83

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП са на площада, трима овчари и малко стадо овце, викат беееее

82

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев умира от яд, че си остана едно потомствено комунистче и мисирка на повикване през медиите, а Радев е човека който се опълчи на мафията и Радев е уважаван от голяма част от народа, а Плевнелиев е ненавиждан от почти всички.

81

Анонимен

преди 3 години

Никакъв експертен кабинет за кефа на Резидента!Нали това му беше церлта. Да яхне експертен кабинет, да обяви извънредо поведение и да предаде държавата на Путин. Гад ***.

80

Червените плъхове!

преди 3 години

Червенитеизползват Радев докато могат нещо да извлекат от него и после ще го захвърлят на ***, както направиха с много други политици примерно с Георги Първанов.В БСП се пробива само ако си с характер на плъх, плетеш интриги и пръскаш лъжи без всякакъв морал,както са Станишев и Нинова.За това и народът не ги иска! За това и коминизЪма им се е самоизял и унищожил! - Защото не стават! Дори собствения си партиен спортен клуб ЦСКА я унищожиха, а искат държавата - Не Другари за вас няма вече!

79

Анонимен

преди 3 години

ХИБРИД ГАДЕВ ПРЕВЪРНА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ В ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ, А НАДГРОБНИТЕ МУ СЛОВА ПО ПРАЗНИЦИ ЗАСЛУЖАВАТ СПЕЦИАЛНО МЯСТО В ИЗСЛЕДВАНИЯТА НА ПСИХИАТРИТЕ...

78

Чебурашка

преди 3 години

До TROY..... вдигнат юмрук поздравяват и космонавтите на NASA.... Недоразумението от Дондуков 2 пунтира партизанина Чапай на 9 септември 1944 година. За това ограничено и гнусно същество вдигнатият юмрук означава "рот фронт" а не пилотски или астронавтски поздрав.

77

ПОМАГАЙТЕ

преди 3 години

ОПЛЮВАШЕ УПРАВЛЕНИЕТО КАТО ГО НАРИЧАШЕ ШАЙКА А СЛЕД ТОВА ОБИКАЛЯШЕ СВЕТА ДА "ТЪРСИ" ИНВЕСТИТОРИ- ЗА МЕН ТОВА ИЛИ ТЕЖКА ШИЗОФРЕНИЯ ИЛИ ТЕЖКА ЗАВИСИМОСТ...

76

Милият Мун Чо

преди 3 години

Мун Чо нали беше почитател на радиомълчанието, пък сега е на всяко гърне мерудия .......

75

ПЪРВИ ИЗЯВИ

преди 3 години

НА ХИБРИД ГАДЕВ- "УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО"- ЗНАЧИ ОЩЕ В НАЧАЛОТО Е ЗАПОЧНАЛ С ХИБРИДНИТЕ АТАКИ СРЕЩУ НАРОДА СИ.

74

Анонимен

преди 3 години

Не, Радев ще се запомни като човека, който сам самичък се изправи срещу oялите се толyпи. А гербаджии вас историята ще ви отрече. Слагайте ми 100 минуса, чакай и аз ще си сложа едно, дано това ви убие мъката.

73

КАКЪВ СМЕШНИК

преди 3 години

Радев може да е гениален летец, но той не разбира от политика, икономика------------ДРУГАРЯ ПОЖАРНИКАР КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЛОЖИ МАСКАТАРАЗБИРА МНОГО А ХАХАХАХАХАХАИЗБИРАТЕЛЯ НА ГЕРБ НЕ Е ОСОБЕННО ГРАМОТЕН КАТО ГЛЕДАМСЛЕДОВАТЕЛНО ГЛАСА МУ НЕ СТРУВА

72

Чебурашка

преди 3 години

Радев и морал е същият нонсес както и русофил патриот.

71

Анонимен

преди 3 години

Не знам за вас но на мен ми прилича на Шрек след диета за отслабване.

70

Отрицателен “герой”

преди 3 години

Радев е отрицателния герой в тази пиеса !

69

Василев

преди 3 години

Казвам ви, че зацикляте отвсякъде и влизате в спиралата на некомпетентността и посредствеността!Радев може да е гениален летец, но той не разбира от политика, икономика, от това как се управлява държавна администрация, и как се създава лоби в световните финансови кръгове, които експлоятират ресурсите и пазарите на планетата!Самоуверен летец, който ще се сгръмоляса от тътена на собственото си его!Държавата не е самолет , без екип от кадърни хора си никой и за никъде!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

68

Президент

преди 3 години

Радев най- достойният президент на републиката !Дано още 8 мандата ни управлява с воля и характер!Радев държи метлата с която ще измете напастта на България наречена Герб!Радев държи скалпела с който ще отреже туморното образование наречено Герб.И също Радев държи килимчето на което е стъпил Бойко.Само трябва да го дръпне рязко и пожарникарят завинаги ще се търкули от политическата сцена!Радев с теб е целокупният народ ,срещу тебе са само мутрите,не бой се!

67

НЕ МОГА ДА

преди 3 години

ПОНАСЯМ ТИКВАТА РАДЕВ НЕ МИ ПРЕЧИ

66

Анонимен

преди 3 години

РЕЗИЛ ГАДЕВ- РАЗДЕЛИ И НАСЪСКА БЪЛГАРИ СРЕЩУ БЪЛГАРИ...----------------НЕ ЗНАМ КВО МИ ГОВОРИШ - ДОЛУ ГЕРБ

65

Наркос

преди 3 години

Бате Бойко напълнял с коремче, само малко коса да имаше и става същински Пабло Ескобар. Но какво говоря, Паблесито само може да си мечтае за властта която притежава Бате. Пабло опита да влезе в политиката, преди да стане ясно, че имал криминално минало и го изритали от парламента. А тук като разбрали че Бате имал криминално минало го харесаха още повече! Бате осъшестви мечтата на Ескобар да овладее цяла държава. Хора, някой ден американците ще правят филми за нас.

64

Ами да

преди 3 години

Признателен ще е. Щото неговата фатмашка глава нищо не може да роди. Особенно им е признателен, че оплюха достойни хора в България и национални светини