заинтересован политически.Има си център по контрол на заболяванията в София, това са компетентните хора. Останалите се изказват за да си напишат някакъв актив и да г вземат в партиите на изборите.Стигна се дотам, че кардиолози като Иво Петров дето никога не са работили инфекции говорят за Ковид 19 все едно са му минали хиляди такива пациенти.