113

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Докато този глупав народ не разбере, че ГЕРБ и БСП получават възнагражденията си в РУБЛИ, България никога няма да се оправи !!!!!!

112

Анонимен

преди 3 години

Що за работеща демокрация е таз в която мнозинството от обществото не търсят спасители,които са за спасението на мнозинството от него,че още да не се надява на тях,т.е. него,които ще предпочетат и ще излъчат заради спасението му,когато в политическата демократична ниша има пространство за таз идея за реализация как обществена,народна и как работна версия,която не е игра с малък залог как революциите цветни как модерни,а класически едро,средни,дребни буржоазни в чиито услуга са впрегнати народи.

111

Обективен v2.0

преди 3 години

Цяла година едни и същи новини: Ковид, протести, Бойко и Гойко...Дано 2021-ва година да има и други събития ;)

110

ПРОТЕСТА Е ЦИРК

преди 3 години

СБОР ОТ МАЛО УМНИЦИ.....МЕНЕ МЕ НЕМА В ТАКАВА ТАПА СХЕМА!!!!ОЛЕЕЕ... ХАХАХААА...

109

Случаен минувач

преди 3 години

До manАбсолютно си прав. Имам прадядо, убит на 7 март 1953 от милиционер. Вината му била, че след като научил за смъртта на Сталин, ударил калпак в пода на селската кръчма и извикал: Най после се отървахме от един тиранин! Веднага един милиционер го застрелял.

108

Анонимен

преди 3 години

СИК е Маджо. Христо Иванов го знае

107

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир и отведи със себе си всички експерти и калинки, които крадяха евросрведства и обществени поръчки!Ти изкара хората на протест с вашето некадърно герберско управление, кражби и къщички за гости, а не както тиражирате в медиите, че олигарсите са ги изкарали!Вие скътахте олигарсите и ги пратихте в чужбина!Бойко , ти вече си бита карта и дупчен талон, показа и разкри своите възможности , сега си *** с мир и остави държавната работа на мъже като Румен Радев!Агент Майк Ливъроу!ЦРУ

106

Анонимен

преди 3 години

Войнстващо малцинство?!?! Не участвам и не подкерпям протеститете,но нито са войнстващи протестърите,нито са млацинство.

105

Анонимен

преди 3 години

На мен ми е интересно, докога тези дърти говорители на микрофона,ще си дерат гърлата? Като гледам и слушам колко са прегракнали,обяснението е,че Пара играе тука!

104

Анонимен

преди 3 години

Дори да приемем прогнозата на тая жена за 30% то това е доста добър резултат по висок от рейтинга на парламента и на партиите които ако имаха тия проценти щяха да са доста доволни *** не са както и предишния държавен глава.

103

Анонимен

преди 3 години

До ОктоподЩо си го причиняваш?Не ги чети.Мазохист ли си?Някой насила ли те кара да четеш?

102

Анонимен

преди 3 години

До 110Ми добре. Нека има. Да иде на парламентарни избори, да ги спечели и да управлява. Какъв е проблемът?

101

Октопод

преди 3 години

Най-мраза да чета изказванията на платените политолози ,защото в БеГето няма нито един който да на е платен от някоя партия

100

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Генералисимус Радев има двойнo по-голяма подкрепа от Бидoна с туршия. Хихихи.

99

Анонимен

преди 3 години

Румяноо, да му говориш от близо!

98

говедо отивасх в бел

преди 3 години

БанКяНСКОТО ГОФЕТТО близо 30 милиарда евра изтегли за 10 години! Помниш ли като се изтъпани като глиган и каза че ако Орешарски изтегли 1 милиард държавата ще фалира.А ти крадецо изтегли 30 милиарда .На 22 трябва да се вземат радикални мерки !Незнам протестиращите какво трябва да направят ама трябва да се спасят тези нови 5 милиарда заем да не се откраднат.защото точно за това са изтеглени.1.5 ще се дадат останалите в офшоркиОтговори

97

Василев

преди 3 години

ГЕРБ трябва да си подадат оставката, защото крадяха евросредства и си правеха къщички за гости, а прокуратурата и ДАНС ги пазеха!Каквото и хубаво да са направили , след тази гнусна издънка всичко отива по дяволите, за това и аз след този скандал не съм гласувал за ГЕРБ, и просто не виждам как може да върнеш доверието в хората, дори да смениш и целия си екип от министри!Доверието ще се върне след оствака на Борисов,оставка на прокурора и шефа на ДАНС, които са разпъвали чадър над кражбите!ЦРУ!

96

Край

преди 3 години

Протеста е оправадан - никой не трябва си пълни шкафчетата с общите пари.НО ме загуби в момента в който блокираха кръстовищата и набиха зъболекарката с децата на Ситняково.Не формулира и никакви смислени искания. Простатата оставака и нови избори е едно НИЩО.

95

Анонимен

преди 3 години

Някой представял ли си е, че някога някому ще дойде наум да прави такива водевилни изпълнения,облечени в опаковката "въстание"?Масовката постепенно стана сестра на геронтологията и е близо времето, не линейки, ами катафалки да станат гости на протеста.

94

Случаен минувач

преди 3 години

До 98А Радев с 16 млн. гласа, или 60% от населението, както АХ през 1933... КОГА?Тука 60% са поне 4 млн. гласа.